Siófoktól zamárdiig szivesen meglátogatnálak este vagy napközben.Várom lányok párok jelentkezését enyhe bi belefér elképzeléseimbe.
Sziasztok Siófok környékén esetleg pár vagy hölgy?
Ma este kukkoló a csisztai úton?
Sziasztok Mohács-Bóly környékén szopatnék most este autoban De lehet több is !!

Sziasztok,valaki esetleg kalandra most Baranyában???
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok holgy vagy par pecskornyekerol akinek lenne kedve kicsit huncutkodni
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Pécsen van olyan pár vagy hölgy aki szívesen lenne fiatal egyetemista pasival? (Csak hetero alapon)
Sziasztok hölgy esetleg pár nem ismerkedne Zamárdi Siófok Széplak alsó környékén egy igényes kedves jófej pasival?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt utazni tudok részemröl nincs akadály! 32 éves független srác vagyok

Idős hölgyek! Nyalnék egy nagyot...
Siófokon keresek párt lányt közös játékhoz.Talizzunk este.
Idős hölgyeket kényeztetnék...
Sziasztok. Ma Mohácson nő, pár?
.
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Szep Napot,
a mai napon keresem parnerem, partnereim a Balaton deli partján ... Kellemes pillanatokra, kalandra.
a mai napon keresem parnerem, partnereim a Balaton deli partján ... Kellemes pillanatokra, kalandra.
Marcali környékén közös hokihoz valaki két 50 éves pasihoz?
Sziasztok!
Tudom szinte lehetetlen! Hölgyet, vagy párt keresek minden jóra Baranyában! Kérlek privátban válaszolj! Köszönöm!
Tudom szinte lehetetlen! Hölgyet, vagy párt keresek minden jóra Baranyában! Kérlek privátban válaszolj! Köszönöm!