Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#383   ma 07:03
viking1988 viking1988
Beszaladtam a hálóba, és kihúztam a feleségem éjjeliszekrényének fiókját. Mindig ledöbbentett a hatalmas, 26/5 cm dildójának látványa. De most sokkal tekintélyesebbnek tűnt, hogy tudtam, nemsokára engem fognak vele kényeztetni. Ez a hatalmas darab még nem járt bennem. Masztizáshoz is, illetve amikor a feleségem kényeztet, mindig a kisebbet, a 22cm vibrijét használom. Azt már úgyis "kinőtte" a párom, mondván, hogy neki kevés. Így "megörököltem". Nekem pont megfelelő a mérete, bizonyos pózokban kicsit sok is tud lenni. Nem volt kérdés, hogy most a paromét avatom fel Livivel. Izgatottan visszaszaladtam a dildóval a kezemben Livihez. Elkerekedett a szeme, mikor megpillantotta.
-Jezusom! Ez hatalmas!!! Ez tuti nem fér be a feleségedbe!
-Hááát... Nem kicsi ... De befogadja simán ...
-Hogy lehet ennyire tág a puncija???
-És latnád még mi mindent befogad ...
-Neked nem lesz sok? -Kerdezte aggódva.
-Ha alaposan be van síkosítózva, akkor nem.
-Hát rendben akkor add csak ide, és térdelj elém! Le foglak szopatni!
Ahogy ezt kimondta, hatalmasat rándult a farkam. Félénken átnyújtottam az óriási játékszert, és ahogy kérte, elé térdeltem.
-Most pedig szopni fogsz. Kapd be szépen! Tudom, hogy imádod a faszt!
Odaillesztette a puncijához a hatalmas műfarok végét, a makkját pedig az arcomhoz tolta. Sok gondolkodási időm nem volt, mert ráfogott a tarkómra, a másik kezével már a számba is tolta az óriási makkot.
-Ahhh... Ez az ... Szopd a farkam! Meg fogom baszni a torkodat!
Miközben egyre mélyebbre és mélyebbre tolta a torkomra az óriási műfarkat, szexin nyögdécselt, hogy valóban úgy tűnjön, mintha őt kényeztetném. Istenien csinálta. Egyre keményebb tempót diktált. Szó szerint megdugta a számat. Kicsit kiszolgáltatva éreztem magam, de brutálisan felizgatott. Annyira keményen tolta a számba, hogy nemsokára a letorkoztam a teljes 26 centis hosszát. Magam is. Meglepődtem.
-Ahhh! Ez az! Szopd a farkam! Nagyon jól csinálod! Látszik hogy nem először szopsz! Áhhh!
Igencsak küzdenem kellett, hogy kapjak némi levegőt, már a könnyem is kicsordult. Egyszercsak kihúzta a szamból, és az arcomat kezdte csapkodni az óriási dildóval.
-Most pedig meg foglak dugni! Feküdj fel a kanapéra!
Izgatottan helyet foglaltam a kanapén, a hatamra fekve.
-Most már elég síkos! Húzd fel a terdeidet.
Kovettem minden utasítását. Továbbra is puncijához szorította a dildó végét, a hatalmas makkját pedig a popsimhoz illesztette.
#382   tegnap 10:25
rolyka930 rolyka930
Érdekesen alakul a játék.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:02
A szexi kis hangján nyogdécselve elvezkedve vonaglott az arcomon, ajkaimon. Hihetetlenül szexin élvezkedett. Nagyon vadul nyalatta magát.
-Ahhhhh! Nyald a puncim!!! AHHH!!! KEMÉNYEBBEN!!! nyald tisztára a gecis puncikám! -Lihegte.
Éreztem, hogy rengeteget élveztem bele, de mégis meglepően sok sperma csordogált a számba, miközben a gyönyörű punciját kényeztettem. Éreztem, hogy már nagyon nagy erővel tolja a kis puncikáját az ajkaimhoz, a csipőjével baromi gyorsan mozgott már előre - hátra. Rámarkoltam a tökéletes popsijára, nagyon keményen. Felszisszent. Gondolom egyet, és a mutatóujjamat a popsijának a szűk kis bejáratához illesztettem. Tocsogott a puncinedvtől... Körözni kezdtem az ujjakkal forró ánuszán.
-Ahhhhh!!! Told be!!!! Ujjazd meg a popsim! -Nyogdecselte könyörögve.
Éppenhogy óvatosan, lassan, gyengéden betoltam az ujjam, közben a másik kezemmel az egyik féltekét markolásztam, sikítani kezdett.
-Aaaaahhh! ahhhhhh! Ujjazd meg! Elélvezeeeeeeek! Ahhhhhh!!!!
Gyorsítottam a tempón, keményen ujjazni kezdtem, közben vadul nyaltam a spermás puncikáját. Elélvezett... Ismét brutális orgazmusa volt. Nagyon hevesen élvezett. Ez csiklóorgazmusa kicsit rövidebb volt, mint az előző hüvelyorgazmusai, de így is nagyon hosszan ment el. Mikor kielte az orgazmusát, az arcomon maradt, hagyta, hogy gyengéden nyaldossam, puszilgassam a tocsogó punciját.
-Izlik a puncim? -Kerdezte még mindig remegve.
-Isteni... Egész nap nyalnálak! Nagyon finom vagy...
Miközben gyengéden cirógattam a nyelvemmel, mélyen belélegeztem a mámorító illatát. Csodás volt...
Lassan kihúztam az ujjam a popsikájából, majd a gyönyörű féltekéit kezdtem gyengéden markolászni, simogatni.
-Tetszett a popsim?
-Nagyon kívánom... Gyönyörű!
-Szeretnéd megkapni? Neked kicsi méreted van... Ha vigyázol rám, megkaphatod! -kinalta fel a popsiját.
-Nem fog fájni? Élvezni fogod?
-Van benne tapasztalatom bőven! Amikor nagy farkú srácokkal vagyok, nem engedem, de veled biztos élvezni fogom!
Ahogy ezt kimondta, elkapott egy kis féltékenység... De gyorsan elhessegettem a gondolatot.
-Ha szeretnéd, megdughatod a popsim. De előtte én szeretném a tiéd! Meg akarlak dugni a párod vibrijével!
-Honnan tudod, hogy van vibrije?
-Hááát... Mondtad, hogy a nagyot szereti... Meg aztán minden csajszinak van...
-Igen, van neki ...
-Akkor hozzad kérlek! Szeretnélek kényeztetni vele!
#381   tegnap 07:02
viking1988 viking1988
A szexi kis hangján nyogdécselve elvezkedve vonaglott az arcomon, ajkaimon. Hihetetlenül szexin élvezkedett. Nagyon vadul nyalatta magát.
-Ahhhhh! Nyald a puncim!!! AHHH!!! KEMÉNYEBBEN!!! nyald tisztára a gecis puncikám! -Lihegte.
Éreztem, hogy rengeteget élveztem bele, de mégis meglepően sok sperma csordogált a számba, miközben a gyönyörű punciját kényeztettem. Éreztem, hogy már nagyon nagy erővel tolja a kis puncikáját az ajkaimhoz, a csipőjével baromi gyorsan mozgott már előre - hátra. Rámarkoltam a tökéletes popsijára, nagyon keményen. Felszisszent. Gondolom egyet, és a mutatóujjamat a popsijának a szűk kis bejáratához illesztettem. Tocsogott a puncinedvtől... Körözni kezdtem az ujjakkal forró ánuszán.
-Ahhhhh!!! Told be!!!! Ujjazd meg a popsim! -Nyogdecselte könyörögve.
Éppenhogy óvatosan, lassan, gyengéden betoltam az ujjam, közben a másik kezemmel az egyik féltekét markolásztam, sikítani kezdett.
-Aaaaahhh! ahhhhhh! Ujjazd meg! Elélvezeeeeeeek! Ahhhhhh!!!!
Gyorsítottam a tempón, keményen ujjazni kezdtem, közben vadul nyaltam a spermás puncikáját. Elélvezett... Ismét brutális orgazmusa volt. Nagyon hevesen élvezett. Ez csiklóorgazmusa kicsit rövidebb volt, mint az előző hüvelyorgazmusai, de így is nagyon hosszan ment el. Mikor kielte az orgazmusát, az arcomon maradt, hagyta, hogy gyengéden nyaldossam, puszilgassam a tocsogó punciját.
-Izlik a puncim? -Kerdezte még mindig remegve.
-Isteni... Egész nap nyalnálak! Nagyon finom vagy...
Miközben gyengéden cirógattam a nyelvemmel, mélyen belélegeztem a mámorító illatát. Csodás volt...
Lassan kihúztam az ujjam a popsikájából, majd a gyönyörű féltekéit kezdtem gyengéden markolászni, simogatni.
-Tetszett a popsim?
-Nagyon kívánom... Gyönyörű!
-Szeretnéd megkapni? Neked kicsi méreted van... Ha vigyázol rám, megkaphatod! -kinalta fel a popsiját.
-Nem fog fájni? Élvezni fogod?
-Van benne tapasztalatom bőven! Amikor nagy farkú srácokkal vagyok, nem engedem, de veled biztos élvezni fogom!
Ahogy ezt kimondta, elkapott egy kis féltékenység... De gyorsan elhessegettem a gondolatot.
-Ha szeretnéd, megdughatod a popsim. De előtte én szeretném a tiéd! Meg akarlak dugni a párod vibrijével!
-Honnan tudod, hogy van vibrije?
-Hááát... Mondtad, hogy a nagyot szereti... Meg aztán minden csajszinak van...
-Igen, van neki ...
-Akkor hozzad kérlek! Szeretnélek kényeztetni vele!
#380   2026. 01. 18. vasárnap 10:37
rolyka930 rolyka930
Várom a folytatást!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 06:49
Ebben a pózban még szűkebb volt a gyönyörű puncikája. Szó szerint szorított. A farkammal éreztem, hogy még mindig lüktet az előző, hatalmas orgazmusa után. Le sem bírtam venni a szemem a feszes popsijáról, és a meseszép puncijáról. Rámarkoltam a két tökéletes féltekére, és keményen baszni kezdtem. Brutálisan nedves volt. Isteni illata volt így orgazmus után. Legszívesebben már nyaldostam volna, annyira kívántam. Fel akartam falni. De előtte még bele akartam élvezni. Az erőteljes döféseim meghozták a hatást, ismét sikítva kezdett nyögdécselni.
-Ahhh!!! Imádom a faszod! Ahhhh!!!! Basszál meg keményen! Érezni akarom ahogy belém élvezel!
Ahogy ezt kimondta, elvesztettem a kontrollt... Tiszta erőből baszni kezdtem. Annyira megvadultam, hogy kicsit fájhatott is neki, de tovább bíztatott:
-Ahhhhh!!!Igen!!!! Basszad szét a puncim!!! Kúrj meg!!!!Ahhhhhhhh!
