Ma estefelé keresünk pasit 50 alatti nem kisebbségi hely kellene Balaton déli part vagy kaposvár
Sziasztok! Hétvégén (okt. 2-4) Balaton délnyugati partján keresek kalandot. Privátban keress! Köszönöm.
Sziasztok! Csütörtökön 27 fok!! Tervezi hölgy vagy pár az M9 - es nudit meglátogatni??
Sziasztok. Ma kora este valaki
Cs
tó ? Ha érdekel írj privit
alf
ör alf
ge
Kedves feleségeket bármilyen formába kielégtem,föként ha elmult 60-an
Párral ismerkednék ma este, Balaton dél. Privi?
Keresek párt,férfit,nőt,kalandhoz vagy kalandokhoz utazni tudok mindenben benne vagyok
Ha te engem Te meg engem...
Csak Baranya! Dús szörzetű aszonyt mamikat keresek,órákig nyalnálak
Kérlek másik csoportban keress! Innen elég kicsi az esélye, hogy bárki elmenjen Kecskemétre!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 13:14
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Ma délután tolna megye nagydorog környékén szopatnék nőt vagy párt keresek hetero alapon
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Szép nagy kerek de legalább a köldöködig érő nagy bimbós ciciket keresnék,légy idösebb laza 65+os
Kaposváron kihaltak a nők?
Holnap reggeli órákban keresek
ko
hölgyet vagy párt.
alf
ml alf
ón
Holnap délelőtt kölcsönös cumira valaki Dombóváron?
Sziasztok nagy kanizsa környéke ?
Kanos pasit keresek keddre helyem van!
Sziasztok este Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Esetleg van itt olyan siófoki pár, akihez csatlakozhatnék? van némi hármas tapasztalatom. Megbízható vagyok és komolyan gondolom, arcépet is küldök a szeretnétek.

vazelinator

Balika7900
Katka