Sziasztok! Van itt siófoki pár, akikhez csatlakozhatnék? Normális, megbízható, minimális tapasztalattal rendelkező pasi vagyok. Arcképet is szívesen küldök. Nem vagyok kamu, komolyan gondolom.
Mi ott leszünk ott mindig jó buli van
(Ez egy válasz Johnnygold üzenetére (ma 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:06
Jövő héten szombaton, pasik és belevaló párok társaságát keressük! Írj privátban a részletekért!
Sziasztok! Ma este a környéken kukkolnék , autóból is akár !
Pécsett a Potéhoz közel keresek!Írj!
Két idősebb molett,de lehet duci nagy mellű barátnöket keresek,ahol mindenki mindenkivel alapon
Jövő héten szombaton, pasik és belevaló párok társaságát keressük! Írj privátban a részletekért!
PÉCS és környéke. Biszex pasi, pasit vagy párt keres ahol mindenki mindenkivel.........helyed van elugrom hozzád egy kis kellemes játékra, napközben.
Szopnék-szopatnék, hosszú távra keresek alkalmi partnert Pécsen, diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Ha hasonlót keresel, írj privátban.
Ha hasonlót keresel, írj privátban.
Sziasztok ma nő vagy pár esetleg akad némi szabadidőtoltésre?
Ahogy azt leirtam,csak nagy mellű idősebb molett hölgy irjon,de bármit meghalgatok
Ma estefelé keresünk pasit 50 alatti nem kisebbségi hely kellene Balaton déli part vagy kaposvár
Sziasztok! Hétvégén (okt. 2-4) Balaton délnyugati partján keresek kalandot. Privátban keress! Köszönöm.
Sziasztok! Csütörtökön 27 fok!! Tervezi hölgy vagy pár az M9 - es nudit meglátogatni??
Sziasztok. Ma kora este valaki
Cs
tó ? Ha érdekel írj privit
alf
ör alf
ge
Kedves feleségeket bármilyen formába kielégtem,föként ha elmult 60-an
Párral ismerkednék ma este, Balaton dél. Privi?
Keresek párt,férfit,nőt,kalandhoz vagy kalandokhoz utazni tudok mindenben benne vagyok
Ha te engem Te meg engem...
Csak Baranya! Dús szörzetű aszonyt mamikat keresek,órákig nyalnálak
Kérlek másik csoportban keress! Innen elég kicsi az esélye, hogy bárki elmenjen Kecskemétre!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 13:14
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…

vazelinator

Sanya Paul
Pinky June