És akkor ismét élvezett. Most még hangosabban, mint az imént. Ezt már én sem bírtam tovább. Ahogy megéreztem, hogy osszerandul a csupasz kis puncija, én is elélveztem. Ismét spriccelos orgazmusa volt, az egész teste vonaglott. A popsijával olyat kavart, hogy majdnem elájultam a gyönyörtől. A farkamból szó szerint kirobbant a forró sperma. Egyébként is hihetetlen mennyiségét szoktam élvezni, de ez most brutális volt. Szó szerint megtöltöttem a pulzáló puncikáját a spermámmal. Nagyon hosszan élveztem el, talán egy percen keresztül spricceltem bele. Csodálatos érzés volt beleélvezni ebbe a szűk kis punciba. Ő is folyamatosan élvezett, amég az én orgazmusom tartott. Mikor kieltuk az orgazmust, benne maradtam. A farkam szüntelenül állt... Hátulról hozzásimultam. Megmarkoltam a feszes alma melleit. Nagyon puhák voltak... A mellbimbói viszont beton keményre duzzadtak. Morzsolgatni kezdtem őket, közben hátulról a nyakát csókolgattam.
-Isteni farkad van! Nagyon megdugtál ... -dícsért lihegve.
-A te puncikád pedig mindennél finomabb... Szerelmes vagyok a punciba!
-Akkor nyalj ki kérlek! Látni akarom ahogy kinyalod a kis puncikámból a forró gecidet!
Ismét szégyen érzet tört rám, de a vágy elhatalmasodott rajtam. Nem tudtam ellenállni a kísértésnek....
-Fekudj le, rá ülök a puncimmal a szádra! Ki akarom nyalatni magam!
Adta ki a parancsot csillogó szemmel. Nem húztam az időt. A hatamra feküdtem a kanapén, Livi pedig folem térdelt. Nem sok időm volt gyönyörködni a tökéletes puncijában, mert egy hatalmas adag sperma azonnal az ajkaimra csöppent.
-Nyaljad! Nyald a gecidet! -Adta ki az utasítást.
Körbe nyaltam a számat, és a nyelvemmel beszippantottam a kéjnedvemet. Hatalmasat rándult a farkam... Verni kezdtem. Ahogy az arcom fölött térdelt, hatrapillantott a farkamra.
-Ezt az! Verjed csak! Masztizzál nekem.
Tetszett, hogy izgatja, ahogy kenyeztetem magam.
-Most pedig ki fogsz nyalni! Tisztára nyalod a gecis kis puncikám!
Két kézzel benyult a tarkómhoz és felfelé húzta a fejem, a húsos kis pumcijával pedig az ajkaimra ereszkedett, de teljes tömegével. Elképesztő illata volt... Mámorító... Ahogy nyalni kezdtem, a s
#379   2026. 01. 18. vasárnap 06:49
viking1988 viking1988
Ebben a pózban még szűkebb volt a gyönyörű puncikája. Szó szerint szorított. A farkammal éreztem, hogy még mindig lüktet az előző, hatalmas orgazmusa után. Le sem bírtam venni a szemem a feszes popsijáról, és a meseszép puncijáról. Rámarkoltam a két tökéletes féltekére, és keményen baszni kezdtem. Brutálisan nedves volt. Isteni illata volt így orgazmus után. Legszívesebben már nyaldostam volna, annyira kívántam. Fel akartam falni. De előtte még bele akartam élvezni. Az erőteljes döféseim meghozták a hatást, ismét sikítva kezdett nyögdécselni.
-Ahhh!!! Imádom a faszod! Ahhhh!!!! Basszál meg keményen! Érezni akarom ahogy belém élvezel!
Ahogy ezt kimondta, elvesztettem a kontrollt... Tiszta erőből baszni kezdtem. Annyira megvadultam, hogy kicsit fájhatott is neki, de tovább bíztatott:
-Ahhhhh!!!Igen!!!! Basszad szét a puncim!!! Kúrj meg!!!!Ahhhhhhhh!
És akkor ismét élvezett. Most még hangosabban, mint az imént. Ezt már én sem bírtam tovább. Ahogy megéreztem, hogy osszerandul a csupasz kis puncija, én is elélveztem. Ismét spriccelos orgazmusa volt, az egész teste vonaglott. A popsijával olyat kavart, hogy majdnem elájultam a gyönyörtől. A farkamból szó szerint kirobbant a forró sperma. Egyébként is hihetetlen mennyiségét szoktam élvezni, de ez most brutális volt. Szó szerint megtöltöttem a pulzáló puncikáját a spermámmal. Nagyon hosszan élveztem el, talán egy percen keresztül spricceltem bele. Csodálatos érzés volt beleélvezni ebbe a szűk kis punciba. Ő is folyamatosan élvezett, amég az én orgazmusom tartott. Mikor kieltuk az orgazmust, benne maradtam. A farkam szüntelenül állt... Hátulról hozzásimultam. Megmarkoltam a feszes alma melleit. Nagyon puhák voltak... A mellbimbói viszont beton keményre duzzadtak. Morzsolgatni kezdtem őket, közben hátulról a nyakát csókolgattam.
-Isteni farkad van! Nagyon megdugtál ... -dícsért lihegve.
-A te puncikád pedig mindennél finomabb... Szerelmes vagyok a punciba!
-Akkor nyalj ki kérlek! Látni akarom ahogy kinyalod a kis puncikámból a forró gecidet!
Ismét szégyen érzet tört rám, de a vágy elhatalmasodott rajtam. Nem tudtam ellenállni a kísértésnek....
-Fekudj le, rá ülök a puncimmal a szádra! Ki akarom nyalatni magam!
Adta ki a parancsot csillogó szemmel. Nem húztam az időt. A hatamra feküdtem a kanapén, Livi pedig folem térdelt. Nem sok időm volt gyönyörködni a tökéletes puncijában, mert egy hatalmas adag sperma azonnal az ajkaimra csöppent.
-Nyaljad! Nyald a gecidet! -Adta ki az utasítást.
Körbe nyaltam a számat, és a nyelvemmel beszippantottam a kéjnedvemet. Hatalmasat rándult a farkam... Verni kezdtem. Ahogy az arcom fölött térdelt, hatrapillantott a farkamra.
-Ezt az! Verjed csak! Masztizzál nekem.
Tetszett, hogy izgatja, ahogy kenyeztetem magam.
-Most pedig ki fogsz nyalni! Tisztára nyalod a gecis kis puncikám!
Két kézzel benyult a tarkómhoz és felfelé húzta a fejem, a húsos kis pumcijával pedig az ajkaimra ereszkedett, de teljes tömegével. Elképesztő illata volt... Mámorító... Ahogy nyalni kezdtem, a s
#378   2026. 01. 17. szombat 11:04
rolyka930 rolyka930
Nagyon izgató a folytatás is!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 08:28
Közben már a farkam háromnegyede becsusszant nagy nehezen, de akkor jött a meglepetés. Végig értem! Olyan erővel szorított ez a meseszép kis punci, hogy én ilyet még nem tapasztaltam... Az a nedves forróság, ami körbeölelt teljesen megvadítótt.
-Fantasztikus a puncikád! -Lihegtem.
-A farkad is csodás! Dugj meg kérlek, de még csak óvatosan! - nyogdecselte.
És akkor elkezdtem lassan emelgetni, közben a csipőmozgásommal is besegítette. Éreztem minden mozdulatnál, ahogy a szoros puncikája fel-le húzogatja a bőrt a farkamon... Nagyon gyengéden dugtam, ami nem is bántam, mert éreztem, hogyha egy picit gyorsítanank, azonnal elélveznék. De nem kellett sokáig filozofálnom, mert másodpercek múlva olyan dolog történt, amit még sosem éltem át. Élvezett a farkamtól!!! Ilyet még sosem tapasztaltam. Idáig minden partneremhez, különösen a feleségemhez nagyon kevés voltam.Livi más volt... Livi szó szerint sikítva kezdett ugrálni a farkamon, és ordítva könyörgött:
-Ahhhhh! Baszd szét a puncim!!!! Ahhhhhh!!!! Elelvezek!!!! Keményebben basszál!!!!Ahhhh!!! Imádom a farkad!!!! -sikította, de olyan hangerővel, hogy biztos voltam benne, hogy egész utca hallotta.
De nem foglalkoztam vele ... Mélyebben bele engedtem a farkamba, és baszni kezdtem. A szemei fent akadtak, a puncikája elkezdte spriccelni a mennyei puncinedvét, közben sikoltozva élvezett. Én is majdnem elélveztem, de egy kicsit tartottam még magam. Nagyon hosszan ment el... Miután kiélte az orgazmusát, szorosan megölelt és a fülembe súgta:
-ahhh... Nagyon megdugtál... Kurva nagyot élveztem... Imádom a farkad... Kérlek ne vedd ki! Élvezz a puncimba.
Ahogy ezt kimondta, tudtam, hogy nem bírom tovább tartani... Egyszerűen annyira finom, annyira forró, annyira szűk volt a csupasz kis puncikája, hogy éreztem, ezt már nem fogom bírni. Közben az orgazmusától olyan erővel luktetett, olyan erővel húzódott össze ritmikusan a kis puncikája, hogy már attól majdnem elélveztem.
-Most nem fogok finomkodni. Most meg foglak baszni! Keményen!
Feljebb emeltem, hogy kihúzzam a farkam belőle. Odavittem a kanapéhoz, és a karfára döntöttem. Ahogy megpillantottam a hatradomborodó , húsos punciját, tudtam, hogy másodperceken belül el fogok élvezni. A lábai össze voltak zárva, így biztos voltam benne, hogyha lehet olyat most még szűkebb lesz. Nem is húztam az időt. Kicsit vertem a farkam a látványra, majd odaillesztettem a gyönyörű puncikájához a farkam, és keményen bevágtam.
#377   2026. 01. 17. szombat 08:28
viking1988 viking1988
Közben már a farkam háromnegyede becsusszant nagy nehezen, de akkor jött a meglepetés. Végig értem! Olyan erővel szorított ez a meseszép kis punci, hogy én ilyet még nem tapasztaltam... Az a nedves forróság, ami körbeölelt teljesen megvadítótt.
-Fantasztikus a puncikád! -Lihegtem.
-A farkad is csodás! Dugj meg kérlek, de még csak óvatosan! - nyogdecselte.
És akkor elkezdtem lassan emelgetni, közben a csipőmozgásommal is besegítette. Éreztem minden mozdulatnál, ahogy a szoros puncikája fel-le húzogatja a bőrt a farkamon... Nagyon gyengéden dugtam, ami nem is bántam, mert éreztem, hogyha egy picit gyorsítanank, azonnal elélveznék. De nem kellett sokáig filozofálnom, mert másodpercek múlva olyan dolog történt, amit még sosem éltem át. Élvezett a farkamtól!!! Ilyet még sosem tapasztaltam. Idáig minden partneremhez, különösen a feleségemhez nagyon kevés voltam.Livi más volt... Livi szó szerint sikítva kezdett ugrálni a farkamon, és ordítva könyörgött:
-Ahhhhh! Baszd szét a puncim!!!! Ahhhhhh!!!! Elelvezek!!!! Keményebben basszál!!!!Ahhhh!!! Imádom a farkad!!!! -sikította, de olyan hangerővel, hogy biztos voltam benne, hogy egész utca hallotta.
De nem foglalkoztam vele ... Mélyebben bele engedtem a farkamba, és baszni kezdtem. A szemei fent akadtak, a puncikája elkezdte spriccelni a mennyei puncinedvét, közben sikoltozva élvezett. Én is majdnem elélveztem, de egy kicsit tartottam még magam. Nagyon hosszan ment el... Miután kiélte az orgazmusát, szorosan megölelt és a fülembe súgta:
