Megcsalás- ki hogyan és miért csinálta/ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#580   2011. 11. 01. kedd 09:10
X Törölt felhasználó (782808)
Na azért ez nem teljesen így van. Tanúsítom!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 31. hétfő 07:53
A nő az érzelmek miatt kefél félre,a férfi a szex miatt.
#579   2011. 10. 31. hétfő 23:00
X Törölt felhasználó (821125) VIP
Több oka lehet, de biztosan valaminek a hiánya:
- rossz szex, érzelmek hiánya (még akkor is, ha a szex nem olyan rossz), kiváncsiság, elnyomott vágyak, változatosság igénye
Több típus van: aki szereti a párját, de közben másra vágyik és arról ábrándozik, hogy milyen lenne mással, aztán nem teszi meg, a probléma sem oldódik meg általában és marad a vágy, ami nem csitul, csak fokozódik. És van, aki megteszi. smile Aki megteszi és nem bánja meg, mert jó élmény volt, nem bántott meg vele senkit, nem derül ki, stb., és van, akinek még csak jó sem volt és furdalja a lelkiismeret.
És biztosan sok verzió van erre, mindenesetre nekem mindig akkor fordult meg a fejemben ilyesmi, ha valami hiányzott és nem lehetett őszintén megbeszélni.
Az ember ezt a dolgot minden életszakaszában másképp látja szerintem. Sokáig ragaszkodunk az elveinkhez, a nagy szerelemhez, beszélünk tiszteletről, megbecsülésről, de van az a pont, amikor éppen csak magadért akarsz élni, magadat akarod boldoggá tenni és ha másképp nem megy, akkor így. Persze vannak eleve ilyen típusú emberek is, akik soha nem tudnak megmaradni egyvalaki mellett, annak az az ideális partner, aki ugyanolyan nyitott és szabadéletű, mint ő.
#578   2011. 10. 31. hétfő 07:53
Zsuzsa Zsuzsa
A nő az érzelmek miatt kefél félre,a férfi a szex miatt.
#577   2011. 10. 31. hétfő 07:05
Macilacy Macilacy
Köszönöm a válaszod,kedves Corinna!
Örömmel olvasom,h nem hoztál elkapkodott döntést.A többit,szerintem meg majd az idő megoldja...
Remélem megtalálod a boldogsághoz vezető utat!
Szép napot!
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 10. 25. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 17:05
Macilacy: "Jó rég óta nem jelentkeztél itt a GGn.Talán rajtam kivül is páran még kiváncsiak,h hogy végződött az az érzelmi válságod,dilemmád,amit a tanárod iránti vonzódásod váltott ki..."
Köszönöm az érdeklődést! Voltam én itt, csak figyelő álláspontban smile ! Egy időre letettem arról, hogy vmi is lehetne, vagy egyáltalán, hogy vmi is volt...igazából másra koncentráltam! Aztán újra suli, újra tanít, nagyon sok tárgyból, és újra "szerelmes" lettem... smile Egyszerűen nem tudok mást mondani, rózsaszín minden... A verbális kommunikáció szintjén megmaradt ez a dolog, de egy kicsit intenzívebb talán. Az órán aktív vagyok, mint ahogy szoktam! Pl. múltkor történt, hogy egy témát teljesen máshogy láttam, mint Ő, és nagyon elgondolkodott rajta, mondta, hogy még ebből a szemszögből nem vizsgálta ezt a kérdést!Láttam rajta, hogy megfogta ez a gondolatmenet. smile És azt mondta, szó szerint, hogy összejöhetnénk gyakrabban... majd krákogott egyet, és megkérdezte, hol is tartottunk?Szóval ilyenek azért vannak smile .Tudom, és érzem, hogy nem vagyok közömbös neki! Sajnos csak ennyit tudok mesélni.... nagy dilemmába vagyok, sokat gondolok rá. Mással nem beszél így, csak velem, viszont tudja, hogy férjnél vagyok, én pedig nem merek kezdeményezni...
#576   2011. 10. 25. kedd 20:54
dori123 dori123
Élvezd ki ezt a szerelemet...
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 10. 25. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 17:05
Macilacy: "Jó rég óta nem jelentkeztél itt a GGn.Talán rajtam kivül is páran még kiváncsiak,h hogy végződött az az érzelmi válságod,dilemmád,amit a tanárod iránti vonzódásod váltott ki..."
Köszönöm az érdeklődést! Voltam én itt, csak figyelő álláspontban smile ! Egy időre letettem arról, hogy vmi is lehetne, vagy egyáltalán, hogy vmi is volt...igazából másra koncentráltam! Aztán újra suli, újra tanít, nagyon sok tárgyból, és újra "szerelmes" lettem... smile Egyszerűen nem tudok mást mondani, rózsaszín minden... A verbális kommunikáció szintjén megmaradt ez a dolog, de egy kicsit intenzívebb talán. Az órán aktív vagyok, mint ahogy szoktam! Pl. múltkor történt, hogy egy témát teljesen máshogy láttam, mint Ő, és nagyon elgondolkodott rajta, mondta, hogy még ebből a szemszögből nem vizsgálta ezt a kérdést!Láttam rajta, hogy megfogta ez a gondolatmenet. smile És azt mondta, szó szerint, hogy összejöhetnénk gyakrabban... majd krákogott egyet, és megkérdezte, hol is tartottunk?Szóval ilyenek azért vannak smile .Tudom, és érzem, hogy nem vagyok közömbös neki! Sajnos csak ennyit tudok mesélni.... nagy dilemmába vagyok, sokat gondolok rá. Mással nem beszél így, csak velem, viszont tudja, hogy férjnél vagyok, én pedig nem merek kezdeményezni...
#575   2011. 10. 25. kedd 17:05
corinna corinna
#574   2011. 04. 29. péntek 00:26
Macilacy Macilacy
,,A férjem.... érdekesebb dolog, semmi nem változott, lehet, hogy még rosszabb lett. Már nem vagyok ennyire szűk látókörű, nem biztos, hogy az első szerelem a nagy ő..... "

