Idős nagy logó mellű dús szőrzetű nagyikat kényeztetnék,ha magányos vagy és egyedűl élsz keres bátran,ha más nem legaláb egy jót dumcsizunk
Sziasztok! A Balaton déli részén leszünk 07.20-22 között. Párként ismerkednénk fiatal (20-35 közötti), sportos testalkatú PÁROKKAL (esetleg szingli bi csajjal is). Várjuk az üzeneteket.

Bátaszék Szekszard Baja. Közös orál érdekelne, csak igényes és méretes szerszámmal keressetek.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Siófokon keresünk egy kis kalandra ápolt szimpatikus pasit aki rendelkezik búvóhellyel is.
pécsen most valaki?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket kényeztetnék ahogy szeretnéd,merd fölválalni őnmagad és irj
Párral ismerkednénk a kozelunkből.
Hölgyet keresek rendszeres találkozóra lényeg hogy kötöttségektől mentes hosszú távú "kapcsolat" a cél ami akár vacsorákra és utazásokra is kiterjed...
Holnap reggel, ha van valakinek kedve M7 Balaton-Budapest útvonalon vagy közvetlen közelében közös hokihoz, irjon!
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok. Kézimunkára is!!
Korod nem kizáró ok. Kézimunkára is!!
Holnap ( csütörtökön) Balaton déli parton kalandoznánk párral aki meghívna a nyaralojába.
Sziasztok. Siófok és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén keresnék itt nyaraló párt…
Siófokon kaland valaki?
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Korod nem kizáró ok!
Korod nem kizáró ok!
Sziasztok! Duci párral ismerkednénk!!!
Pénteken napközben Pécs és környékén párt vagy hölgyet keresek.