-ahhh... Nagyon megdugtál... Kurva nagyot élveztem... Imádom a farkad... Kérlek ne vedd ki! Élvezz a puncimba.
Ahogy ezt kimondta, tudtam, hogy nem bírom tovább tartani... Egyszerűen annyira finom, annyira forró, annyira szűk volt a csupasz kis puncikája, hogy éreztem, ezt már nem fogom bírni. Közben az orgazmusától olyan erővel luktetett, olyan erővel húzódott össze ritmikusan a kis puncikája, hogy már attól majdnem elélveztem.
-Most nem fogok finomkodni. Most meg foglak baszni! Keményen!
Feljebb emeltem, hogy kihúzzam a farkam belőle. Odavittem a kanapéhoz, és a karfára döntöttem. Ahogy megpillantottam a hatradomborodó , húsos punciját, tudtam, hogy másodperceken belül el fogok élvezni. A lábai össze voltak zárva, így biztos voltam benne, hogyha lehet olyat most még szűkebb lesz. Nem is húztam az időt. Kicsit vertem a farkam a látványra, majd odaillesztettem a gyönyörű puncikájához a farkam, és keményen bevágtam.
#376   2026. 01. 17. szombat 08:27
viking1988 viking1988
Ahogy ezt kimondta, olyan fajta izgalom fogott el, amit már tizenéves korom óta nem tapasztaltam. Elém térdelt. Alaposan szemügyre vette a farkam, majd megdicsérte a fazonom (közepén hagytam meg egy vékony csíkot, egyébként mindenhol csupaszra borotváltam). Nagy szerencsém volt, hogy reggel leszedtem, így frissen borotvált voltam. Pedig reggel még nem is gondoltam volna, hogy délután miben lesz részem...
Az előző elvezesem igen bőséges sperma áradata a szemerembombomon, és a farkamon csillogott. Az első mozdulataival körbe lehellte apró csókokkal a duzzadó farkam, és gyengéden lenyaldosta az összes spermám. Miután teljesen letisztított, felegyenesedett. Hihetetlenül megkívántam a gyönyörű ajkait, amin csillogó spermám csüngedezett lefelé.
-Nagyon finom vagy. -Mosolygott rám , mélyen a szemembe nézve, majd nyelt egy nagyot.
Hatalmasat randult a farkam a látványra, ahogy a szemembe nézve lenyelte a rengeteg spermám. Nem bírtam ellenállni az ondómtól csillogó ajkainak... Magamhoz húztam, amilyen szorosan csak tudtam, és vadul megcsókoltam. Azonnal megéreztem az ízem, ahogy a nyelve a számba hatolt. Olyan keményen markolásztam a popsiját közben, hogy időnként felszisszent a kéjes fájdalomtol. Miután atcsókolta az összes spermám, amit nem sikerült még lenyelnie, egy pillanatra megszakította a forró csókot.
-Na mi van!? Valaki itt jobban szereti a spermát még nálam is? - kuncogott.
-Én csak... Én... De... - olyan szégyen érzet tört rám, hogy köpni, nyelni nem tudtam...
-Ne izgulj már ennyire! Teljesen a tiéd vagyok! Amit csak szeretnél, mindent megcsinálok neked. -Mosolygott angyalian.
-Hat spermát szeretnél, átcsókolom szívesen... De ha szeretnéd, kinyalhatod a puncimból is...
-Ahhhhh... -Szakdt ki belőlem - Ez minden vágyam!
-Akkor élvezz belém! Érezni akarom ahogy luktetsz bennem, ahogy a puncimtól mész el! Ahogy a forró spermád megtölti a kis puncikámat... Utána nyalj ki!
Ahogy ezt kimondta, megvadultam. A popsijába markolva felemeltem, ő szorosan megölelt, rámarkolt a farkamra, és puncijának a bejáratához illesztette a duzzadó makkomat. Brutálisan nedves volt... Szó szerint csöpögött belőle a puncinedv. Szépen lassan lejjebb eresztettem, egyenes a farkamba... De valahogy nem csúszott be... Már szinte a teljes tomegével nehezedett a makkomra, de nem sikerült betolni. És akkor vett egy nagy levegőt, majd lassan, nagyon lassan kilélegzett. És akkor megtörtént. Elkezdte befogadni a makkomat. De csak nagyon lassan...
-Aaaaahhh!!! - Nyogott fel a hihetetlen erotikus hangocskáján.
-Vigyazz rám az elején! Nagyon szűk a puncikám... Kell pár perc, mire megszoklak.
Közben szépen lassan, centiről - centire bentebb csúsztam. Szóval ezt érzik a nagy farkú srácok... Szóval ilyen, amikor nem "harangozol" egy punciban. Szóval ilyen egy punci... A feleségem pinája az oklomet is gond nélkül befogadja ... Ebbe a pici kis puncikába meg a farkam is alig -alig fér be. Ezek a gondolatok hasítottak belém.
#375   2026. 01. 17. szombat 03:25
Matrahegyi Matrahegyi
Egyik exem nagyon fészkelődős volt és képes volt reggelre egy francia ágyon keresztbe feküdni. Hát nem volt túl jó élmény így sokszor felkeltem miatta hajnalban. Egyik este a buksija nagyon az ágy szélén volt, gondoltam meglepem. Halkan odaosontam majd a takaróm jól és párnából csinált magasítás pont elég volt ahoz hogy térdelve az arcára verhesem a farkam. Nem szerette a gecit a testén, a szájába élvezés meg abszolult kizárt volt. Éjjeli lámpa halvány fénye mellett a ajkától pár centire lassan vertem a farkam , elképzeltem hogy folyik az arcán arra kel fel. Kis idő múlva az száját kinyitotta és egy nagy levegőt vett. Gondoltam beteszem gyorsan hátha nem ébred fel. Lassan szopatni keztem de egyáltalán nem zavartam fel vele az álmából. Élveztem nagyon , kicsit cuppogot a sok nyáltól ahogy egyre mélyebbre dugtam de tényleg nem akartam felébreszteni. Bő negyed óra múlva kihúztam a farkam és a szájába vertem de egy kicsi ment arcára és hajába is. Azt hittem erre felébred de nyelt egy nagyot és aludt tovább. Soha nem árultam el neki.
#374   2026. 01. 16. péntek 10:48
rolyka930 rolyka930
Nem csak lélek merevítő sztori! Tetszik!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 01. 16. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 16. péntek 09:21
-Latom tetszett,amit láttál...
-Jajj, tényleg ne haragudj! Ez tényleg nem az aminek látszik... -magyarázkodtam teljesen zavarban...
De a helyzettől csak még jobban beindultam... Ahogy ott állt előttem meztelenül, és csak egy törölköző volt köré csavarva.
-Hat pedig eléggé látványos... Khmmm... A sátrad. -Mondta kacagva.
-Bocsanat, csak, amit láttam... Tudod... Ő...
-Na és mit láttál!?
-Hat igazából semmit ... Vagyis...
-Gondolom nem a semmire állt így fel a... A... Sátrad!? - felelte kacéran, közben le sem vette a szemét az erekciómról, és a gyönyörű ajkait harapdálta.
-Figyelj csak! Ha ennyire kíváncsi vagy, szólj, és akkor nem kell leskelődnöd...
-Ezt hogy érted?
-Mégis hogy? Hát így! - és egy lenge mozdulattal ledobta a törölközőt...
Ott állt előttem anyaszült meztelenül... És akkor már nem tudtam parancsolni magamnak... Beleélveztem a nadrágomba... Ráadásul hangot is adtam neki...
-Mi történt??? Csak nem...!? - Kérdezte nevetve...
-De igen... Ne haragudj... Csak most... Illetve...
-Csak most le kell takarítanom! - kacsintott rám mosolyogva.
A következő pillanatban már előttem térdelt, és csatolta ki az övemet.
Én teljesen zavarban voltam, rettegtem majd, hogy mit reagál, ha meglátja, hogy milyen kis farkam van... De csodával határos módon meglepett. Ahogy lehúzta a nadrágom, és élőugrott a boxeremből az álló, spermás farkam, dicsérni kezdett.
-Gyonyoru a farkad! Sosem láttam még ilyen ilyen szépet!
-Es nem gond, hogy csak átlagos méret!? Kérdeztem izgulva.
-Hát Andris, ez nem átlagos, bocsi... Ez nagyon kicsi. De ne aggódj, nekem nagyon szűk kis puncikám van, úgyhogy, ha ügyes vagy, meg tudsz dugni. -Felelte mosolyogva.
-De most ne ezzel foglalkozz! Most le foglak szopni!
#373   2026. 01. 16. péntek 09:21
viking1988 viking1988
-Latom tetszett,amit láttál...
-Jajj, tényleg ne haragudj! Ez tényleg nem az aminek látszik... -magyarázkodtam teljesen zavarban...
De a helyzettől csak még jobban beindultam... Ahogy ott állt előttem meztelenül, és csak egy törölköző volt köré csavarva.
-Hat pedig eléggé látványos... Khmmm... A sátrad. -Mondta kacagva.
-Bocsanat, csak, amit láttam... Tudod... Ő...
-Na és mit láttál!?
-Hat igazából semmit ... Vagyis...
-Gondolom nem a semmire állt így fel a... A... Sátrad!? - felelte kacéran, közben le sem vette a szemét az erekciómról, és a gyönyörű ajkait harapdálta.
-Figyelj csak! Ha ennyire kíváncsi vagy, szólj, és akkor nem kell leskelődnöd...
-Ezt hogy érted?
-Mégis hogy? Hát így! - és egy lenge mozdulattal ledobta a törölközőt...
Ott állt előttem anyaszült meztelenül... És akkor már nem tudtam parancsolni magamnak... Beleélveztem a nadrágomba... Ráadásul hangot is adtam neki...
-Mi történt??? Csak nem...!? - Kérdezte nevetve...
-De igen... Ne haragudj... Csak most... Illetve...
-Csak most le kell takarítanom! - kacsintott rám mosolyogva.
A következő pillanatban már előttem térdelt, és csatolta ki az övemet.
Én teljesen zavarban voltam, rettegtem majd, hogy mit reagál, ha meglátja, hogy milyen kis farkam van... De csodával határos módon meglepett. Ahogy lehúzta a nadrágom, és élőugrott a boxeremből az álló, spermás farkam, dicsérni kezdett.
-Gyonyoru a farkad! Sosem láttam még ilyen ilyen szépet!
-Es nem gond, hogy csak átlagos méret!? Kérdeztem izgulva.
-Hát Andris, ez nem átlagos, bocsi... Ez nagyon kicsi. De ne aggódj, nekem nagyon szűk kis puncikám van, úgyhogy, ha ügyes vagy, meg tudsz dugni. -Felelte mosolyogva.
-De most ne ezzel foglalkozz! Most le foglak szopni!
#372   2026. 01. 16. péntek 09:21
viking1988 viking1988
FANTÁZIA!!!