Szomorú megállapitás...
Sajnos(saját tapasztalat),ami az elején apró problémának tűnik,az általában későbbre hatalmassá duzzad.
Tizen év után,azok a kezdetben nevetségesnek tűnő apró hibák is végtelen idegesitőek lehetnek,amikről soha nem hittük volna ezt...
Szőnyeg alá söprés....nem jó dolog...
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 04. 28. csütörtök 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 28. csütörtök 22:54
Köszönöm kérdésed, valóban eltűntem.... azóta nem volt óránk, és végképp letettem, hogy valami is történni fog! Szerintem csak vágytam a figyelemre, és ezt megkaptam a tanár úrtól.... valószínű csak én gondoltam többet bele...., nem akarok, és nem is fogok próbálkozni Nála!
A férjem.... érdekesebb dolog, semmi nem változott, lehet, hogy még rosszabb lett. Már nem vagyok ennyire szűk látókörű, nem biztos, hogy az első szerelem a nagy ő.....
#573   2011. 04. 28. csütörtök 22:54
corinna corinna
Köszönöm kérdésed, valóban eltűntem.... azóta nem volt óránk, és végképp letettem, hogy valami is történni fog! Szerintem csak vágytam a figyelemre, és ezt megkaptam a tanár úrtól.... valószínű csak én gondoltam többet bele...., nem akarok, és nem is fogok próbálkozni Nála!
A férjem.... érdekesebb dolog, semmi nem változott, lehet, hogy még rosszabb lett. Már nem vagyok ennyire szűk látókörű, nem biztos, hogy az első szerelem a nagy ő.....
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 19. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 09:32
Szia corinna
Eltüntél mint szürke szamár a ködben!
Hogy alakult a tanárurral meg a férjeddel a dolog?
Van valami fejlemény?
#572   2011. 04. 19. kedd 09:32
christiano christiano
Szia corinna
Eltüntél mint szürke szamár a ködben!
Hogy alakult a tanárurral meg a férjeddel a dolog?
Van valami fejlemény?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 03. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 03. csütörtök 21:56
ezt szoktam mondani a férjemnek: "a bugyimba nyúlni soha nem felejtesz el" smile

