Sziasztok Hölgyeim! Bonyhádon lenne kedve valakinek egy kamionos kalandhoz?
Hölgyek valaki tali Balaton déli partján? Akinek lenne kedve idősebb is lehet nyugodtan. Én 30 as pasi vagyok. Írjátok rám ha léteztek és lenne kedvetek talizni. Délután este fele. Én rugalmas vagyok.
Sziasztok.
Szombat estère keresünk pasikat
Szombat estère keresünk pasikat
Idős telt molett hölgyet keresek,egyedül élő előny.
Sziasztok, Baranya-Tolna környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Ma du.Siófok Tamási Dunaföldvár útvonalon valaki? Kamionnal vagyok!!!
Sziasztok.Holnap délután
Cs
tónál pár esetleg?
alf
ör alf
ge
Sziasztok! A holnapi napot a balatonberényi naturista strandon töltöm. Szívesen ismerkedem szexkalandokra vágyó, igényes párral. Magas, potens, normális férfi vagyok, akit nagyon izgat, ha többesben szexelhet, főleg valamilyen izgalmas helyen.
Balatonmária-Marcali környékén két 52 éves bi pasihoz valaki?
Siófokon ma este hölgyet vagy párt keresek!
Holnap délelőtt pàrhoz csatlakoznék Tolna ,Baranya ,Bàcs megyében!
Fonyód vagy közvetlen környéke valaki?
sziasztok. Siófokon keresek partnert! Akit érdekelne írjon!
Sziasztok!
Keresünk nőt vagy párt a mai nap Pécsen vagy környékén. Bi nő, hetero férfi. Helyünk van.
Keresünk nőt vagy párt a mai nap Pécsen vagy környékén. Bi nő, hetero férfi. Helyünk van.
Holnap (péntek) este/éjjel kalandoznék nővel, párral!
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok, van közülünk bárki Manason?
42/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz 40-65év között.
Sziasztok!!!! Holnap 16:30 Dunaföldvár valaki szopatna egy igényes férfias férfit. ….
Sziasztok! Ma este Cece kkén valaki? Kamionba?

vazelinator

Lucy Jane