Megcsalás- ki hogyan és miért csinálta/ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#860   2023. 10. 25. szerda 23:19
Pali92 Pali92
Volt valami előjel? Vagy csak a beszálló srác próbálkozott be a hölgynél, de a hölgy nem akarta?
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 21:59
Volt!!!
#859   2023. 10. 25. szerda 21:59
buszosati01 buszosati01
Volt!!!
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 20:48
Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony?

XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#858   2023. 10. 25. szerda 20:48
házifiu34 házifiu34
Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony?

XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#857   2023. 08. 25. péntek 22:39
Profi30 Profi30
Ez hatalmas! Gratulálok
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 08. 25. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 20:12
Hogy én miért csináltam?
Mert tudni akartam milyen megcsalónak lenni, milyen érzés.
Soha nem csaltam meg senkit. 46 évem alatt.
Most volt lehetőságem rá.Igazából nem akartam, de amikor a csaj arról beszélt hogy őt majd minden bulin amikor elmegy levarrják és a férje melett ez neki jár. Akkor úgy döntöttem hogy én is azok közé akarok tartozni akik levarrják. Igazából nem éreztem iránta semmit, csak meg akartam tudni milyen megcsalni a nejem és amilyen mással a szex majd 20 év után.
Nekem ennyi motivációm volt. Semmi több.
Otthon mindent megkaptam. jól laktam, de a kíváncsiság hajtott. Igaz szexre nem került sor. Csak tipi tapi volt.
Nejemnek elmeséltem. És nem rendezett jelenetet, Megértette.
Felnézek rá, csodálom, és büszke vagyok rá.

Most swingerbe járunk hogy mindenkinek (neki is) legyen változatosság.
Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz a kiváncsiságom eredménye.
#856   2023. 08. 25. péntek 20:12
batormaszturbator batormaszturbator
Hogy én miért csináltam?
Mert tudni akartam milyen megcsalónak lenni, milyen érzés.
Soha nem csaltam meg senkit. 46 évem alatt.
Most volt lehetőságem rá.Igazából nem akartam, de amikor a csaj arról beszélt hogy őt majd minden bulin amikor elmegy levarrják és a férje melett ez neki jár. Akkor úgy döntöttem hogy én is azok közé akarok tartozni akik levarrják. Igazából nem éreztem iránta semmit, csak meg akartam tudni milyen megcsalni a nejem és amilyen mással a szex majd 20 év után.
Nekem ennyi motivációm volt. Semmi több.
Otthon mindent megkaptam. jól laktam, de a kíváncsiság hajtott. Igaz szexre nem került sor. Csak tipi tapi volt.
Nejemnek elmeséltem. És nem rendezett jelenetet, Megértette.
Felnézek rá, csodálom, és büszke vagyok rá.

