Sziasztok !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Írjatok privátba ha ismerkednétek köszi !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Írjatok privátba ha ismerkednétek köszi !
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Ma reggel feleségemet baszatnam!
Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (tegnap 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 01:23
Pécsett és környékén nagyfarkú, fiatal srác harmadiknak a hölgy örömére? ( esténként hely ok! )
Vasárnap vagy hétfőn balaton déli partján kukkolnék csinos, intelligens hetero párt!
Pécsett és környékén nagyfarkú, fiatal srác harmadiknak a hölgy örömére? ( esténként hely ok! )
Cumiznék diszkréten Pécsen. Hely van.
Jó méretű sportos bisex pasi ?
Akár ma éjszaka ?
Akár ma éjszaka ?
Sziasztok. Párok… szombat esti lazulás Pécsen…? 48 éves pasi vagyok
Sziasztok iharosberenybe kinek lenne kedve egy fiatal lanyt megdugni ? Csak közeli szemely írjon az idő véges privatba írj tel számot es hogy milyen platformon érhetlek el. Ma aktuális
Sziasztok! Írtam nektek.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Párommal megyünk ma este Siófokon a Plázsra, helyiek vagyunk. Örülnénk egy kis társaságnak, minden lehetőséget meghallgatunk, ffi42, nő31 éves. Keressetek bátran
Kaposvárról ki keres pasit?Hölgyeim? Hely nem ártana
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt Siófokon.Részletek privátban.
Hello!
Szekszárdon lakásomon hölgyet kényesztetnék ma este!
Írj privátba..
Szekszárdon lakásomon hölgyet kényesztetnék ma este!
Írj privátba..
Marcali környékén pasi?

vazelinator

kopica