Én nem szoktam ennyire cseszegetni inkább magamban gondolkodom, hogy miért nem ölel meg, aztán szuggerálom: Ölelj meg.... ölelj meg.....ölelj meg, és igen.......... smile )))))))))))))))))))))))))))
#571   2011. 03. 12. szombat 18:44
dzivka dzivka
dzivkane nem tudom miert de ha egy jo megjelenesu ffit latok mindig felizgulok mi van a nacijaban, na es ha felker tancolni a kis ordog nem hagyja hogy meg ne nezzem ki ne probaljam
#570   2011. 03. 07. hétfő 23:28
Borzongás Borzongás
Igen, megnéztem, elolvastam...Valóban egy kapcsolódó jelenség az, hogy nagyon nagy rohanásban vagyunk :( Ezért sokszor valóban nem látjuk meg az aprónak tűnő de mégis nagyon fontos jeleket, gesztusokat a körülöttünk lévőktől.. Jó hogy rámutattál erre smile
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 14:41
Nem igazán tudom,hogy szabad-e itt linket berakni,akaratlanul is népszerüsiteni más oldalakat.Ha nem,akkor majd kitörlik az arra illetékesek,én meg elnézést kérek érte,ha rossz fát tettem a tűzre.

Talán a témába vág:[ URL=http://egyértelműen így NEM! max. a cikkből idézhetsz!)l[/URL]
#569   2011. 03. 07. hétfő 23:25
Borzongás Borzongás
smile igen-igen...jól sejted, a kérdések csupán költőiek!! Senkit sem akarok-akarnék megváltoztatni, hisz akkor már nem is saját maga hanem a nekem megfelelni akaró, és ezért csak halványuló árnyéka önmagának...Viszont ha két ember között érzelmi-értelmi szál van akkor összesimulhatnak olyan tulajdonságok is amik nem biztos hogy maximálisan elfogadottak voltak előtte. Tolerancia..stb..de ezekről úgy vélem Neked smile nem kell írnom semmit...
És a küzdelemről még egy gondolat : Addig van értelme míg Én is jelen vagyok benne...ha már csak lehúz, lenyom, ne adj isten frusztrál akkor inkább magam maradok...nem hiszem hogy áldozatává kell válnom egy kapcsolatnak. Tudom nem erről írsz, értelek...mindig tanulunk, minden kapcsolatból... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 03. 06. vasárnap 11:19
Azt meg te is tudod, azért gondolom, hogy a hozzászólásod végén a kérdések költőiek voltak, hogy nincs annál nagyobb butaság, mint a másik megváltozásától várni azt, hogy valaki boldog legyen.

Akiben ilyen gondolat van az sürgősen gondolkodjon el! nyes
#568   2011. 03. 06. vasárnap 17:07
X Törölt felhasználó (745787)
Szerintem tévedsz!

Ahogy mások boldogságáért úgy nyomorúságáért sem felelhet senki más! Amikor valami úgy kezdődik, hogy miattad volt az egész, na az egy hihetetlen nagy hazugság, sőt ami rosszabb önbecsapás. Mindenki a saját sorsáért felel.
Persze:

"ráfogható minden, mondjuk a nehéz gyerek korra
simogasd meg a fejem, és aztán
altass el szép szavakkal, alfában mindent elhiszek

hazudtál, Babe, hazudtál, mint a vízfolyás
micsoda képzelet
hazudtál, Babe hazudtál, ez az, ami megy neked
semmi más..."
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 13:39
A menekülésről a férfiak alkoholizmusa,meg a nők,nyugtatókba,betegségekbe,gyógyszerekbe menekülése jut eszembe.Ez mind lélekromboló...Jellemző,hogy a férfiakat 50 körül esetleg elviszi a szivük is....
Az emberek belefáradnak,kimerülnek,feladják,leépülnek és belehalnak a boldogtalanságukba...talán csak mert rosszul találkoztak...
Ekkora áldozatokat talán nem érdemel egyetlen kapcsolat sem...
Vagy tévednék?
#567   2011. 03. 06. vasárnap 14:41
Macilacy Macilacy
Nem igazán tudom,hogy szabad-e itt linket berakni,akaratlanul is népszerüsiteni más oldalakat.Ha nem,akkor majd kitörlik az arra illetékesek,én meg elnézést kérek érte,ha rossz fát tettem a tűzre.

