Sziasztok Ma Estére keresek Hölgyet vagy párt Baranya megyében utazni tudok Bármikor részemröl nincs akadály!

Sziasztok,siófok és környékén ma este valaki egy kis masztizásra? Full melegek ne.
Siófokon,illetve környékén keresek ma estére biszex kalandra pasit,párt!!
Sziasztok ma esetleg rapidranira kapható nő Pécsen vagy szekszárdi vonalon? Pm!

Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Érdekel a szex chat is!
Sziasztok
Ma délután Balaton déli parton találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral ma akár csak ismerkedês beszélgetés , kedden - szerdán is itt leszek
Ma délután Balaton déli parton találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral ma akár csak ismerkedês beszélgetés , kedden - szerdán is itt leszek

Fiatal lány Pécsett??
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Tamási környékén napközben nő vagy pár kalandra?
Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
írtam egy levelet!
(Ez egy válasz Kata K üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazni is tudok nincs akadály részemröl!! Kor alkat nem számit! Olyan írjon aki komolyan találkozna!

Tolna, Baranya Pár esetleg Hölgy?
Fiatal molett nagy mellű nem borotvált lányt keresek Pécs+50km
Pasit, pasikat keresek bármire kapható vagyok.
Már nem érdekel semmi.
Már nem érdekel semmi.
.
Sziasztok!Most valaki(k)
Ozorán van helyem!
Ozorán van helyem!
Sziasztok!
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig, kedden-szerdán viszont kimondottan déli parton keresek
Üdv (Ez egy válasz brob710 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig, kedden-szerdán viszont kimondottan déli parton keresek
Üdv (Ez egy válasz brob710 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig
Holnap (17.-én) szívesen találkoznék Nővel/Párral Kaposvár és környékén, jó idő esetén Balaton déli part is okés késő délutánig