Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2013. 11. 28. csütörtök 12:51
shámán shámán VIP
Tegnap este elmentem a csajomhoz. pár napig nem találkoztunk mert sokat dolgozom ez miatt csunyán össze vesztünk. Szoval elmentem hozzá anyával lakik. ment a veszekedés én és a csajom között.az anya rakodott valamit. konyhában folyta vita felkaptam mérgesen és bevittem a szomájába. rávágtam az ágyra rá fekudtém csokolgattam nyaldosta a nyakát. azt szereti smile lecibáltam rola az összes ruhát. mikor mezitelen volt bele nyultam a puncijába kurva nedves volt. azután ugy megujaztam hogy szinte sikoltozozz. végul nagyon durván megdugtam miszionárius pozban kezdtem végül kutya pozban kurtam meg. nagyon élvezte. legvégén kivettem és bele vertem a szájába arcára. . .,hogy tudja ki a fönök . azota már kaptam is pár sms t igy szeretlek ugy szeretlek .
#2   2013. 11. 28. csütörtök 16:21
X Törölt felhasználó (851550)
Izgalmas lehetett a szitu! Az én tapasztalatom szerint is az ilyen "durva"akciót szeretik a csajok! Nekem is volt egy ilyen letámadásom és nagyon jól sikerült a dugás. Vajon az anyukája addig mit csinált?Kellett,hogy hallja,hogy mit csináltok?Lehet,hogy magához nyult. smile
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 11. 28. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 28. csütörtök 12:51
Tegnap este elmentem a csajomhoz. pár napig nem találkoztunk mert sokat dolgozom ez miatt csunyán össze vesztünk. Szoval elmentem hozzá anyával lakik. ment a veszekedés én és a csajom között.az anya rakodott valamit. konyhában folyta vita felkaptam mérgesen és bevittem a szomájába. rávágtam az ágyra rá fekudtém csokolgattam nyaldosta a nyakát. azt szereti smile lecibáltam rola az összes ruhát. mikor mezitelen volt bele nyultam a puncijába kurva nedves volt. azután ugy megujaztam hogy szinte sikoltozozz. végul nagyon durván megdugtam miszionárius pozban kezdtem végül kutya pozban kurtam meg. nagyon élvezte. legvégén kivettem és bele vertem a szájába arcára. . .,hogy tudja ki a fönök . azota már kaptam is pár sms t igy szeretlek ugy szeretlek .
#3   2013. 11. 28. csütörtök 23:55
shámán shámán VIP
HáT BIZTOS HALLOTTA smile és az ajtot sem zártam kulcsra be is johetett volna. mikor keményen dugtam elég hangos volt. smile nagyot élvezett hihetetlen lucskos volt smile te is mesélhetsz nálad hogy volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 28. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 11. 28. csütörtök 16:21
Izgalmas lehetett a szitu! Az én tapasztalatom szerint is az ilyen "durva"akciót szeretik a csajok! Nekem is volt egy ilyen letámadásom és nagyon jól sikerült a dugás. Vajon az anyukája addig mit csinált?Kellett,hogy hallja,hogy mit csináltok?Lehet,hogy magához nyult. smile
#4   2013. 11. 29. péntek 05:53
junior10 junior10
Este el aludtam de a drágám nem nyugodott ahogy aludtam elkezdett szopni fel keltem és kutya pózban kurtunk és végül a hatalmas mellére élveztem.
#5   2013. 11. 29. péntek 16:34
shámán shámán
este megyek a csajomhoz! ma nincs otthol a mami smile mno hol dugjam meg ? smile
#6   2013. 11. 30. szombat 18:02
shámán shámán
Voltam a csajomnál és a mami nem volt otthol. film nézés közben simogatás petting. nagyon gyorsan be izgult a kicsike. ott a tvé elött keményre szopta a farkam miközbe ujjaztam a frissen borotvált puncikáját.még a tv elött ölembe ült laza lovacska poz.istenien lovagolta a drága.mondom nincs itthol a mami menyünk a szobájába smile persze nem akart. mondta nem akárhol csak oda ne. mondtam oké. feláltam ugy hogy még a farkamon volt fogtam a popsiját és bevittem a konyhába .ott leültem az egyik székre ott pocozott tovább nagyon izgi volt.végül rá támaszkodott a konyhabutorra és bepucsitott nekem.hát ugy meg dugtam hátulrol hogy sikitott smile végül rá vertem a formás kemény kis popsira. és mondtam neki ha legközelebb nem lesz otthol a mami akkor bemegyünk az ágyába smile
#7   2013. 11. 30. szombat 18:07
karpat57 karpat57
Széken ülve nagyon jó! Én is imádom!
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 11. 30. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 30. szombat 18:02
Voltam a csajomnál és a mami nem volt otthol. film nézés közben simogatás petting. nagyon gyorsan be izgult a kicsike. ott a tvé elött keményre szopta a farkam miközbe ujjaztam a frissen borotvált puncikáját.még a tv elött ölembe ült laza lovacska poz.istenien lovagolta a drága.mondom nincs itthol a mami menyünk a szobájába smile persze nem akart. mondta nem akárhol csak oda ne. mondtam oké. feláltam ugy hogy még a farkamon volt fogtam a popsiját és bevittem a konyhába .ott leültem az egyik székre ott pocozott tovább nagyon izgi volt.végül rá támaszkodott a konyhabutorra és bepucsitott nekem.hát ugy meg dugtam hátulrol hogy sikitott smile végül rá vertem a formás kemény kis popsira. és mondtam neki ha legközelebb nem lesz otthol a mami akkor bemegyünk az ágyába smile
#8   2013. 12. 01. vasárnap 09:43
X Törölt felhasználó (893602)
Jó kis film volt. Hol láttad?
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 11. 30. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 30. szombat 18:02
#9   2013. 12. 07. szombat 22:33
junior10 junior10
Az esténk úgy kezdődö hogy el kezdtük nézni pórnót és ahogy a párom nézte a tv-t én pedig simogattam puszilgattam nyaltam a puncit és be raktam a punciba a farkam de azért néha ki vettem hogy nyalni tudjam heves baszás után a párom a szájába vette a farkam és addig szopta még el nem élveztem és utánna pedig egy kis segbe kellet basznom.
#10   2013. 12. 21. szombat 00:07
kolozsvári kolozsvári
heló.
valamelyik nyáron hívtam a felességem jöjjön vele mert olaszba megyek fuvarba onnét majd megpróbálok a német irányítottól spanyolba fuvart kérni.kecsegtető volt számára az út,így hogy hamar pakolt is.
pesti rakodás után márt közölte hogy fáradt és ledőlne az ágyra.a szavak tettek követék.fel állt középre és elkezdett vetkőzni menet közben.(tudni kell hogy a felességem nem kis darab.jő húsos és finom)előszörre a pólót,melltartót,rövid nacit és utána a francia bugyiját amit élőmbe dobot a kormányra,közölve hogy a melegtől jól meg izzadt ami után hanyatt vágta magát az ágyon.kicsit fészkelődött,szusszant nagyokat.hát mit ne mondjak álltam rendesen,de még messze volt az út vége.
kis idő múlva megkérdezte hogy nem zavar e ha simogatja magát és esetleg hangoskodik?na ekkor szakadt el a cérna nálam és a hetes pályán benzinkutas parkolóban,annak is a legtávolabbik zugában megálltam.
függönyöket berántottam,pólót,gatyát le magamról,és nem érdekelt hogy izzadt vagy pisis a felességem punája(hol ott tiltakozót kis ideig),mohon nyalni kezdtem.be volt márt rendesen nedvesedve és pár nyelv csapás után rándult is a húsija.időt nem hagytam neki hogy magához térjen az élvezésből és márt nyomtam is a szájába a farkamat.nekem nagyon tetszik ahogy szopik a felességem de akkor valahogy másképpen és kúrvássan szopót de nagyon jól.majd el szálltam amikor el lökőt magától,felém fordította pináját,újaival szét húzta,lábait a székek támlájára helyezte : ide be kérem!!!!!!!!!!!! meg kapaszkodtam a felső ágy szélébe,fazamat a pinájához irányítottam,kis igazítással be cuppant a punciba.a szokottnál erélyesebb lökéssekkel gyorsan a csúcsra jutottunk.tele raktam a húsos punciját.ruhát fel,függönyök ki húzva és folytattuk az utat.
felségem tovább az ágyon feküdt és a punciból kifolyó ondóval játszadozott,többször megkérve hogy nézek oda.
hát ép hogy leértünk a lerakóra az adott termin re.többször meg kellet állnunk

