Sziasztok . Ismerkednénk . . .
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Sziasztok! a hétvégén Somogybabod OFF-ROAD Fesztivalon hölgy vagy pár?
Sajnos ebben nagyon sok Igazságod van.
Bár én még a találkozásig soha nem jutottam itt a GG-n el, mert egy privi, vagy levelezés után már nem is válaszolnak.
Annyit sem, hogy --->> Bocsi, nem téged kereslek. <<---
Itt az inteligencia a béka segge alatt van, ahol a vakondok is érdeklődik.
A baj csak annyi, hogy egyre több ilyen oldal van. (Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (ma 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:26
Bár én még a találkozásig soha nem jutottam itt a GG-n el, mert egy privi, vagy levelezés után már nem is válaszolnak.
Annyit sem, hogy --->> Bocsi, nem téged kereslek. <<---
Itt az inteligencia a béka segge alatt van, ahol a vakondok is érdeklődik.
A baj csak annyi, hogy egyre több ilyen oldal van. (Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (ma 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen sokan csak írogatnak és a találkozóból meg nem lesz semmi! Nem értem ez mire jó
Sziasztok! Régóta izgatja a fantáziámat, milyen lehet úgy puncit nyalni hogy közben dugják. Ehhez keresek ápolt partnereket. Amennyiben van rá jelentkező kérem privatban keressen.
Igen sokan csak írogatnak és a találkozóból meg nem lesz semmi! Nem értem ez mire jó
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:27
Törölt felhasználó (4802678)
Ma elmentünk egy találkára mint kiderült a profilban szereplő képek hamisak ...undorito ami itt megy
Komoly nincs mindenki csak irogat amég be van indulva
Aztán meg le lépnek
Aztán meg le lépnek
Szia igen sajna igy van
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:27
Törölt felhasználó (4802678)
Ma elmentünk egy találkára mint kiderült a profilban szereplő képek hamisak ...undorito ami itt megy
Aztán meg le lépnek
Aztán meg le lépnek
Aztán meg le lépnek
Aztán meg le lépnek
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Dombóvár környékén autós kaland ma este 22 óra után?
Sziasztok !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós átlagos középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátba !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós átlagos középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van kedvetek ismerkedni írjatok privátba !
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
?
Sziasztok! Pécsen pár?
A délelötti órákban kalandoznék Dombóvár kórnyékén nővel, párral.
Akár autós kaland is.
Akár autós kaland is.
Sziasztok.Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak Balaton déli part környékén.Fizetés csak is természetben
Kukkolásért villantasért cserébe is
Kukkolásért villantasért cserébe is
Sziasztok reggel delelott ra ernenk
Hellyel nem rendelkezunk sajnos
(Kizarolag nagy meretett keresunk !)
Hellyel nem rendelkezunk sajnos
(Kizarolag nagy meretett keresunk !)
Sziasztok,sportos 40-es párként fiatal /20-30 éves korosztályból/ párt vendégül látnánk igényes otthonunkban, Somogy megye - egymás előtti meztelenkedés, szex, akár párcsere...ahogy alakul ...ha már beszéltetek róla, izgatja a fantáziátokat...Írjatok ! Csak fényképes társkeresővel-köszönjük !
Sziasztok ! Ma este 20:00 óra körül Szekszárd
Cs
tó bi kalandra lenne valaki ! Írj privit ha érdekel és ha kalandoznál ...
alf
ör alf
ge
Sziasztok! Ma Pécs, Mecsek TV torony környéken szabadban18 óra körül valaki cuckold szexre nyitott lenne? Irj privátba köszi

vazelinator

Trixi