Szivesen taliznék siófokon ha te is itt nyaralsz írj.
Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk közös örömszerzèsre ha valakinek van kedve talizni írjon
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet, hölgyeket kényeztetnék!
Akár egész éjszakás kalandban is benne vagyok!
Privát üzeneteket várom!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet, hölgyeket kényeztetnék!
Akár egész éjszakás kalandban is benne vagyok!
Privát üzeneteket várom!
Sziasztok! Párt,pasit keresünk estére Siófokon! Részletek privátban.
Sziasztok! Pasit,párt keresünk éjszakára Siófokon.Részletek privátban.
Balatonboglár környékén hölgy akit lehetne nyalni? Privizz
Sziasztok! Balaton déli partján keresnék hölgy partnert!
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok Barcs Dráva parton parokkal kalandoznek ma
45 éves,sportos, rendkívül jó megjelenés,igényes hetero férfi vagyok,jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Szívesen csatlakoznék hölgy vagy szintén igényes párhoz!
Sziasztok valaki esetleg ismerkedni vagy kalandozni most reggel
Siófokon valaki talizni???
Ko
és környékén csatlakoznék!
alf
ml alf
ó
Balatonboglár és környékén szívesen ismerkednék. Én egy mindenre nyitott 60 as vékony férfi.
Sziasztok!
Én és egy jò barátom akivel összeszokott párost alkotunk ma Fonyódon fogunk tartòzkodni, szívesen találkozunk hölgyekkel és párokkal egy kellemes nyári balatoni együttlétre
Én és egy jò barátom akivel összeszokott párost alkotunk ma Fonyódon fogunk tartòzkodni, szívesen találkozunk hölgyekkel és párokkal egy kellemes nyári balatoni együttlétre
Sziasztok ! Este 8 körül Szekszárd
Cs
tó lenne valaki egy kis bi kalandra ? Írj privit ha érdekel és kalandoznál
alf
ör alf
ge
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Valaki találkozni a hétvégén?
Sziasztok.Egyedülálló Nő esetleg ma este?
SZEKSZÁRDON buli!
Srácok, lányok, kik csatlakoznának egy swinger partyhoz?
jelentkezni privát üzenetben 45 éves korig!
Srácok, lányok, kik csatlakoznának egy swinger partyhoz?
jelentkezni privát üzenetben 45 éves korig!

vazelinator

polamalu