Üdv.Hölgy/Nő esetleg este,aki partnert is keres?
Sziasztok! November 10-en utazom Pécsre és egy pár napot fogok ott tölteni. Ezen idő alatt keresek elsősorban szóló nő vagy pár társaságát. Én 29 éves vagyok, tapasztalt többesben. Sportos testalkattal rendelkezem és igényes vagyok magamra és a kornyezetemre. Korhatár nincs, ha érdekesnek találtok írjatok nyugodtan! Képeket természetesen tudok küldeni!
Sziasztok! November 10-en utazom Pécsre és egy pár napot fogok ott tölteni. Ezen idő alatt keresek elsősorban szóló nő vagy pár társaságát. Én 29 éves vagyok, tapasztalt többesben. Sportos testalkattal rendelkezem és igényes vagyok magamra és a kornyezetemre. Korhatár nincs, ha érdekesnek találtok írjatok nyugodtan! Képeket természetesen tudok kulüldeni!
Hatvanas bi férfiként keresek szexpartnert.
Hello
Hölgy ma este Szekszárd és környékén?
Írj privátban...
Hölgy ma este Szekszárd és környékén?
Írj privátban...
Siófokon helyem van a hétvégén,
kanos pasit fogadnék!
Írj!
kanos pasit fogadnék!
Írj!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Marcali környékén kölcsönös farokverèsre keresünk pasit.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok!
Mai nap keresek párt, aki találkozna egy 34 éves kedves, igényes, intelligens, sportos, potens, diszkrét pasival Pécsen vagy környékén. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Mai nap keresek párt, aki találkozna egy 34 éves kedves, igényes, intelligens, sportos, potens, diszkrét pasival Pécsen vagy környékén. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Sziasztok !
Balatonlelle környékéről ,Hölgyet ,esetleg párt keresnék minden jóra ,fogadni is tudok..
Balatonlelle környékéről ,Hölgyet ,esetleg párt keresnék minden jóra ,fogadni is tudok..
Sziasztok !
Hetero férfi vagyok ,tudnálak fogadni benneteteket (Ez egy válasz Gall002 üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:33
Hetero férfi vagyok ,tudnálak fogadni benneteteket (Ez egy válasz Gall002 üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Kaposváron holnap reggel hölgy? Vagy pár?Nalad! Irj most.
Sziasztok. Szep napot Kaposvár.. ismerkedni valaki.. valakik?
Sziasztok! Baranyában keresek pàrt, akik vágynak egy potens vastag farkú fiúra harmadiknak....
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma este vagy a hétvégén bármikor!
olyanok írjanak akik tényleg találkoznának ! Köszönöm

Sziasztok! Holnap (szombat) délután/este Bátaszéken ismerkednék.