Talán a témába vág:[ URL=http://egyértelműen így NEM! max. a cikkből idézhetsz!)l[/URL]
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 09:38
Olvasgatom egy ideje ezt a topicot, de csak mint külső szemlélődő ebben a témában. Egy ideje viszont gondolkodom azon írjak-e vagy sem..mert bántani semmiképp sem szeretnék senkit, de én egy kicsit másként látom a dolgokat..de ez egy más történet. Ami viszont a szeretetnyelvről hangzott el nagyon igaz. Ezért borzasztó nehéz megtalálni az ideális párt, főleg ha nem kommunikálunk a szeretetforma igényünkről egymással. Van amikor tényleg a simi kell, az ölelés, de van hogy a bugyiletépős feeling a nyerő smile Hangulat és érzés függő az egész. De az hogy valaki sohasem ölel, sohasem mond semmi szeret telit, az nem tudom milyen érzelmi kapocs a másik felé. Én az ilyen szitukat hagyni szoktam (persze nekem is kell idő míg megérik bennem), képtelen vagyok "sorban állni" az érzésekért, gesztusokért. Ha nem érzi meg a párom ami nekem fontos, ami engem boldoggá tesz, akkor nem lát engem, nem kíváncsi rám, és egyre halványabban fogom megélni magam mellette. Egy idő után már adni sem tudok, hisz nincs mit..mert ezek az érzések egymást építik..adok-kapok-érzek. Corinna az érzelmi életed egy vívódás, nem véletlen a kifelé kacsintgatási szándék sem...Néha elég csak gondolatban eljátszadozni dolgokkal, de van hogy meg kell élni a testünk a vágyunk ahhoz, hogy tudjuk létezünk. Az életünk a mienk, amit nem kell alárendelni senkinek, megosztani szabad akartból azt persze természetes, de semmiképp sem függni a másik érzelmi szegénységétől.
Ha már olvasunk, és egy ilyen topikban erről még írni is lehet, akkor én A.J.Christian Mit keresett Isten a hálószobában c. könyvére hívnám fel a figyelmed. Olvasd el, és gondolkozz..."Az embernek az érzelmi táplálékra éppúgy szüksége van, mint arra a finom ebédre amit épp eszünk..Az élethez energia kell: a fizikai testednek materiális, az érzelmi és gondolati testednek pedig asztrális, ill. mentális. Igen ám, de ahogy a fizikai tested által felfogható energiát is megválogatod - (valamelyik ételt meg tudod emészteni van amelyiket nem) - úgy az asztrális-mentális élményeket is szortírozod. Bizonyos érzelmek és gondolatok energiát adnak neked, bizonyosak nem, sőt egyesek el is vesznek.Ahogy a táplálék megemésztése is civilizációd és a környezeted függvénye -(a legtöbb európai belehal abba az ivóvízbe, amelyet egy bennszülött könnyedén elfogyaszt )- úgy az érzelmi-gondolati energiaszűrőd is a Társadalmad, a Neveltetésed terméke. Úgyhogy a túléléshez meg kell kapnod a szükséges energiamennyiséget. S ahogy a tested is a világból jövő táplálékot, az egód is csak a másoktól kapott energiát képes megemészteni. A külvilágból pedig egyetlen módon a RÁD IRÁNYULÓ FIGYELEM által kapsz energiát." Ha figyelmet kapnál, akkor ölelést is, hisz neked ez a hiányzó szeretetenergiát! Nehéz erre a másikat "rákényszeríteni" ha ő nem e szerint a kódrendszer szerint működik... Ő nem lát Téged, szerintem...és ez semmiképp sem bántón mondom...csak szomorú... Reméljük ez megváltozik!! de ha eddig sem?? akkor???... mikor???
#566   2011. 03. 06. vasárnap 13:58
Macilacy Macilacy
Meg szabad kérdezni,hogy mióta vagy krizisben(egyedül)?
#565   2011. 03. 06. vasárnap 13:39
Macilacy Macilacy
A menekülésről a férfiak alkoholizmusa,meg a nők,nyugtatókba,betegségekbe,gyógyszerekbe menekülése jut eszembe.Ez mind lélekromboló...Jellemző,hogy a férfiakat 50 körül esetleg elviszi a szivük is....
Az emberek belefáradnak,kimerülnek,feladják,leépülnek és belehalnak a boldogtalanságukba...talán csak mert rosszul találkoztak...
Ekkora áldozatokat talán nem érdemel egyetlen kapcsolat sem...
Vagy tévednék?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 11:54
Nézd én mostanában csupa menekülő embert látok. Menekülnek a kihívások elől, menekülnek az elől, hogy szembenézzenek magukkal.