Most swingerbe járunk hogy mindenkinek (neki is) legyen változatosság.
Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz a kiváncsiságom eredménye.
#855   2023. 08. 25. péntek 09:14
X Törölt felhasználó (4708789) VIP
Ha létezik Hádész az alvilág ura, akkor ő a jó tetteket értékeli és ha ezek vannak túlsúlyban, akkor nyert ügyed van."Mit tudsz felmutatni"
(Ez egy válasz 10Huncutka üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 21:41
Ez való igaz aki a sósat szereti, ne egyen édeset, ha valaki szereti a szexet az élje benne kimagát. Ha jelenlegi párja nem alkalmasrá akkor inkább keresgéljen míg megtalálja a megfelelőt.
#854   2023. 08. 25. péntek 08:00
Dzsentri Dzsentri
Mi férfiak? Pontosítsunk,egy megcsaláshoz a minimális létszám kettő fő, ha a megcsaltat nem számolom bele. A speciális eseteket leszámítva a kettőből az egyik nő aki szintén csal de minimum cinkos. Ezen logika mentén a nők sem különbek a férfiaknál. A számadást szakrális, spirituális és mindenféle hitvilág szerinti értelemben értem, amikor a földi élet véget ér valaminek lennie kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2023. 08. 25. péntek 07:23
Számadás!! Kinek a részéről gondolod? Feleség, barátnő, vagy épp a közbelépő nő? Esetleg a gátlástalan férfi részéről? A feltett kérdésre sem kapom meg a választ!! Lehet ti mint férfiak, el fogadottnak tartjátok ezt??
#853   2023. 08. 25. péntek 07:23
X Törölt felhasználó (4069062)
Számadás!! Kinek a részéről gondolod? Feleség, barátnő, vagy épp a közbelépő nő? Esetleg a gátlástalan férfi részéről? A feltett kérdésre sem kapom meg a választ!! Lehet ti mint férfiak, el fogadottnak tartjátok ezt??
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 23:20
Nem tudom lesz e ennek az életnek a végén számadás. Szerintem nem, de a hívőknek szurkolok. smile Szóval ha nekik lesz igazuk, akkor nem tudom melyik felekezet és világvallás szerint (merthogy tagja egyiknek sem vagyok) de valószínű szorulni fogok. A bűneimet talán nem mérik az ítészek keményen, de e tekintetben biztosan fogok valami büntit kapni. Persze az is lehet hogy még én kapok dícséretet, mert igyekezetem kimaxolni a födi létet. smile
#852   2023. 08. 24. csütörtök 23:20
Dzsentri Dzsentri
Nem tudom lesz e ennek az életnek a végén számadás. Szerintem nem, de a hívőknek szurkolok. smile Szóval ha nekik lesz igazuk, akkor nem tudom melyik felekezet és világvallás szerint (merthogy tagja egyiknek sem vagyok) de valószínű szorulni fogok. A bűneimet talán nem mérik az ítészek keményen, de e tekintetben biztosan fogok valami büntit kapni. Persze az is lehet hogy még én kapok dícséretet, mert igyekezetem kimaxolni a födi létet. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:54
Akkor épp te is olyan vagy , mint a barátom volt. Soha nem csalta meg a nejét, mivel este otthon volt és a pénz is neki adta!! Jó férj az ilyen))!
#851   2023. 08. 24. csütörtök 21:41
10Huncutka 10Huncutka
Ez való igaz aki a sósat szereti, ne egyen édeset, ha valaki szereti a szexet az élje benne kimagát. Ha jelenlegi párja nem alkalmasrá akkor inkább keresgéljen míg megtalálja a megfelelőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696437)
2023. 08. 22. kedd 09:16
Érdekes ez a dolog, de az igazság az, hogy a megoldást magadban fogod megtalálni. Rengeteg dolog hatással van a libidóra, és közhelynek tűnhet, de a szexuális energiák levezetésére rengeteg alternatív lehetőség van. Az élethelyzetetektől, korotoktól, leterheltségetektől függően ez ráadásul folyamatosan hullámzik. A csalódásod abból fakad, hogy nem a megfelelő eszközhöz nyúlsz. Talán ezzel a példával tudom jól szemléltetni: ha valóban éhes vagy, akkor mindegy mit eszel, enyhíteni fogja az éhséged. De ha inkább csak nassolnál, és mondjuk sósra vágysz, akkor semmi értelme nincs a fahéjas csigának, hagyd ott a polcon. És simán lehet, hogy valójában nem is az enyhe éhségből és kívánásból ered a nassolási vágyad, hanem pusztán vízveszteségből, és igazából csak egy pohár vízre lenne szükséged. A kérdés inkább, hogyan ismered fel a vágyaid természetét. De ha ez megvan, akkor adja magát minden.
#850   2023. 08. 24. csütörtök 21:35
10Huncutka 10Huncutka
Lehet hogy szexfügő vagy, vagy csak hatalmas az étvágyad. Szerintem a férfiak közül sokan járnak hasonló cipőben. A párom megvárta hogy elaludjak így bújt ki a szex alól. Kerestem barátnőt, szerencsém volt, nagyon oda adót találtam. Mind kettőnk örömére élveztük a szexszet, sokszor versenyeztünk kitud nagyobb örömet szerezni a másiknak. de már vége amit nagyon sajnálok. Azóta már eltelt egy jópár év, de most sem csinálnám máskép.
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 08:40
