Sziasztok! Május 22-23 között Siófokon leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani.
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Hello Baranyaiak sehol senki ?
Keresük nagy farku 3. Társunkat egy kellemes kis dp-hez
Helyel nem rendelkezünk
Keresük nagy farku 3. Társunkat egy kellemes kis dp-hez
Helyel nem rendelkezünk
Sziasztok.
Szombat estère keresünk Pasikat, Párokat, Hölgyeket Gruppenszexre.
Helyünk Pècstől 15 km re lesz
Szombat estère keresünk Pasikat, Párokat, Hölgyeket Gruppenszexre.
Helyünk Pècstől 15 km re lesz
Privire írj
(Ez egy válasz kaposvar82 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 17. vasárnap 10:42
Sziasztok!
Kaposváron vagy a környéken keresek bi párokat vagy srácokat kölcsönös élvezetekre
Mindenre nyitott vagyok!
Kaposváron vagy a környéken keresek bi párokat vagy srácokat kölcsönös élvezetekre
Mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!
Mindenre nyitott vagyok!
Mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt keresnék igényes fiút Fonyód-Keszthely térségéből
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott valós középkorú párral házaspárral diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére és kényeztetésére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott valós középkorú párral házaspárral diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére és kényeztetésére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi!
Szerdán reggeli Órákban keresem Pécsen Orál partneremet, vagy Bi párt!
Párt keresek máj 18-22 között napközbenre
Sziasztok, holnap reggel?
(Ez egy válasz Bisexházibarátot üzenetére (2026. 05. 16. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen párként pár ma most?
Pécsen párként pár ma most?
Bisex pasi most ?
Kaposváron alkalmannként kihez mehetne
egy kanos ötvenes, diszkrét nyitott puncimániás pasi? Mindenre nyitott vagyok. Privin keress!
egy kanos ötvenes, diszkrét nyitott puncimániás pasi? Mindenre nyitott vagyok. Privin keress!
Sziasztok ma esetleg pár vagy hölgy a környéken ?
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Mai esős napon hölgy, pár társaságát szívesen élvezném Balatonkeresztúr környékén. Helyem van.

vazelinator

Tündérke4