Sziasztok siófok valaki?
Sziasztok! Van Baranyában, Pécsen ténylegesen óriási mérettel rendelkező férfi tag? Igényes, helyes, fiatalabb pasit keresnénk, de kizárólag különlegesen óriás mérettel, minden irányból.
Várjuk az üzeneteket, akár képpel.
Várjuk az üzeneteket, akár képpel.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Holnap- holnapután reggel lenne valakinek kedve egy kalandhoz??
Persze ésszerű távolságon belül.
Holnap- holnapután reggel lenne valakinek kedve egy kalandhoz??
Persze ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok
Most esetleg kalandozna valaki pécs környékén??
Hölgy vagy pár
Most esetleg kalandozna valaki pécs környékén??
Hölgy vagy pár
Sziasztok! Baján lakok szívesen ismerkednèk hölgyel illetve csatlakoznák párhoz 34- éves vagyok károsszenvedèlyektőlmentes, utazás nem jelent gondot!
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak..
Kedves Hölgyek! Gyakorlott masszőrként kényeztető masszázst ajánlok hétfő vagy keddi napokon a Balaton déli parton. A részletek privátban.
Az M9-hez keresnek, ami Tolna megy IS. Ennyit a szövegértésről.
(Ez egy válasz Kvaronpinat üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 11:53
Ennyire magas a szövegértés? Nem láttam egyik érintett megyét sem a szövegben! Ide már minden hikomatos agyhalott írhat? Akkor minek van elnevezve a szoba???
Sziasztok, cumiznék ma valakit Dombóvár környékén. Van helyem.
Ma?
Most esetleg pár autós kalandra?
Marcali -Balatonmària környékén két 52 éves bi pasikhoz valaki?
Sziasztok ! Van olyan nyitott középkorú vagy idősebb pár házaspár Szekszárdon akik férfit keresnek harmadiknak a hölgy örömére kényeztetésére? Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba!
És melyikőtök keresi?
A hölgy a pasi, vagy csak együtt? (Ez egy válasz Bombanő üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 07:13
A hölgy a pasi, vagy csak együtt? (Ez egy válasz Bombanő üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
időseb Bi hölgyet keresek minden jóra.Molett duci alacsony nagy mell előny
Mai nap párhoz csatlakoznék , lehet autóban , lakásban , szabadban , bárhol! Írjatok bátran!
Ennyire magas a szövegértés? Nem láttam egyik érintett megyét sem a szövegben! Ide már minden hikomatos agyhalott írhat? Akkor minek van elnevezve a szoba???
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 06:06
Gondolom, nem feltétlenül Kalocsán és környéken keresnek, azért írtàk ide.
Sziasztok
Ma délután párral vagy hölgyel közös tekerés és vagy fürdés a balcsiban Aliga- Akarattya vonalon?
Ma délután párral vagy hölgyel közös tekerés és vagy fürdés a balcsiban Aliga- Akarattya vonalon?
sziasztok. Augusztus 19 en napkozben valaki ismerkedne Kaposváron? irj privin

vazelinator

magyarhuszar
Kristina Wood