Sziasztok! Holnap este pécsi hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Sok mindenre nyitott vagyok.
Pécs vagy környéke párral vagy nővel ismerkednénk ,
Sziasztok
Ma vagy holnap este férjet kényeztetnék a felesége előtt!
Kezdő vagyok
Ma vagy holnap este férjet kényeztetnék a felesége előtt!
Kezdő vagyok
Nektek mi az ésszerű táv?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (tegnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:58
Szép napot szívesen ismerkedünk barátkozunk adatlapunk szerint. Jelenleg fogadni nem tudunk de észszerű távolságon belül az utazás nem akadály. ZsuTi
Hmmm!
Tolna megye nagyon messze lenne Nektek? (Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (tegnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Tolna megye nagyon messze lenne Nektek? (Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (tegnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kíváncsi heteró sráccal/pasival szexelnék!
Helyem van.
Kíváncsi heteró sráccal/pasival szexelnék!
Helyem van.
Üdv! Ma estére keresek partnert, partnereket. Hölgyet vagy párt is, párt csak hetero alapon. Köszi, ha írtok! Zsolt
Balatonmáriafürdő - Kéthely környékén két 52 éves bi pasikhoz valaki ma este?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Szép napot szívesen ismerkedünk barátkozunk adatlapunk szerint. Jelenleg fogadni nem tudunk de észszerű távolságon belül az utazás nem akadály. ZsuTi
Érett jó nagy logó mellekel rendelkező idősebb hölgyet keresnék,ne fogd vissza magad,légy bátor,jó ha van helyed,de kitűnő ha egyedül élsz.
Ápolt sportos diszkrét pasi vagyok szívesen ismerkednék holgyel párral hetero alapon Kaposvár környékén
Ma esténket párral töltenénk..helyünk van.
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről
Sziasztok
Férjet kényeztetnék a párja előtt. Kezdő vagyok.
Férjet kényeztetnék a párja előtt. Kezdő vagyok.
.
Sziasztok én például benne lennék 32 vagyok csak...
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 09. 09. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 09:01
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 09. 09. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem tetszhet mindenki ez nekünk egy szórakozás és nem egy dohánybolt hogy mindenkit kiszolgáljunk megvan erre a megfelelő oldal de az 50+évesek mar nem tartoznak a zsánereink közé ugye a hölgytagunk 35 te sem szívesen mész el egy 70 éves nővel
M9 híd ma délután Biszex kaland ?

vazelinator

Maya-M
Petra N