Balatonmária-Marcali környékén két 52 éves bi pasikhoz valaki, párok, srácok? Kölcsönös farokverés?
Ma valaki a Balaton déli partján?
Sziasztok Zala megye és Somogy megyei párokkal vagy hölgyel ismetkednèk
Sziasztok baranyában keresek olyan pasit, aki dugna egy análisan még szűz pasival
Balatonboglár környékén hölgy akit lehetne ujjazni nyalni? privizz
most valaki? írjatok!
Födrajzból megbuktál igaz? Kecskemét nem ebben a,három kid@szott megyében van te ratyi! Takarodjá má!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (tegnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap ismét ezen a vonslon leszek, akit esetleg érdekel kamionos kaland Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon várom levelét! Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!! Ui: A tegnapi kaland is nagyon élményekben gazdag volt, köszönöm szépen a bizalmat a Sárbogárdi párnak!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Siófokon ma este szivesen taliznék.
Akkor valamit félreértettem a telefonba, viberen, amit írtál nekem a holnapi nappal kapcsolatban.
(Ez egy válasz jozsikameztele üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 21:21
Ma M9 Dunai hídnál nem jártam szerencsével senki nem volt ott. Egyedül kedvem se volt maradni. Legközelebb szerda csütörtök leszek este kint 17:00 - ol
Sziasztok, kedves párral ismerkednék autós kaland kukkolás kellemes időtöltéshez.
Hosszúhetény közelében valaki kalandra?
Sziasztok! Párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék. Helyem van.
Köszi, ha írtok, írsz!
Köszi, ha írtok, írsz!
Sziasztok!Péntek szombati nap Fonyódon leszek campingezni!Keresek egy 40 feletti diszkrét ápolt pasit csak is kimondottan kölcsönös orál szexre l!Helyem nem lesz ott,de kocsim van!Üzenetet privátba várom!
Bi Párhoz csatlakoznék mindenki örömére
Helyem is van Szigetvaron.
De menni is tudok.
Helyem is van Szigetvaron.
De menni is tudok.
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Sziasztok! Megy ma valaki Virágfürdőbe?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85

vazelinator

Ribi35