Nagyfiu21. Régen találkoztunk, ha már másik néven vagy jelentkezz
Ma este a berényi parkoloban verem. Van èrdeklődő?
Ma estére keresünk fogadni tudó , nagy farkú pasit ! Tolna megye!
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas Somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is izgató fantázia dús játékokra (pizzafutár) kapható vagyok
Két 52 éves bi pasikhoz Balatonmáriafürdő környékén csatlakozna valaki?
Szép napot minden kedves hölgy, pár!
Ma délután M9 nudi a bajai oldalon? Én kb 14:30 után ott leszek!
Élvezzük mindannyian a természet nyújtotta örömöket!
Ma délután M9 nudi a bajai oldalon? Én kb 14:30 után ott leszek!
Élvezzük mindannyian a természet nyújtotta örömöket!
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok!Csütörtökre vagy vasárnap délutánra keresek párt.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
Sziasztok! Van most valaki Pécsett, aki talizna? Adat lapunknak megfelelően.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
SUP-osok vannak itt akik ismerkednènek?
Sziasztok pénteken Balatonberényben leszünk párokkal szívesen ismerkedünk barátkozunk, adatlapunk szerint.
Ma este 9 után a balatonberényi strand parkolójában leszek az autómban. Ha párként izgatna titeket egy kis jàték, akkor hajrá.
Sziasztok !
Lesz innen pár, orfűn a fishing fesztiválon ? Ismerkednénk az adatlapunkon írtak szerint.
Lesz innen pár, orfűn a fishing fesztiválon ? Ismerkednénk az adatlapunkon írtak szerint.
Balatonfenyves es környékén keresek aktív pasit
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz
Párokkal ismerkedünk, adatlapunkra írtak szerint
Sziasztok! Balaton déli part közelében szívesen találkoznèk nővel vagy többest imádó párral. Ma és holnap egész nap jó, de mivel sokat vagyok itt nyáron, akár hosszabb távú "házibarát" kapcsolatnak is örülnék. Potens, igényes férfi vagyok.
Továbbra is keresünk Pécsen hölgyet vagy párt a délutáni órákban. Helyünk van.
Mi kedves, igényes, intelligens, sportos pár vagyunk.
Mi kedves, igényes, intelligens, sportos pár vagyunk.
Sziasztok. Valakinek egy adag fehérje most a hajnali órákban? Pécs és környéke.

vazelinator

Csak Dave