Este 8 körül Szekszárd
Cs
tó valaki egy kis kalandra ? Ha érdekel és kalandoznál írj privit.
alf
ör alf
ge
Sziasztok nyaral valaki Harkányban Párok?
Balatonlelle ??
Egy van kifejezetten Bács Kiskunnak is oldala oda hányd a szarod, meg van kifejetetten másoknak szánt oldal!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (ma 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkérdezném, aki keckseméti meg fehérvári, az hányas volt földrajzból? Vagy szövegértelmezési bajod van?
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok! Ma M9.
Masszőrt keresek csütörtök, péntek, szombat este Siófok, Veszprém,
Vá
, esetleg Székesfehérvár környékén.
alf
rp alf
al alf
ota
Sziasztok
Ma délután a Club Aliga- Akarattya vonalon biciklizek, napozok, fürdök. Lenne kedve csatlakozni párnak, hölgynek?!
Ma délután a Club Aliga- Akarattya vonalon biciklizek, napozok, fürdök. Lenne kedve csatlakozni párnak, hölgynek?!
Kedden (11-én) délután, 3 óra körül, az M9 hídnál, baráti tarsasággal (négy házaspár), közös napozást tervezünk.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berénybe és környékéről holnapi nap kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Barátság extrákal,keresnénk 50+os Bi hölgyet 100kiló főlőtt
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek hölgyet párt egész estés vadkalandra
Pécs béke park most valaki?
Fonyód ma este valaki?
Balatonboglár környékén keresek hölgyet aki kielégítene. Nem bánod meg. Privizz
Ma este Harkány -Pécs vagy a környék szex kaland valaki csak hölgy vagy pár érdekel
Sziasztok Zala megyei Somogy megyei párokkal vagy hölgyel ismerkednèk
Ma este Pécs béke parkba valaki(k)? 22 után

vazelinator

Master28