Minkét dolog mérhetetlen hülyeség: 1. Úgy csinálni, mintha nem lenne baj
2. Vakon lecserélni a dolgokat (társat is ! smile ), átgondolatlan butaságokba fogni
#564   2011. 03. 06. vasárnap 11:54
Nézd én mostanában csupa menekülő embert látok. Menekülnek a kihívások elől, menekülnek az elől, hogy szembenézzenek magukkal.

Minkét dolog mérhetetlen hülyeség: 1. Úgy csinálni, mintha nem lenne baj
2. Vakon lecserélni a dolgokat (társat is ! smile ), átgondolatlan butaságokba fogni
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 11:30
Sokan egy életen át küzdenek,míg rájönnek,hogy elpocsékoltak 20-30 vagy akár még több évet hiába!!
Úgyhogy ezzel a küzdelemmel meg várakozással csínyján kell bánni szerintem,mert egy valamiből van kevés:időből!
Én ezt nem menekülésnek nevezném,hanem szembenézés a valósággal.
#563   2011. 03. 06. vasárnap 11:30
christiano christiano
Sokan egy életen át küzdenek,míg rájönnek,hogy elpocsékoltak 20-30 vagy akár még több évet hiába!!
Úgyhogy ezzel a küzdelemmel meg várakozással csínyján kell bánni szerintem,mert egy valamiből van kevés:időből!
Én ezt nem menekülésnek nevezném,hanem szembenézés a valósággal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 06. vasárnap 11:16
Kedves Borzi! smile

Mindenben igazad van, de azt hiszem manapság az emberek sokkal sűrűbben választják a menekülést, mint a küzdelmet. Pedig általában nem véletlen történnek veled a dolgok. Ez az oka annak, hogy jól elmenekülsz egy kapcsolatból és a következőben ugyan azt kapod vissza csak pepitában, sőt néha sokkal rosszabb formában.

Én úgy gondolom, hogy legalább addig küzdeni kell, amíg magad nem jössz azzal tisztába, hogy miért vagy ebben a helyzetben. Ez a fölismerés, vagy megismerés, vagy ha akarod belső fejlődés sokszor önmagában elvezet a megoldáshoz, de persze van olyan is, hogy csak még inkább rávilágít a másik azon tulajdonságaira, amelyek elviselhetetlenek számodra. Na ekkor már minden tényező összeállt a szakítás és a váltás mellett. Ekkor vélhetően már sikerül egy más jellegű kapcsolatba lépned, ami szintén nem biztos, hogy jó lesz attól függően mit kell megtanulnod. smile
#562   2011. 03. 06. vasárnap 11:19
Azt meg te is tudod, azért gondolom, hogy a hozzászólásod végén a kérdések költőiek voltak, hogy nincs annál nagyobb butaság, mint a másik megváltozásától várni azt, hogy valaki boldog legyen.

