Megcsalás- ki hogyan és miért csinálta/ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2006. 07. 31. hétfő 11:39
X Törölt felhasználó (52127)
Nincs jogomban tudálékoskodni a kapcsolatotokban...de egy jo tanács...persze..nem kell megfogadni...
Ha a 3. a férjét választotta...az azt jelenti..hogy nem lesz a tiéd...innentöl pedig...nem volna szabad már beszélnetek...sehogyan sem...hidd el..tapasztalatbol irom...
persze..hogy szeret téged...de nincs ereje föladni a házasságát...
fél..sajnálkozik...de a döntését el kell fogadni!!!!és nem lehet több érintkezés...mert sokkal jobban "belefogtok dögleni".....
lemond a szerelemröl...a megszokott miatt....de hidd el...a szivéböl sosem fog tudni kitörölni!!!! smile wave
#40   2006. 07. 31. hétfő 11:23
surdapapa surdapapa
Ez nem lehet igaz!
A történet szóról szóra illik rám! Most vagyunk a feleségemmel szétköltözés előtt pontosan ugyanez miatt.
Annyi a különbség, hogy én korábban azt hittem szerelmes vagyok a feleségembe, csak amióta tényleg szerelmes lettem tudom, hogy amit éreztem a feleségem iránt az sosem volt szerelem.
Sajnos a harmadik 2 hete úgy döntöt, hogy a férjét válassza. Azóta is naponta beszélünk, és érzem az érzelmein, hogy ugyanúgy szeret, mint én Őt, csak nem akarja feladni az eddigi életét.
#39   2006. 07. 31. hétfő 10:04
Szia!

Válasz a hozzászolásodra..persze csakis a magam nevében szolok....

15 évig voltam férjnél...sosem voltak gondjaink...mindig mindent megbeszéltünk...szépen éltünk....
De..ezen az undorito neten...beszélgetni kezdesz...és hiába tiltakozol minden eröddel...vkibe érzelmileg belegabajodsz....
Tehát..a saját részemröl..nem egy egyéjszakás kaland volt a megcsalatás...amit még vhogyan ki tud magyarázni az ember...hanem érzelmeken alapulo kapcsolat...
És bár mennyire is hadakoztam....erösebb lett a vonzalom a másik ember iránt..mint amit a férjem iránt éreztem...
Bár nem maradtunk együtt a "másikkal" sem...nem tudtam vna egy olyan házasságot folytatni...ahol már részemröl kihültek dolgok...mert máshoz huzott a szivem.....

Szerettem a férjemet...de vki fölkavarta az életemet...és szerelem lett belöle....
Mint ahogyan irtad..nem vunk egyformák...Én sajnos(?) ilyen vok...tul öszinte...és nem birom magam körül elviselni a bizonytalanságot....

Remélem..igy már jobban megértesz pár dolgot...
Szia...
#38   2006. 07. 30. vasárnap 13:01
BigJoe23 BigJoe23
Szerintem is inkább a "izgat, ha megdugják a feleségem" topicba való. :-)
#37   2006. 07. 29. szombat 19:53
yomiboy yomiboy
Ezen az oldalon nekem az tetszik,hogy azon versenyeztek ki tud nagyobbat hazudni.Némelyik már annyira túlzásba viszi ezt,hogy szinte büdös van körülötte.Akinek nem inge...Ajánlom aki már egyszer hozzászólt az olvassa el előtte mit írt, mert saját magát cáfolja meg.Utálom a nagyotmondó, hazug embereket,még a neten is.
#36   2006. 07. 29. szombat 15:46
hmm...akkor is..mikor külön-külön..mással vtok??..
#35   2006. 07. 29. szombat 11:39
bolhab bolhab
ettől függetlenül imádjuk egymást
#34   2006. 07. 29. szombat 11:25
mint ahogyan irtam...még szerencse:)))
de nem is normálisan müködö párkapcsolat a tiétek...abban nincs engedélykérés..mert nincs szükség másra:)))
#33   2006. 07. 29. szombat 11:12
bolhab bolhab
teigy fogod miugy két ember nem egyforma
#32   2006. 07. 29. szombat 10:57
...engedélyt?????
miféle engedélyt??...
vagy..esetleg nyitott házzasság??...de akkor meg..minek házasság??....

"szivem,szeretnék mással csokolozni,megengeded??".....vagy..ez már nem fér bele???...brrrrrr
#31   2006. 07. 29. szombat 10:43
bolhab bolhab
a páromal úgygondoljuk csak az amiről a másiknemadott engedéjt bármibelefér
#30   2006. 07. 29. szombat 09:08
Moncykám!

Csupán az veti rád a követ....aki még nem volt olyan helyzetben...mint Te...és jelen esetben...Én..

Egyértelmüen Én is azt vallom:egy normális...szép házasságba nem fér bele a megcsalatás...
És most..engem sem fog érdekelni az...hogy esetleg vki..vagy valakik megharagszanak azért...mert véleményt irok...
Vallom...hogy abban a házasságban...kapcsolatban....ahol megjelenik a 3.fél...bár melyik részröl...ott vmi hiányosság van..valaki nem ad meg a másiknak vmit...amire az a 3.személy fog kielégitést szolgálni...
És nekem ne mondja innentöl senki...hogy "Nálunk minden tényleg nagyon rendben van"...
Lehet...csak akkor...miért kacsingatunk kifelé..és miért csaljuk meg a párunkat????

