Sziasztok, Baranya-Tolna megyében keresek Hölgyet vagy párt utazás nem gond esetleg Autos kalandba is benne vagyok
Pár vagyunk hetero fiúkat keresünk
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Privátban keres
Párt fogadnánk ma ..
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok nő és pár társaságát keresem cucckold is érdekel, helyem nincs utazni tudok, hölgy esetén kabriós kaland is mehet(azért csak hölgy esetében mert 2 személyes az autó),van telefonom is ami nem fog kikapcsolni mimor beszélgetésre kerül a sor.
Siófok környékén valaki diszkréten ismerkedni?
Sziasztok! Mai nap M6 vonalán Dunaújváros Lippó között valaki?
Hello. Pécsen kanos férfit kielégítek diszkréten. Helyem van
Hello
Szekszárdi hölgy kényesztetésre?
Írj privátba.
Szekszárdi hölgy kényesztetésre?
Írj privátba.
Ma délelőtt M9 híd Biszex orál partner ?
Sziasztok!
julius 28.ára kalandot keresek Pécsen!
Kérlek privátban írjatok!
julius 28.ára kalandot keresek Pécsen!
Kérlek privátban írjatok!
Sziasztok !Fonyód és környékén kihasznàlnám a szabadidőm a héten .30-as sportos férfi vagyok.Mindent meghallgatok keress privátban
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral tartós diszkrét laza kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Választ privát üzenetben!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral tartós diszkrét laza kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Választ privát üzenetben!
Sziasztok szívesen taliznek sok minden érdekel szexben kukkolnek is írj privát 17/6 a méretem. Labimado vagyok
Sziasztok! Holnap reggeli órákban Pécsen, szabadban vagy kocsiban masztizok. Kukkolót, segítőt keresek. Hasonlóra vevő vagyok. Privátban egyeztessünk
Gyere le az m9 re mi kb 5 körül érnénk oda szívesen látnànk
(Ez egy válasz Baszós fiú üzenetére (2026. 07. 21. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 13:16
Sziasztok ma délutánra keresek csajt vagy párt autó vagy tudok jó hekyeket
Sziasztok
Lenne kedve holnap valakinek egy kis Mecsek túrázáshoz délután, majd este összebújni? 35/F/sportos alkat
Lenne kedve holnap valakinek egy kis Mecsek túrázáshoz délután, majd este összebújni? 35/F/sportos alkat
Sziasztok.
Privátban keres
Privátban keres

vazelinator

secret1002