Behívtam, mert teljesen eláztunk. Halalkodni kezdett, hogy menedéket nyujtok neki a viharban. Megkinaltam egy forró teával, hogy atmelegedjen, de kérte, hogy ha nem gond, előtte hagy zuhanyozzon le. Hoztam neki egy törölközőt, majd megmutattam neki a fürdőszobat. Nemsokára hallottam, ahogy a nadrágja gombja koppan a csempén. Nem tudom honnan jött az ötlet, de egyszercsak a fejembe villant a gondolat, hogy belesek a kulcslyukon... Aztán próbáltam elhessegetni a gondolatot, de végül győzött a vágy... Nem tudtam ellenállni. 21 éves volt még csak, gyönyörű, feszes bőr, tökéletes alak, angyali arc... Ezt nem hagyhattam ki... Szóval odalopóztam a kulcslyukhoz, és halkan bekukucskáltam. Az első pillanatban, ahogy megláttam, elfogott a megállíthatatlan vágy... Még feherneműben volt... Egy fekete, enyhén csípés francia tanga vágott be mélyen a popsijába, választotta ketté a két tökéletesen kerek féltekét. Nadrágon keresztül is ellenállhatatlanul gyönyörű, feszes popsija volt, de így, bugyiban olyan látványt nyújtott, hogy abban a pillanatban felállt a farkam, ahogy megpillantottam... A tangajahoz passzoló fekete melltartóból éppen most bújt ki. Szerencsére pont megfordult, így tökéletes szögben láthattam, amint kibomlanak a közepes méretű, álló, csepp alakú cickói a feherneműből... Alapvetően a nagy melleket kedvelem, de Livinek annyira formás kis cickói voltak, hogy rangani kezdett a látványtól a farkam. Aztán olyan dolog következett, amire nem voltam felkészülve... Egyszercsak letolta a bugyiját... Ahhhh... Majdnem elélveztem, mikor megpillantottam a tükör simára gyantázott punciját. A vékony alkata ellenére igen húsos kis puncikája volt, ami tökéletesen záródott. Igazi kis babapunci volt. Annyira tökéletesen csupasz volt, hogy a gyönyörű bőre csillagott a világítás fényében. Soha életemben nem láttam még ennyire gyönyörű, csodálatos puncit... Nomeg immáron 13 éve a feleségem pináján kívül egyet sem láttam, maximum pornóban. Így nem volt meglepő, hogy az élvezés kerulgetett. Végignéztem, ahogy lezuhanyzik, majd szárazra törölte magát. Olyan keményen állt a farkam, hogy szó szerint majdnem kiszakadt a nadrágom. Egy pillanatra elővettem a telefonom, hogy megnézzem mennyi az idő, nehogy a feleségem hazaerjen közben. Volt még időnk bőven. Mire visszafordultam a kulcslyukhoz, abban a pillanatban Livi kinyitotta az ajtót... Én ott guggoltam az ajtó előtt... Teljesen egyértelmű volt hogy leskelődtem. Épp bele kezdett hangosan a mondanivalójába (nem gondolta hogy ott guggolok az ajtó előtt), mikor megpillantott, és elakadt a szava.
-Andris! Kérhetnék egy száraz pól....!
Hát te mit csinálsz itt?
-Jajj, bocsánat... Én.. nem tudtam hogy... Én csak... -habogtam
-Te csak!? Te csak leskelődtél!? És mire voltál kíváncsi? - kérdezte kacéran, mostmár mosolyogva.
-Semmire... Illetve mindenre ... Vagyis... Ne haragudj... -Dadogtam zavaromban.
Közben kiegyenesedtem, amit talán nem kellett volna... Észrevette azonnal, hogy milyen keményen áll a farkam ...
#371   2026. 01. 01. csütörtök 14:21
Triboro Triboro
Medence parti gondolatok

