Szerdán napközben Pécsi pár??
Passzív Bi mazo pasiként keresem játszótársa(i)m Tolna megyébe, Hőgyész környékén.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok! Masztit kukkolnék holnap délelőtt. Igény esetén be is segítek. Hely adott.Csak ápolt partner érdekel. Privátban egyeztessük a részleteket.
Sziasztok! Ma valaki Csörge tó környékén?
Sziasztok. Balaton déli partjan valamerre pár vagy hölgy most aki ismerkedne?
Pécsen nyelnék egy kanos pasinak. Ma valaki napközben??
Sziasztok!
2 férfi csajt keres 3-as szexre, vagy párt akihez 2 pasi beszállhat.
Szekszard és környéke…
Irjatok
2 férfi csajt keres 3-as szexre, vagy párt akihez 2 pasi beszállhat.
Szekszard és környéke…
Irjatok
Hello
Szekszárd és környékén hölgy?
Írj privátba..
Szekszárd és környékén hölgy?
Írj privátba..
Esetleg lenne kedve valakinek eltölteni velem egy kis időt? Nyitott lennék bármire
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok! Fonyód-Marcali környékén keresnék igényes fiút holnap délelőtt.
Sziasztok. Balaton környékén keresek masszőr hölgyet,hölgyet párt,nem lennék hálátlan.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén?
Ma kaland valahol,természet,kocsi, fürdő,sauna?
Kaposvár ma aktív valaki!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Telt nagy mellű akár nem független hölgyet keresek
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
Pécsen cumiznék diszkrét, korrekt férfit. Helyem van.
Sziasztok. Hajnali (3-4) órákra keresünk hellyel rendelkező férfit vagy párt Pécsen akik a ferj előtt kényeztetnék a feleséget. Mi 30 as pár vagyunk. Üzenetben jelentkezz.

vazelinator

xxlimi