Van itt olyan hölgy akit lehetne kényeztetni? Esetleg olyan pár akik hölgy tagját gyengéden, finom, szeretkezősen ki lehetne elégíteni a férje előtt, aki kiveri közben? (vagy besegítünk a hölggyel neki ebben
kézzel/szájjal)
Helyem nincs, utazni tudok.
kézzel/szájjal)
Helyem nincs, utazni tudok.
Idős nagy mellű jol táguló asszonyokat nagyikat keresek akik szeretik a játékszereket
Sziasztok 40 éves férfi vagyok kaposvar közelében lakom ma vagy holnap az esti órákban párhoz illetve hölgy hoz csatlakoznék akit érint írjon es adok telefonszam elerhetoseget a gyorsabb ismerkedeshez, további szép estét
Sziasztok!
Írtam nektek privátban! (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (ma 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:41
Írtam nektek privátban! (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (ma 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pénetek (11.07.) estefelé (18-19 óra körül) intelligens "tulajdonosú", higiénikus, min. 18-19 cm-es, formás farokkal játszanék lágy kezemmel.
Szekszárd környkén van helyünk.
Aki megfelel a leírtaknak, ráér és az utazás nem gond számára, várjuk mielőbbi jelentkezését a tervezhetőség kedvéért.
Csak az írjon, aki el is mer jönni egy ilyen találkozóra.
Üdv,
Niki
Pénetek (11.07.) estefelé (18-19 óra körül) intelligens "tulajdonosú", higiénikus, min. 18-19 cm-es, formás farokkal játszanék lágy kezemmel.
Aki megfelel a leírtaknak, ráér és az utazás nem gond számára, várjuk mielőbbi jelentkezését a tervezhetőség kedvéért.
Üdv,
Niki
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz akár ma este Bármikor! 32 éves független srác vagyok tisztelet tudo és diszkrét!!
Ebben a szép időben Csörge tónál valaki?
Sziasztok. Ma este hertelenden szaunázunk. Párral szívesen ismerkedünk.
Sziasztok!
Üdv,
Niki
Üdv,
Niki
Sziasztok.
Pèntek estère gruppen party ra keresünk mèg pasikat.
Pèntek estère gruppen party ra keresünk mèg pasikat.
Szekszárdon szopás??? Esetleg dugas is?
Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Úgy tudom, hogy később tisztázták ezt a mondatot egy bocsánatkéréssel.
(Ez egy válasz HajnaliVándor89 üzenetére (tegnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:26
Először kéne válaszolni az üzenetekre, aztán emberkedni a többiekkel...
Először kéne válaszolni az üzenetekre, aztán emberkedni a többiekkel...
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 11. 02. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 02. vasárnap 11:33
Azzal a 16-os birodalmi rombolóval most durván ráijesztettél itt a csajokra.
Igazi Halálcsillag lehet, semmi kétség.
Igazi Halálcsillag lehet, semmi kétség.
Erősen molett 50+os nagy mellű lehetőleg nem borotvált hölgyet keresek
Kaposváron van olyan hölgy aki alkalmankként mélytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!
Ma?csak diszkreten
Ma?csak diszkreten
Sziasztok
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Szekszárdon szopás??? Esetleg dugas is?
Sziasztok újra itt ... Keresem nő vagy pár társaságát hetero alapon!
.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!

vazelinator

kurta mc
Morgan Moon