Wellness. Szauna. Velem szemben nő, csak egy lepedőben. Mellette a pasija szintén. Ki van a farka. Megnyugtató, hogy az enyém nagyobb. Meleg van, nem sokára már csak az ágyékat takarja a szauna lepedő, épphogy.
Nem túl vonzó nő, de tetszik a meztelensége.
Pihenőszoba, halk zene, elbóbiskolok. Mikor felriadok majdnem áll a farkam. Fojton bevillan a kép a félhomályban izzadságtól csillogó mellekről, és a kivillanó pináról. Jobb lesz ha felmegyek a szobánkba.
Hova megyek? - kérdezi a feleségem.
Mindjárt jövök, csak kiverem.
Ne menjek? - kérdezi, - majd én csinálom.
Nem kell.
Miért? - kérdezi.
Úgyse akarnál dugni, mert "koszosak" vagyunk, nem zuhanyoztuk. Nekiállnál kézzel kielégíteni. Szeretnél mielőbb túl lenni rajta, ezért túl durván csinálnád. Csak rángatnád. Nem lenne az igazi. Próbálnám viszonozni. Simogatni a csiklód, de összeszorítanád a combjaid, és nem férnék a puncidhoz, csak szerencsétlenkednék. Egyikünknek se lenne jó.
Aztán megunnám, a szádba erőszakolnám a csupasz, előváladéktól nedves, ragacsos faszomat. Kelletlenül leszopnál. Könnybe lábadt szemmel fuldokolnál, ahogy durván basznám a szád, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta. Ciki, de élvezném ahogy a makkom a torkodat irritálná, és ettől hülye, oklendező hangokat adnál ki, a nyálad meg kontrolálatlanul ömlene a szádból, végig az arcodon, le a golyóimon. Ráadásul azt akarnám, hogy közben maszturbál. Egyrészt azért mert kurvára izgat, ha magadhoz nyúlsz, másrészt azért, hogy lerázzam magamról a lelkiismeretfurdalást amiért csak én elégülök ki.
A végén vagy a szádba élveznék, vagy ha szerencséd van ki veszem, és az arcodra, vagy a melleidre. El kellene viselnem a szemrehányó nézésed, ahogy fintorogva törölgetnéd magadról a gecit, ahelyett hogy kéjesen szétkennéd a testeden.
Hát hiányzik ez? - kérdezem...
#370   2025. 12. 27. szombat 09:16
X Törölt felhasználó (4802620)
Ha valaki kíváncsi a történet végére, annak priviben elküldöm. Ne zavarjuk itt a homofóbokat.
#369   2025. 12. 26. péntek 18:11
X Törölt felhasználó (4803121) VIP
Első kalandom, swinger klubban. 29eves srác vagyok, alapvetően heteroszexuális kapcsolatban élek de imádok férfiakat leszopni. Elmentem hát a magnum szaunában, hogy kicsit leengedjem a gőzt. Kicsit szégyenlős voltam, de nagyon hamar feltalaltam magam. Az egyik szaunában volt két srác, az egyikük kiment a masikkal egymásra néztünk. A farka azonbal elkezdett megkenenyedni, olyan szép volt és tudtam sietnem kell ha ezt a folyamatot a számmal is ereni akarom. Gyorsan közelebb ültem és már el is kezdtem szopni a farkát, mire először letorkoztam már kő kemény volt. Rövides idő után tele elvezte a számat, csak úgy folyt az oldalán ki a sok sperma. Ezek utan kicsit beszélgettünk, nagyon cuki volt és megdicsérte a munkám. Ezek után haza mentem a barátnőmhöz, befekudtem az ágyba és azt mondtam oh mily csodás teazsúr. Majd elaludtam a fenekét ölelgetve.
#368   2025. 12. 26. péntek 08:28
Kata elvitt a következő gangbang bulijára, ahogy ígérte. Egy hatalmas ágy volt a szoba közepén. Engem leültetett egy fotelba a sarokban. Itt más szabályok voltak érvényesek. Csak az elején volt hajlandó csókolózni, szopni, segget nyalni, vagy bármi mást tenni a férfiak örömére. Amikor elkezdődik a dugás, már csak a saját élvezetére akart koncentrálni.