Akiben ilyen gondolat van az sürgősen gondolkodjon el! nyes
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 03. 06. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasgatom egy ideje ezt a topicot, de csak mint külső szemlélődő ebben a témában. Egy ideje viszont gondolkodom azon írjak-e vagy sem..mert bántani semmiképp sem szeretnék senkit, de én egy kicsit másként látom a dolgokat..de ez egy más történet. Ami viszont a szeretetnyelvről hangzott el nagyon igaz. Ezért borzasztó nehéz megtalálni az ideális párt, főleg ha nem kommunikálunk a szeretetforma igényünkről egymással. Van amikor tényleg a simi kell, az ölelés, de van hogy a bugyiletépős feeling a nyerő smile Hangulat és érzés függő az egész. De az hogy valaki sohasem ölel, sohasem mond semmi szeret telit, az nem tudom milyen érzelmi kapocs a másik felé. Én az ilyen szitukat hagyni szoktam (persze nekem is kell idő míg megérik bennem), képtelen vagyok "sorban állni" az érzésekért, gesztusokért. Ha nem érzi meg a párom ami nekem fontos, ami engem boldoggá tesz, akkor nem lát engem, nem kíváncsi rám, és egyre halványabban fogom megélni magam mellette. Egy idő után már adni sem tudok, hisz nincs mit..mert ezek az érzések egymást építik..adok-kapok-érzek. Corinna az érzelmi életed egy vívódás, nem véletlen a kifelé kacsintgatási szándék sem...Néha elég csak gondolatban eljátszadozni dolgokkal, de van hogy meg kell élni a testünk a vágyunk ahhoz, hogy tudjuk létezünk. Az életünk a mienk, amit nem kell alárendelni senkinek, megosztani szabad akartból azt persze természetes, de semmiképp sem függni a másik érzelmi szegénységétől.
Ha már olvasunk, és egy ilyen topikban erről még írni is lehet, akkor én A.J.Christian Mit keresett Isten a hálószobában c. könyvére hívnám fel a figyelmed. Olvasd el, és gondolkozz..."Az embernek az érzelmi táplálékra éppúgy szüksége van, mint arra a finom ebédre amit épp eszünk..Az élethez energia kell: a fizikai testednek materiális, az érzelmi és gondolati testednek pedig asztrális, ill. mentális. Igen ám, de ahogy a fizikai tested által felfogható energiát is megválogatod - (valamelyik ételt meg tudod emészteni van amelyiket nem) - úgy az asztrális-mentális élményeket is szortírozod. Bizonyos érzelmek és gondolatok energiát adnak neked, bizonyosak nem, sőt egyesek el is vesznek.Ahogy a táplálék megemésztése is civilizációd és a környezeted függvénye -(a legtöbb európai belehal abba az ivóvízbe, amelyet egy bennszülött könnyedén elfogyaszt )- úgy az érzelmi-gondolati energiaszűrőd is a Társadalmad, a Neveltetésed terméke. Úgyhogy a túléléshez meg kell kapnod a szükséges energiamennyiséget. S ahogy a tested is a világból jövő táplálékot, az egód is csak a másoktól kapott energiát képes megemészteni. A külvilágból pedig egyetlen módon a RÁD IRÁNYULÓ FIGYELEM által kapsz energiát." Ha figyelmet kapnál, akkor ölelést is, hisz neked ez a hiányzó szeretetenergiát! Nehéz erre a másikat "rákényszeríteni" ha ő nem e szerint a kódrendszer szerint működik... Ő nem lát Téged, szerintem...és ez semmiképp sem bántón mondom...csak szomorú... Reméljük ez megváltozik!! de ha eddig sem?? akkor???... mikor???
#561   2011. 03. 06. vasárnap 11:16
Kedves Borzi! smile

Mindenben igazad van, de azt hiszem manapság az emberek sokkal sűrűbben választják a menekülést, mint a küzdelmet. Pedig általában nem véletlen történnek veled a dolgok. Ez az oka annak, hogy jól elmenekülsz egy kapcsolatból és a következőben ugyan azt kapod vissza csak pepitában, sőt néha sokkal rosszabb formában.

Én úgy gondolom, hogy legalább addig küzdeni kell, amíg magad nem jössz azzal tisztába, hogy miért vagy ebben a helyzetben. Ez a fölismerés, vagy megismerés, vagy ha akarod belső fejlődés sokszor önmagában elvezet a megoldáshoz, de persze van olyan is, hogy csak még inkább rávilágít a másik azon tulajdonságaira, amelyek elviselhetetlenek számodra. Na ekkor már minden tényező összeállt a szakítás és a váltás mellett. Ekkor vélhetően már sikerül egy más jellegű kapcsolatba lépned, ami szintén nem biztos, hogy jó lesz attól függően mit kell megtanulnod. smile

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tothi Tothi
Nyitás ideje: 2006. 07. 22. szombat
Üzenetek: 960db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!