Sziasztok.
Május 23 pèntek estère keresünk gruppenszexre pasikat ,párokat.Helyünk Pècs mellett lessz egy vendègházban
Május 23 pèntek estère keresünk gruppenszexre pasikat ,párokat.Helyünk Pècs mellett lessz egy vendègházban
Kaposvár ennyire halott? Se egy hölgy se egy pár nincs aki néha vendégül látna egy diszkrét, kanos nyitott ötvenes pasit?privire írj!
Sziasztok! Holnap délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… Hely megoldott
Siófok Fehétvár környékén autós kalandra nő vagy pár mostanában?
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok Baranya megyében esetleg hölgy vagy pár?még a mai napon csatlakoznék Huncutkodásra utazni tudok részemröl nincs akadály!! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok,
Párosunk ff. tagja KÜLÖN, jövő hét péntek estére(05.23) ismerkedne Szigetváron Párral/Nővel. Hely megoldott, fogadni tudok. Még egyszer, cdak a párosunk ff. tagja külön!
Párosunk ff. tagja KÜLÖN, jövő hét péntek estére(05.23) ismerkedne Szigetváron Párral/Nővel. Hely megoldott, fogadni tudok. Még egyszer, cdak a párosunk ff. tagja külön!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
Sziasztok Van itt olyan par ki ferfit keres 3iknak
Kedves 40-60 közti elhanyagolt Hölgyek.
Ha úgy érzed, hogy a figyelem, a gyengédség és az intimitás hiányzik az életedből, akkor lehet, hogy épp egymást keressük.
34 éves, igényes, ápolt, kedves természetű férfi vagyok. Fontos számomra a tisztelet és a diszkréció – mindkettő alapvetően adott, akár alkalmi, akár tartósabb viszonyról van szó.
Helyem ritkán van, de utazni tudok, elsősorban Pécs, Kaposvár, Nagykanizsa és ezek környéke (pl. Szigetvár, Barcs, Gyékényes, Nagyatád, Szentlőrinc) jöhet szóba.
Ha elhanyagoltnak érzed magad, és jól esne egy gyengéd, figyelmes férfi társasága, érintése, gyengéd csókjai, írj bátran.
Minden levélre válaszolok, még ha nem is találjuk meg egymást – egy jó szó sosem vész kárba.
Ha úgy érzed, hogy a figyelem, a gyengédség és az intimitás hiányzik az életedből, akkor lehet, hogy épp egymást keressük.
34 éves, igényes, ápolt, kedves természetű férfi vagyok. Fontos számomra a tisztelet és a diszkréció – mindkettő alapvetően adott, akár alkalmi, akár tartósabb viszonyról van szó.
Helyem ritkán van, de utazni tudok, elsősorban Pécs, Kaposvár, Nagykanizsa és ezek környéke (pl. Szigetvár, Barcs, Gyékényes, Nagyatád, Szentlőrinc) jöhet szóba.
Ha elhanyagoltnak érzed magad, és jól esne egy gyengéd, figyelmes férfi társasága, érintése, gyengéd csókjai, írj bátran.
Minden levélre válaszolok, még ha nem is találjuk meg egymást – egy jó szó sosem vész kárba.
Sziasztok!
Somogy megyében keresek olyan párokat, pasikat, hölgyeket, akik segítenek megvalósítani az adatlapomon olvasható "bakancslistámat"!
Somogy megyében keresek olyan párokat, pasikat, hölgyeket, akik segítenek megvalósítani az adatlapomon olvasható "bakancslistámat"!
Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes férfiként kalandoznék hétfőn, nap közben Balatonmária-Keszthely környékén. Helyem van.
Hölgyet keresek kortol alkatol függetlenül.Pécs
Kanos fickót leszopnék Pécsen.
Meg is dughatsz. Hely van.
Meg is dughatsz. Hely van.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Szekszárd,Pécs vonalon valaki autós sex ?
Fonyod ma este? Helyben mobilis vagyok. Balatonlelletol - BKereszturig
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Nincs senki az M9-nél?