Sziasztok hétvégén jön valaki innen Boat partyra ami Siófokról indul?
Sziasztok . Ismerkednénk . . .
Sziasztok, Baranya- Tolna Megyében szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral!
Sziasztok! Keszthely környékén kabriós kaland lányok, párok heteró alapon ?
Sziasztok! Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én egy 60 as mindenre nyitott 167/66 férfi vagyok. Hely ok.
Siófokon keresek ma napközben hellyel rendelkező, ápolt jófej pasit, párt.
Sziasztok most keresnénk pàrt esetleg két pasit 40 alatti Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke is jó hely kellene
Kora reggel Pakson a Ddunaparton volna lány, hölgy aki szeretne leskelődni?
Sziasztok.
Pèntek estère keresünk pasikat.
Pèntek estère keresünk pasikat.
Csütörtökön reggeli órákban Pécs és környékén keresem Biszex orál partneremet .
Ma esetleg Siófok közelében hölgy? Hely van.
Balaton déli partján párt de esetleg pasitöbbes is érdekelne 40 és sportos pasikkal hely kellene
Sziasztok holnap délelőtt keresnénk a Balaton déli partján párt párcsere reményében esetleg Kaposvár is jó lehet hely kellene
Kaposváron kihez lehet menni? Csajok párok. 53 éves nős pasi vagyok. Titokban keresek. Lehet rendszeres is. Privire írj.
Marcali környékén kölcsönös farokverèsre?
Sziasztok . Ismerkednénk . . .
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........
Sziasztok! a hétvégén Somogybabod OFF-ROAD Fesztivalon hölgy vagy pár?
Sajnos ebben nagyon sok Igazságod van.
Bár én még a találkozásig soha nem jutottam itt a GG-n el, mert egy privi, vagy levelezés után már nem is válaszolnak.
Annyit sem, hogy --->> Bocsi, nem téged kereslek. <<---
Itt az inteligencia a béka segge alatt van, ahol a vakondok is érdeklődik.
A baj csak annyi, hogy egyre több ilyen oldal van. (Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (tegnap 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:26
Bár én még a találkozásig soha nem jutottam itt a GG-n el, mert egy privi, vagy levelezés után már nem is válaszolnak.
Annyit sem, hogy --->> Bocsi, nem téged kereslek. <<---
Itt az inteligencia a béka segge alatt van, ahol a vakondok is érdeklődik.
A baj csak annyi, hogy egyre több ilyen oldal van. (Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (tegnap 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen sokan csak írogatnak és a találkozóból meg nem lesz semmi! Nem értem ez mire jó
Sziasztok! Régóta izgatja a fantáziámat, milyen lehet úgy puncit nyalni hogy közben dugják. Ehhez keresek ápolt partnereket. Amennyiben van rá jelentkező kérem privatban keressen.

vazelinator

Ashley 2