.
Sziasztok!Most valaki(k)
Ozorán van helyem!
Ozorán van helyem!
Sziasztok!
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig, kedden-szerdán viszont kimondottan déli parton keresek
Üdv (Ez egy válasz brob710 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig, kedden-szerdán viszont kimondottan déli parton keresek
Üdv (Ez egy válasz brob710 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig
Sziasztok!
Iregszemcsén ma este autódba kölcsönös orál, 21-23 óra között, én már nem kocsikázok.
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok! Mohácson nő,pár?
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt Ma vagy a Hétvégén Bármikor! Utazni tudok részemröl nincs akadály! Kor alkat nem számit!

Valós,normális párral ismerkednék!
Pécsett és környékén keresem aktív,hellyel rendelkező partnerem orális örömökhöz.Párokhoz is csatlakoznék mindenki örömére.Ápoltság,diszkrèció fontos.
Idős hölgyek vagy párok???
Sziasztok baranyában ismerkednék hölgyekkel, párokkal
szekszárd és környékén valaki?
Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok!
Ma késő éjszakára keresek!
Ozorán van helyem!
Ma késő éjszakára keresek!
Ozorán van helyem!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Kaposváron van 55 feletti lehetőleg nagymellű hölgy? Akar renszeres szexre? Privire írj!
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila