Marcaliban faszverés közösen?
Sziasztok!
Ma estére/hétvégére keresnék hölgyet Pécsen, Pécs környékén
Ma estére/hétvégére keresnék hölgyet Pécsen, Pécs környékén

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Passzív Bi mazo pasiként várom játszótársam/társaim Tolna megyében, Hőgyész mellett egy kis faluban. Helyem van.
Kamusok, ígérgetők, szöveget értelmezni nem tudók kérem, hogy kíméljenek.
Köszönöm, hogy elolvastad !
További sikeres napot Mindenkinek!
Kamusok, ígérgetők, szöveget értelmezni nem tudók kérem, hogy kíméljenek.
Köszönöm, hogy elolvastad !
További sikeres napot Mindenkinek!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
csajt vagy párokat
(Ez egy válasz speedgay üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! M6 Szekszárd -Dunaújváros vonalon szopnék
Kaposváron csak pasik vannak? Hölgyek cáfoljátok meg! Privire írj!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma vagy a hétvégén bármikor !!

Ma délután Fehérvár Siófok környékén nő vagy pár kalandra?
Sehol, senki ma egy kis kalandra?
Sziasztok! Kaposváron van kedve valakinek egy kis szexre velem?
Szekszárd Baja Kalocsa. Bi orál ?
Sziasztok.
Szekszárdi szüreti fesztivál alatt ismerkednék. Hölgyek, Párok személyében.
Szekszárdi szüreti fesztivál alatt ismerkednék. Hölgyek, Párok személyében.
Nagy tejcsarnokal és szőrős puncival rendelkező 18-75é korig hölgyek párok jelentkezését várom.
Keresek, hölgyet, vagy bárkit aki kiveri, vagy leszopja a farkam,baranyában bárhol.
Sziasztok, nagyon nehéz valakit is találni, bármire is. Jövőhéten nyitott vagyok bármire
Balatonboglár környékén keresek hölgyet aki néha kiverné nekem. További részletért privizz..nem bánod meg.
Sziasztok! Holnap reggel Szekszárd valaki ?

Sziasztok! Társat keresek akivel heteroként hölgypartnert kereshetünk, baranya-somogy esetleg tolna. Csakis heteroként
fizetős amatőr opció, a többes a lényeg.