Sziasztok. Hölgyet keresek esetleg párt, akár napközben is! Pécs-Bonyhád környékén! Köszönöm.
Sziasztok. Hölgyet keresek esetleg párt, akár napközben is! Pécs-Bonyhád környékén! Köszönöm.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok. Ma Bólyon nő, vagy pár akiket lehetne nézni, vagy be is szállni? Hely van, vagy privát nagy parkolóban autóskaland
Szép napot mindenkinek

Sziasztok,ma délután szívesen meglátogatnék egy szép cigánylányt

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Huncutkodni 32 éves egyedüláló srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Ha érdekes vagyok nyugodtan írjatok kortol alaktol független!

Sziasztok.
Egy Női partnert keresnèk tartósabb viszonyra, kölcsönös szimpátia esetén..
Egy Női partnert keresnèk tartósabb viszonyra, kölcsönös szimpátia esetén..
Azt nem írtam...Balaton Déli part.Akár a berényi nudin is.
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:59

Holnap koradélután kalandoznék lazán párral!Semmi kötelezettség,csak lazán!Komolyak és normálisak csak...jah és valósak!Aki mer,az nyer!
Holnap koradélután kalandoznék lazán párral!Semmi kötelezettség,csak lazán!Komolyak és normálisak csak...jah és valósak!Aki mer,az nyer!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Párral ismerkednénk a közelünkből.
Csinos Nő, vagy pár, Keleti medencében vitorlázás, nudizás?
Hello, Sziasztok,
a mai napon keresem partnerem, partnereim a Balaton deli partján ... Kellemes pillanatokra, kalandra
a mai napon keresem partnerem, partnereim a Balaton deli partján ... Kellemes pillanatokra, kalandra
Sziasztok szép Délutánt kivánok mindenkinek!! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán vagy holnap! Olyanok írjanak akik valoban találkoznának persze ha szimpi vagyok

Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. 69 kedvelők előnyben!Privire írj
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. 69 kedvelők előnyben!Privire írj
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok