Iregszemcsén esténként 21:15 és 22:00 közözött szopnék, szopatnék helyes pasit autójába, helyem nincs,
diszkrét helyes pasi vagyok.
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
És, ha a csajjal is szeretnél beszélni, akkor az dolgozik, barátnőnél, húgánál, nővérénél, anyjánál van, esetleg dolgozik, vásárol. alszik.
(Ez egy válasz élvezettel nyalok üzenetére (ma 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint úgy tudja, hogy Kecskemét ebben a három megyében van, vagy van egy másik Kecskemét, ami itt található, valamelyik megyében a három közül, csak mi nem tudunk róla.
(Ez egy válasz élvezettel nyalok üzenetére (ma 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyáltalán nem zavarja. Folyamatosan nyomja hetek óta.
(Ez egy válasz fha üzenetére (ma 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövő héten néhány napot Bikalon a Puchner kastélyszállóban töltök. Kedden, vagy szerdán napközben - esetleg csütörtök délelőtt - ha valakinek van kedve, a "Palota fürdőben össze futhatunk. Írj rám… megbeszéljük és akkor odamegyek. Valamelyik jakuzziban összejöhetnénk... Most az sem lenne probléma, ha férfi vagy... "Egyszer élünk" és nyararaláskor belefér.
Sziasztok.Siófokon vagyok ma es még holnap este .Hölgy vagy pár társasága lennék a szállásunkon.
Sziasztok.Siófokon vagyok ma es még holnap este .Hölgy vagy pár társasága lennék a szállásunkon.
nem zavar, hogy kecskemét nem ezekben a megyékben van? egyikben sem...
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (ma 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:03
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke keresünk párt vagy pasikat hetero alapon a hölgy örömére ma este hely előny de nem feltétel
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Szombat éjszakát Siófokon töltöm párral vagy csoporttal ismerkednék.
Sziasztok! Szombat reggeli órákban Pécsen, szabadban vagy kocsiban masztizok. Kukkolót, segítőt keresek. Hasonlóra vevő vagyok. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok este Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Balaton déli partján keresünk párt vagy pasi pasikat 50 alattit nem kissebségi ha lehet hely kellene estefelé
sziasztok. Juli 21 délelőttre keresek partnert. Valakit érdekelne? Siófok
Szombatra keresek partnert Siófokról, vagy a közeléből.
Somogyban Kéthely környékén két 52 éves pasihoz valaki kölcsönös farokveréshez?
Iregszemcsén esténként 21:15 és 22:00 közözött szopnék, szopatnék helyes pasit autójába, helyem nincs,
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
Sziasztok.
Szombat estère bi pasikat keresünk.
Szombat estère bi pasikat keresünk.
Szombat, Vasárnap esetleg egyedülálló Nő,aki ismerkednèk vagy partnert keres?

vazelinator

ultos
Natalia