Bubipar vissza ír és korrekt.
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (tegnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nekünk nem írtál
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (tegnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen valami ma este?
Szopás, nyalás, esetleg szex?
Privátban várom a jelentkezőket.
Szopás, nyalás, esetleg szex?
Privátban várom a jelentkezőket.
Pedig nem kérdeztél hülyeséget. Én nem is értem, hogy az ilyenek minek hirdetik magukat.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (tegnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, jó humorú ápolt, 37 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy kedves Hölggyel vagy Párral, szabadidőnk kellemes eltöltése végett
Pécs mellett élek, ahol igény esetén vendégül is látnálak.
Ha felkeltettem az érdeklődést, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, jó humorú ápolt, 37 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy kedves Hölggyel vagy Párral, szabadidőnk kellemes eltöltése végett
Pécs mellett élek, ahol igény esetén vendégül is látnálak. Ha felkeltettem az érdeklődést, folytassuk privát üzenetben.
Hétfő délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Ma valaki Petőfi sétányon tali?
Bocs nem ide akartam
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (tegnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek keres itt, ha a levélre nem válaszol, de elolvassa…
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 19. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek keres itt, ha a levélre nem válaszol, de elolvassa…
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 06. 19. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 18:45
Sziasztok mai nap keresünk fiút vagy fiukat a hölgy örömére Balaton déli partján hely kellene
Pécs környéki pár vagyunk ,kaland ma másik párral ?!
PÉCS és környéke , helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel......
Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel......
Ma este Kéthelyen közös farokverès két 52 éves pasival?
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
51 vagyok 92 kiló 185cm
Sportos alkat
Kreol igényes jó képűnek mondott borostás férfi
Ismerkednék barátkoznék a Fonyódi strandon
Sportos alkat
Kreol igényes jó képűnek mondott borostás férfi
Ismerkednék barátkoznék a Fonyódi strandon
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok ! Partnert keresek Szekszárdon aki szopná ápolt nagyobb vastagabb farkamat és dugható akár szabadban is.Ha kalandoznál írj privit!
Kaposváron van hölgy aki segítő kezet nyújtana? Diszkrét helyed lehyen. Akár barátnőddel közösen? Privire írj!
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila

vazelinator

pite0073