Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Fonyod most valaki?
Egyáltalán nem savanyú a szőlő, csak akkor nem azt kell odaírni, hogy 50 évesig kerestek partnert, amikor már a 48 is sok Nektek. Sokkal korrektebb lenne, ha azt írnátok le, hogy 45-ig kerestek. Így kevésbé van kamu jellege az egésznek. Ha már annyira fontos az évjárat Nálatok. Tisztelettel.
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcali -Balatonmària környékén két 52 éves bi pasik megnéznének bi párt
Nem hiszem, mert velem már találkoztak!
(Ez egy válasz isphan üzenetére (2026. 09. 08. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnapra keresnék egy középkorú telt molett nagy mellű hölgyet,aki eljönne valamelyik gyogyfürdőbe,Szigetvár,Magyarhertelend stb..
Balatonlellén keresek ma estére egy belevaló pasit! Helyem is van. Rólam a lapomon olvadhatsz, írj ha gondolod.
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Fonyod es kornyeke ma valaki?
Egyeseknek savanyú a szőlő,ha vele nem megyünk el akkor mással sem
(Ez egy válasz Mauser100 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Szerény körülmények közt élő idősebb nagy mellű nagy pocakú molett hölgyet meglátogatnék MOST
Sziasztok nem kamusok én találkoztam velük még aznap amikor megvolt beszélve és nagyon jó este volt szóval ha nem jön össze nem az ő hibájuk!!!
(Ez egy válasz Mauser100 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nem kamusok én amit le beszéltem veluk meg is valósult még aznap este!!! Szóval ha nem jön össze ne őket okold!!!
(Ez egy válasz isphan üzenetére (2026. 09. 08. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Veled meg azt sem mert kisebbségi vagy ezt mar megbeszéltük
Szerintem anyu nem is tud róla, hogy apu mivel tölti az idejét…
Idős molett nagy mellű háziasszonyt meglátogatnék ma,lehetsz nem független is,de fogadni is tudlak
Kamusok csak beszelgetni szeretnek !
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 07. hétfő 22:34
Holnapra keresünk pasit pasikat 50 alatti nem kisebbségi Balaton déli partján esetleg Kaposvár
Holnapra keresünk pasit pasikat 50 alatti nem kisebbségi Balaton déli partján esetleg Kaposvár

vazelinator

Sanny