Némi előjáték után Kata beállt kutyába, arccal felém fordulva. Először jött a "síkosítás". Két vékonyabb méretű, gyorsan elélvező és bőséges spermával rendelkező törzsvendég feladata volt teletölteni mindkét lyukát, hogy könnyen csússzon a többiek farka. Ahogy megérezte a forró spriccet, rám mosolygott.

Ezután sorra fogadta be a férfiakat. Közben végig engem nézett. Már amikor nyitva tudta tartani a szemét két élvezés között. Az arca hűen tükrözte a "túloldali" történéseket. Az elkerekedő szeme és ajkai, amikor frissen beléhatolnak. Az összeráncolt szemöldök, ahogy a nyílásait betöltő érzésre koncentrál. Gyönyörű zöld szemei, ahogy felakadnak orgazmus közben. És a kéjes mosoly, amikor érzi, hogy egy újabb férfi élvezi épp tele forrón.

Amikor elfáradt, hanyatt fordult. Odaintett engem is. Mögé ültem, megtámasztottam a hátát, hogy jobban lássa, hogyan basszák. Az első srác alaposan bekente a farkát a Kata alatt máris tócsába gyűlt ondóval és behatolt a popsijába. Kata mélyet sóhajtott. A férfi túl óvatosan mozgott, ezért elkapta a derekát és megmutatta neki az elvárt ütemet. Meg is érkezett jutalmul a spricc és jöhetett a következő. Ő a puncit választotta.

