Valaki kalandra Baranyában???
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Kaposvárról van aki pasit keres diszkréten? Hölgyek esetleg párok! Vastag farkam van. Nagyobb mellű hölgyek társaságát is élvezném! Privin zaklass!
Én mehetek bármikor ...
(Ez egy válasz Andikivancsi üzenetére (2026. 09. 25. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyek vagy pár(hetero) Balaton déli parton...?
Hölgyek vagy pár(hetero) Balaton déli parton...?
Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba..
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba..
Szép napot. Párhoz csatlakoznék akár ma. Masszázs is. Heteró alapon.
Kaposvári hölgy? Privin zaklass
Sziasztok!
Kíváncsi hölgyet keresnék, aki szeret pasit kukkolni, ahogy elélvez.
Közös maszti vagy kukkolás google chat-en vagy teams-en?
Írj ha 20-50év közötti lány/hölgy vagy és izgatna közös maszti
Kíváncsi hölgyet keresnék, aki szeret pasit kukkolni, ahogy elélvez.
Közös maszti vagy kukkolás google chat-en vagy teams-en?
Írj ha 20-50év közötti lány/hölgy vagy és izgatna közös maszti
Engem érdekel
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 20:08
Sziasztok . Holnap estére keresnénk fiatalabb pasit pasit heteró alapon .
Baranya Bóly környékén valaki?
30 km én belül utazni tudok minden érdekel
30 km én belül utazni tudok minden érdekel
Sziasztok! Van valaki most a Balokány ligetben Pécsett?
Pécs béke parkba ma este valaki?
Sziasztok . Holnap estére keresnénk fiatalabb pasit pasit heteró alapon .
Nagyon úgy tűnik.
(Ez egy válasz fha üzenetére (2026. 09. 25. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szombat estére keresünk hölgyeket ,párokat? pasikat csoportos szexre.
Szombat estére keresünk hölgyeket ,párokat? pasikat csoportos szexre.
Talán mert az első mondatotban képet kértél.be mutatkozás helyett
(Ez egy válasz Salsa74 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Esténket párral töltenénk..helyünk van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Ma este van valahol partyka, ahová csatlakozhatunk Pécsen?
Szóló pasit nem keresünk
Szóló pasit nem keresünk
Van, levesnek jó, rántani már nem
(Ez egy válasz Bombanő üzenetére (2026. 09. 25. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 14:31
(Ez egy válasz Bombanő üzenetére (2026. 09. 25. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig falusi őreg tyúkot keresek legyen jó nagy melle húsa és jó nagy combjai,ja meg ne legyen kopasz

vazelinator

jajne1