30 éves vagyok, 7 éve vagyok a párommal. Egy csodálatosan szexi nő, ezzel csak az a baj hogy állandóan kívánom. Többet mint ő engem. Ezért folyamatosan fantáziálok más nőkkel, néha elmegyek rosszlányokozni, ami szinte mindig csalódás. Flörtölni pedig nincs lelkiismeretem. Így patt helyzetben érzem magam, mert nagyon szeretek vele lenni de egyszerűen nem elégíti ki a szexuális vágyaimat. Bár ha belegondolok hogy mennyi lenne az elég, ahhoz már kb szexrabszolgát kéne tartanom... Valaki van hasonló helyzetben ? Tud valaki tanácsot adni ? Köszi!
#849   2023. 08. 22. kedd 10:42
X Törölt felhasználó (4712614)
Próbálkozz tovább. Ha fontos a szex az életednek, fontosabb, mint másnak, akkor szerintem engedni kell saját magadnak, vágyaidnak. Sosem tudni ki mit tud neked nyújtani. És nem csak az ágyban. Nem biztos, hogy azért falod a szexet, mert kevés, hanem mert nincs megtöltve egyéb mással. Nincs meg a kellő figyelem, idő, tűz, érzelmek. Én ezekre gondolok.
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
30 éves vagyok, 7 éve vagyok a párommal. Egy csodálatosan szexi nő, ezzel csak az a baj hogy állandóan kívánom. Többet mint ő engem. Ezért folyamatosan fantáziálok más nőkkel, néha elmegyek rosszlányokozni, ami szinte mindig csalódás. Flörtölni pedig nincs lelkiismeretem. Így patt helyzetben érzem magam, mert nagyon szeretek vele lenni de egyszerűen nem elégíti ki a szexuális vágyaimat. Bár ha belegondolok hogy mennyi lenne az elég, ahhoz már kb szexrabszolgát kéne tartanom... Valaki van hasonló helyzetben ? Tud valaki tanácsot adni ? Köszi!
#848   2023. 08. 22. kedd 09:16
X Törölt felhasználó (4696437)
Érdekes ez a dolog, de az igazság az, hogy a megoldást magadban fogod megtalálni. Rengeteg dolog hatással van a libidóra, és közhelynek tűnhet, de a szexuális energiák levezetésére rengeteg alternatív lehetőség van. Az élethelyzetetektől, korotoktól, leterheltségetektől függően ez ráadásul folyamatosan hullámzik. A csalódásod abból fakad, hogy nem a megfelelő eszközhöz nyúlsz. Talán ezzel a példával tudom jól szemléltetni: ha valóban éhes vagy, akkor mindegy mit eszel, enyhíteni fogja az éhséged. De ha inkább csak nassolnál, és mondjuk sósra vágysz, akkor semmi értelme nincs a fahéjas csigának, hagyd ott a polcon. És simán lehet, hogy valójában nem is az enyhe éhségből és kívánásból ered a nassolási vágyad, hanem pusztán vízveszteségből, és igazából csak egy pohár vízre lenne szükséged. A kérdés inkább, hogyan ismered fel a vágyaid természetét. De ha ez megvan, akkor adja magát minden.
#847   2023. 08. 22. kedd 08:40
Petergergo90 Petergergo90
#846   2023. 08. 21. hétfő 21:00
X Törölt felhasználó (916769)
Ez pontosan így van és milyen nehéz abba hagyni
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 16:02
Akkor kezdődnek a gondok,ha rászokik az ízére,és jobbnak találja,mint az otthonit..
#845   2023. 08. 21. hétfő 16:02
Nudistapár Nudistapár
Akkor kezdődnek a gondok,ha rászokik az ízére,és jobbnak találja,mint az otthonit..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:54
Akkor épp te is olyan vagy , mint a barátom volt. Soha nem csalta meg a nejét, mivel este otthon volt és a pénz is neki adta!! Jó férj az ilyen))!
#844   2023. 08. 21. hétfő 10:54
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 19. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 16:53
Ahány ember, annyi ok. Én például szeretem a feleségem, aki történetesen kiválóan is főz. Viszont tudja, hogy szeretem a hasamat és a finom ízeket. Hedonista vagyok ez tény. Nomármost azt mondja, hogy tudja ezt rólam de nem akarja tudni. Így aztán ha megkívánom más főztjét, hát kóstolok néha más konyhában is. Viszont vacsorára mindíg otthon vagyok.
#843   2023. 08. 21. hétfő 06:22
X Törölt felhasználó (916769)
Igen széles a lehetőségek tárháza. Oka leginkább a monotonitàs vagy a törődés hiánya. Nálam, mint irodai asszisztens,régen a munkahelyi volt a legkézenfekvőbb. Raktárban ,irodàban , búvóhelyen , autóban.
#842   2023. 08. 19. szombat 16:53
Dzsentri Dzsentri
Ahány ember, annyi ok. Én például szeretem a feleségem, aki történetesen kiválóan is főz. Viszont tudja, hogy szeretem a hasamat és a finom ízeket. Hedonista vagyok ez tény. Nomármost azt mondja, hogy tudja ezt rólam de nem akarja tudni. Így aztán ha megkívánom más főztjét, hát kóstolok néha más konyhában is. Viszont vacsorára mindíg otthon vagyok.
#841   2023. 08. 19. szombat 12:04
Férfi barát, szerető, miért csalja meg barátnőjét , szeretőjét??

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tothi Tothi
Nyitás ideje: 2006. 07. 22. szombat
Üzenetek: 960db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!