Ez így ment sokáig. Mire az utolsó végzett, az első már újra készen állt. Szabály volt, hogy mindenkinek mélyen bele kellett élveznie, hogy a kicsorgó anyagon jól csússzon a következő fasz. Persze nem mindenki bírta kivárni a sorát, így bőven jutott a mellére, a szájába, vagy az éppen benne csúszkáló farokra is. A vége felé alig volt már Katán száraz hely. A kezem is síkos lett, ahogy a melleit masszírozva szétkentem a krémes anyagot. Volt pár bi férfi is, ők szopogatták a mellbimbóját vagy két menet közt belenyaltak a puncijába egy kis fűszeres ízért.

Miután minden férfi kiürült, jött a rituális aranyzuhany szertartás. Katát felemelték és kivitték a zuhanyzóba. Letérdelt, intett, hogy térdeljek mögé. A kábé 40 férfi, akiket kivégzett aznap, sorra lepisilte. Percekig folyt ránk a meleg vizelet. Az én feladatom volt leöblíteni vele a száradófélben lévő spermát. Kata teljesen ki volt már száradva, ezért a szájával is igyekezett egy-két sugarat elkapni és nyelte szomjasan.

- Na, milyen volt? - kérdezte hazafelé a kocsiban.
- Fantasztikusan izgató voltál. Bementél a faszerdőbe és kivágtad az összes fát - viccelődtem. Jót nevetett.
- Legközelebb szeretnék aktívabban segédkezni én is - mondtam.
- Megoldjuk - mosolygott.

Nagyon vártam a következő alkalmat.
#367   2025. 12. 25. csütörtök 20:11
Nászútra Tenerifére mentünk. Kettesben terveztük eltölteni, de a szerencse közbeszólt. Kata megismerkedett a parton egy ébenfekete bőrű, kidolgozott testű fiúval. Látva mennyire tetszik neki, meghívtam a szobánkba. Egy fotelból néztem érzéki csókolózásukat. Kata közben engem nézett hálás tekintettel. Fenntartva a szemkontaktust, lassan elindult a lényeg felé, nyelvével végigsímítva az izmos testet. Lehúzta a sortot, és a szemei kistányérnyira kerekedtek a 25 centis, Red Bullos doboz vastagságú kőkemény csokirúd láttán. De az enyémek is. Még soha nem láttunk ekkorát. Láttam, hogy alig várja, hogy kipróbálhassa.

Hanyatt fektette a srácot és elkezdte szopni. Legalábbis megpróbálta. Kacagva állapította meg, hogy épp csak a hegyét sikerült bekapni. Nyalogatni kezdte, mint egy fagyit. Aztán megpróbált beleülni, de nem ment. Ugrottam a síkosítóért és alaposan bekentem mindkettejüket. Irányban tartottam a kemény faszt, amíg Kata lassan felnyársalta magát. Amikor behunyta a szemét és mélyet, elégedettet sóhajtott, tudtam, hogy most már rendben leszünk. Mozogni kezdett fel-le, én meg mögé kerültem és nyalni kezdtem a popsiját, hogy segítsek neki még jobban ellazulni. Éreztem, ahogy összerándul az első orgazmusától. Néha "véletlenül" végigsímítottam nyelvemmel a pumpáló farkat is, lenyalva róla Kata ízét. A fiú felmordult és közelebb húzta a fejem, jelezve, hogy csináljam nyugodtan.

Végül kedvenc 69 pózomba fordultunk. Élvezettel néztem a kontrasztot, ahogy a fekete, nedvesen csillogó szörnyeteg ki-be csúszkál kedvesem rózsaszín puncijában. Közben a selymes bőrű herék az arcomat simogatták. Nyaltam duzzadt csiklóját és a ki-kibukkanó makkot is. Kata egyre hevesebben tolta a fenekét hátrafelé, és egyszer csak olyan állatias nyögést hallatott, amit még nem hallottam tőle. A fiú viszont tudta mit jelent, nyilván nem először történt vele ilyen. Kirántotta a farkát és abban a pillanatban Kata életében először spriccelve élvezett el. Nyeltem az isteni nedűt. Ő erőtlenül, remegő lábakkal rogyott rám az élmény után. De a srác nem hagyott neki sok pihenőt: felrántotta a fenekénél fogva és tovább baszta.

Még kétszer ismétlődött a spricc és a remegés. Az én mindig hangos feleségem már csak halk nyöszörgésre volt képes. Én meg úgy néztem ki alattuk, mint akit elkapott egy zivatar. A fiú megszánta és begyorsított. Még pár cuppanós lökés és kezdődött az ismerős lüktetés. Megállapítottam, hogy a fiatalabbak jobb ízűt produkálnak. Vagy a feketék? Több mintára lesz szükségem.

Kata hosszú csókkal búcsúzott el a nászútját új élménnyel bearanyozó fiútól. Sajnos ő másnap elutazott. Megpróbáltam pótolni az öklömmel, de az azért nem ugyanaz. Látva a vágyakozást a szemében, megsajnáltam és elvittem egy swinger klubba. Leültem a bárban, ő meg csokorba szedte mind az öt fekete férfit, akit ott talált és eltűnt velük hátul. Egy óra múlva jött vissza, csillogó szemmel, kipirult arccal. A tekintetéből eltűnt az éhség. Végre jó alaposan megvakarták neki, ahol viszketett.
#366   2025. 12. 25. csütörtök 06:59
Az esküvőnk a későbbi életünkhöz képest mondhatni szolidra sikerült.

Ugyan nem szerencsés előtte látni a menyasszonyt, de jól sejtettem, hogy ha nem nézek be, lemaradok valamiről. Persze, hogy nyársra húzva találtam rá, két koszorúslánnyal együtt. Ruhájuk felhajtva a derekukra, hátulról megvadult dugattyúként járt bennük a fasz, miközben elölről egy-egy férfi derekába kapaszkodtak, a golyókig elnyelve őket. A harmadik koszorúslány a földön ült Kata lábai közt és nyalta a csiklóját. Szívesen lettem volna a helyében. De ellenálltam a kísértésnek. Mosolyogva néztem leendő feleségemet egy darabig, aztán egy hangosabb orgazmusa közben csendesen becsuktam az ajtót. Senki se vette észre, hogy ott jártam.

Az anyakönyvvezető beszédét úgy hallgattuk végig, hogy Kata lábán fehéres folyadék csorgott lefelé. Amikor kimondtuk az igent és megcsókoltuk egymást, éreztem az ízből, hogy a másik férfit sem hagyta kielégítetlenül. Ez az én Katám. Büszke voltam rá és tudtam, hogy izgalmas jövő áll előttünk.

Bármilyen meglepő is, de a nászéjszakát kettesben, gyengéd szeretkezéssel töltöttük, ahogy mindenki más.
#365   2025. 12. 24. szerda 08:14
Pár hónapja beköltöztem Katához és beilleszkedtem az ottani életbe. Néha-néha elkaptam valamelyik nőt a konyhában egy gyors menetre, de a hét fénypontja mindig az ügyelet reggele volt.