Megcsaltuk...és elhitetjük magunkkal..hogy rendezni tudtuk a dolgokat...mert hááát...mégis csak egy család vagyunk jo pár éve..és hááát...a családi idill...meg hááát...ott vannak a gyerekek..akiknek mégis csak könnyebb hazudni azt,hogy "boldogok vagyunk anyával/apával"...mert hát azt már még sem valljuk be nekik...mi öszinte emberek..hogy szeretetböl csaltuk meg anyát/apát....
És innentöl...rányomja a bélyegét az a tudat...hogy az egész életünket hazugságban fogjuk leélni...mert csak sajnálkozni tudunk...sajnálatbol nem hagyjuk el a másikat...pedig mennyivel jobban megalázzuk igy!!!

Én is az egyedüllétet választottam inkább...
És semmit sem bántam meg mikor "megcsalo" lettem...a férjemet pedig tisztelem annyira..hogy ne folytassak vele egy álszent,tökéletesnek müködö látszatházasságot...mert igy sokkal tisztább tudtam maradni...mind a volt férjem...mind a gyermekem elött...

Csak nem szabad elfelejteni...hogy nem vagyunk egyformák(szerencsére)..

Remélem...rám sem fogjátok a köveitek kivetni..
Mindenkinek szép napot.... smile wave wave
#29   2006. 07. 28. péntek 16:02
Moncy Moncy
Tükecs pár hsz-éből idézek:

"...egy szeretetre épülő kapcsolatban ez lenne a természetes...évente, kétévente 1-2 ilyen félrelépés még beleférhet a kapcsolatba..."

"...minden ember életében el kell jönni annak az időnek mikor már tolerálni tudja majd ha a másik megcsalja..."

"...a gyerekekben egy kitörölhetetlen emlék..."

Nos: előre bocsánat ha Valakit megsértek...
Huha, most nagyon nehéz fogalmaznom....

Az Én véleményem:
Ha igazán őszintén, teljes szívvel, teljes odaadással szereted a párod, nem szabad h. beleférjen a kapcsolatba.

Nem tolerancia kérdése: KÉNYELEM kérdése.. tök kényelmes h. otthon mosnak főznek takarítanak rá, nevelik a gyerekeket és mikor az Úrnak kedve van megcsalja a nejét és még meg is beszélik????

A nőnek is KÉNYELMES.. megcsalt? Na és, fátylat rá de mit csinálnék egyedül a gyerekekkel? Hogy nevelném, hol laknánk, hogy iskoláztatnám stb.. hogy élnénk meg? Meg hát azért csak elmegyünk nyaralni, síelni, házat újítunk fel, vesz néha még ékszert is...
Vagyis okés Te is Én is félre "is" járunk, "nyugi Szívem tudod h. Téged szeretlek, majd ha hazajövök elmesélem hogy s mint volt az xy-al, aztán Téged is megdu...k" (???? ez talán így zajlik le???)

Szegény gyerekek...ők mindent észrevesznek mindent tudnak csak a szülők nem veszik észre h. a gyerek igen is MINDENT megérez...És milyen önző a szülő: a lényeg h. nekik jó legyen a gyerekek meg még úgy is kicsik úgy sem értenek semmit.. Dehogynem...

Ne vessétek rám a követ...

A többi megcsalásos témát előrehoztam a minap, de nem vette senki a lapot h. azokban kellene folytatni a beszélgetést... Nos nem szűklátókörű, nem is prűd vagyok, csak Én is átéltem egy két dolgot és sajnos ez az életmód Nekem nem jön be... és nem tagadom épp ezért vagyok válófélben...
Nem dugtam a fejem a homokba nem álltam be a megcsalt de toleráns feleségek sokaságába...

Szóval a többi megcsalásos témákban olvasható a történetem...

Ja és a legfontosabb a minta, az otthoni családi minta...
Amit NE felejtsetek h. a gyerek viszi tovább...

Pusssssssz mindenkinek, és nehari még 1x ha Valakiket ezzel megbántottam...
wave wave wave wave wave wave wave
#28   2006. 07. 27. csütörtök 21:53
X Törölt felhasználó (24620)
worship
#27   2006. 07. 27. csütörtök 18:05
fakeer fakeer VIP
van 1 hülye vicc a témával kapcsolatban...
Férj és feleség fekszenek az ágyban,a férj elkezdi simogatni a nőt. Egyből rávágja,hogy most ne,mert fáj a feje. Erre a férfi:
-Nyugi! Bekentem a farkamat aspirinnel.Beveszed,vagy kúp?
#26   2006. 07. 27. csütörtök 13:49
aztán áthajt rajta egy kamion...
#25   2006. 07. 27. csütörtök 13:46
jó-jó, felfogom valamennyire... de hát pont ez-az
a teknőc ha gáz van behúzza magát, azt szarik a világra, miközben morog, hogy milyen hülye odakint mindenki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 07. 27. csütörtök 13:45
öhm.. és? *kínos vigyor*
#24   2006. 07. 27. csütörtök 13:45
öhm.. és? *kínos vigyor*
#23   2006. 07. 27. csütörtök 13:17
A jelem? Milyen jelem?
Kiskakas volt az oviban. :) Esetelg nyúl? Bika? Csillagra gondoltál? Vgy mire?
#22   2006. 07. 27. csütörtök 12:19
hmm. *savanyú arc*
hát.. köszi... (komolyan)
De egyre inkább úgy érzem, hogy nem kell nekem ez a világ... :/

... 45 46 47 48 49
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tothi Tothi
Nyitás ideje: 2006. 07. 22. szombat
Üzenetek: 961db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 16. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!