Az esküvő előtti napon a lányok elvitték Katát lánybúcsúba, én meg egyedül maradtam a házban a fiúkkal. Beszélgettünk, iszogattunk és én kicsit már részegen bevallottam, hogy imádom Katát szopni és dugni látni, de picit irigylem is tőle a sok farkat. Több se kellett a fiúknak, megvolt a program aznap estére: beavatási szertartás.

Először mind a hatan az ágyra hasaltak és a nyelvemmel kellett kényeztetnem őket. Aztán hanyatt fordultak és sorban végigszoptam őket. Imádtam, ahogy a meleg péniszek csiklandozzák az ajkaimat. Egyre hevesebben szoptam, az egyikük a számba is élvezett, fantasztikus volt a lüktetés és ahogy elönti a torkom a forró nedű. És a tudat, hogy ezt én értem el.

Aztán megkérdezték, hogy a dugást nem akarom-e megpróbálni. Addigra úgy be voltam pörögve, hogy igent mondtam. Négykézlábra állítottak és valaki elkezdte kinyalni a fenekem. Mennyei volt. Aztán a legvékonyabb farkú odaállt mögém és szerszámát a nyíláshoz illesztette. Éreztem, ahogy lassan belém hatol. Először feszített, de gyorsan felváltotta egy sokkal jobb érzés. Végre bennem is úgy csúszkál a fasz, mint Katában.

Először óvatosan mozgott, aztán egyre gyorsult. Végül a forró sperma elöntött belülről is. Ezután már készen álltam a vastagabbakra is. Mindenki sorban megdugott és vagy ott fejezte be, vagy a számba spriccelt egy újabb adagot. Nem is tudom, melyiket élveztem jobban. Értettem már, hogy Kata miért őrül meg ezért.

Amikor végeztek, gratuláltak a szüzességem elvesztéséhez és visszatértünk a szobáinkba. Teljesen felizgulva vártam Katát, aki éjfél körül ért haza. - Hoztam neked ajándékot - mondta. - Gondoltam rád és nem mosakodtam meg még alul.

Azzal az arcomra ült. A bugyija teljesen csatakosra volt ázva. Mélyen beszívtam az idegen ondó illatát. Félrehúztam a bugyit és kinyaltam belőle a maradékot. Aztán hanyatt dobtam, beléhatoltam és végre élvezhettem egy nagyot a szűk és még mindig őrülten csúszós punciba. Megérezte, hogy milyen erőset spricceltem belé, és kíváncsian nézett, de nem említettem neki, hogy mi történt itthon. Meglepetésnek tartogattam.

- Jó volt a lánybúcsú? - kérdeztem utána.
- Csak a szokásos havi gangbang bulira mentünk. Jó hírem van: legközelebb jöhetsz te is, a srácok meg akarnak ismerni! Akkorra már tisztességes férjes asszony leszek, nem mehetek egyedül - kacsintott.
- Ez jobb, mint amikor ügyeletesként reggel végigdugnak? - kérdeztem tőle.
- Az inkább munka. Meg hát itthon csak hat férfi van - mosolygott titokzatosan. - Ez egy olyan party, amikor minden körülöttem forog. Elengedem magam és csak élvezek. Majd meglátod.
- Alig várom.

Egymást szerelmesen átölelve aludtunk el.
#364   2025. 12. 23. kedd 12:45
12 évvel ezelőtt talákoztunk. Kata gyönyörű nő volt. Karcsú kis test, gömbölyű mellek, szív alakú arc, aprócska fenék, izmos combok között húsos punci. Nem is értettem, miért van velem. Azt mondta, sok férfi megijed a szexuális éhségétől. - Hát én nem fogok. - Meglátjuk - mondta huncut mosollyal.

Sokáig hozzám járt fel szexelni, de semmi ijesztő nem történt. Végül eljött a nap, amikor nála alhattam. Kiderült, hogy egy nagy családi házban él hat swinger párral együtt. Mindenki a saját párjával alszik, de amúgy szabad a vásár: ha valakinek dugni támad kedve, elkaphatja az első embert, akibe belefut. Ezt izginek találtam.

Kata elmondta, hogy a gondot a korán munkába induló, mindig kanos férfiak okozták. A csajok kialvatlanságra panaszkodtak. Végül megegyeztek, hogy minden nap lesz egy orgazmusfelelős, aki biztosítja, hogy senki ne menjen tele zacsival munkába. Holnap éppen ő lesz az ügyeletes. Gondoltam, egy kis showműsort kell adnia a férfiaknak, hogy azok gyorsan kiverhessék. Nem egészen így történt.

Hajnali 5-kor szólt az ébresztő. Kata előkészítésképp ráült a számra és jó nedvesre nyalatta magát velem. Végül lovagló pózba helyezkedett és szeretkezni kezdtünk. Ekkor jött be az első férfi, öltönyben. - Rohannom kell, késésben vagyok - mondta és azzal a lendülettel Kata szájába tette a farkát, aki hevesen szopni kezdte. Közben bejött egy másik, ingben, alul még meztelenül. Kivette a farkam, betette a sajátját és már csattogott is Kata feneke. Ő felnyögött, de folytatta a szopást. Szó sem volt gyengédségről, a gyors eredmény volt a lényeg. Nagyon le voltam döbbenve, de fel is izgultam a testközelből átélt pornófilmtől.

Amikor a szájába élveztek, Kata igyekezett az összeset bent tartani, de valamennyi lecsorgott az ajkamra. Le akarta törölni, de megelőztem és gyorsan lenyaltam. Elmosolyodott és megcsókolt, átadva nekem a teljes mennyiséget. Lenyeltem és élveztem, ahogy a síkos csókon keresztül érzem a másik férfi brutális lökéseit.

Végül a hátul levő hím Katába élvezett, amit ő a jól végzett munka elégedett mosolyával nyugtázott. Aztán kaján vigyorra váltott és 69-be fordult. Fel is egyenesedett, hogy a puncija tartalma a számba csoroghasson.

Még három férfi vette igénybe a "szolgáltatást", és én centikről nézhettem végig, ahogy ki-be jár a farkuk. Láttam a lüktetést is, amikor kiürítették tartalmukat. Kata mindegyik után felült, hogy megkóstolhassam az új szerzeményt. Boldog kiskutyaként lefetyeltem.

Az öt adag sperma lefejése nem tartott tovább 10 percnél. A hatodik férfi később jött, őt már hanyatt fekve fogadta magába. Néztem, ahogy csúszkál benne a fasz, közben az ölemben tartottam a fejét és a haját simogattam. Ő engem nézett, vizsgálta, mit szólok a történtekhez. Hogy mit szóltam? Nem tudom, hányan kérték már meg egy nő kezét miközben valaki más kefélte. De én pontosan ezt tettem.

- Igen! - sóhajtotta könnybe lábadt szemekkel, pont abban a pillanatban, amikor partnere lüktető farka a méhszájára spriccelt. Gyönyörű pillanat volt.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 383db
Utolsó üzenet: ma 07:03

Hírek

2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig... Tovább
2025. 12. 01. hétfő 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!