.
#11   2013. 12. 21. szombat 05:54
X Törölt felhasználó (399550)
Mi most egy mar bevalt partnerrel ujbol ket pasi egy lany jatekot szeretnenk vegre jatszani.

Kezdve egy erzeki, lassu tusolassal, a paromat elol/hatul vegigcsokolni, majd mindezt folytatni a nappaliban. A hangsulyt a cirogatasokra, csokokra es gyenged szeretkezesre forditani es mindent ugy csinalni, ahogy B keri smile Minel erzekibb es lassabb, annal jobb, 2 par kez 2 nyelv es 2 farok nagyon jol el tud idozni ezen a gyonyoru testen smile

Masodik menetnel B csak "turne", amit teszunk vele. Szereti a vad szexet is, igy egy gyors, kemeny menetet kapna tolunk, ahol az egyetlen "joga" csak elvezni a helyzetet. Elvezni ahogy kettonk kozott all negykezlab es elolrol hatulrol vadul, kemenyen meg lenne dugva. Egy-egy nagyobb popsira csapas is elferne, sot, megorulne tole smile
#12   2014. 01. 09. csütörtök 09:07
junior10 junior10
Nekünk nagyon jo mostanában a sex a geleségemet rgyre jobban izgatja a két pasi és ő hát az új évem ugy kezdődöt h alvásomban elkezdet emgem szopni és ahogy ébredtem már a punci a számon is volt 10perc francia után egy ki sex segbe szájba sőt ő kérte h a seggét ne hagyam ki jó volt rméljük hogy meg találjuk a harmadikat hamarosan
#13   2014. 01. 10. péntek 09:21
junior10 junior10
Ismét jol sikerült sz esténk hoszadalmas volt volt benne szopás nyalás francia popsi sex is és hatalmas orgazmis hangos kiáltással.
Jó reggelt...
#14   2014. 01. 10. péntek 12:57
X Törölt felhasználó (881136)
Sziasztok!
4 napja történt.Végre hosszas várakozás után összehoztam egy forró éjszakát a leghelyesebb benzinkutas sráccal.
Alig vártam hogy ideérjen,éjjel fél egykor hivott hogy jön.Szexi piros tangában vártam,piros topban,mert tudom hogy nem szereti a sok ruhát.Ahogy megjött,már a konyhában vadul magához húzott,és éreztem na meg láttam is,hogy merev a farka.Csókolgatni kezdte a nyakamat,és csak annyit súgott a fülembe:"Ma éjjel rendesen meg leszel baszva".Ennyi elég is volt,totál nedves lettem.Gyorsan levetközött,és lerángatta az én felsőmet is.Csókolgatni kezdte a melleimet,én pedig halkan,majd egyre hangosabban a nevét nyögdécseltem.Leültett az ágyra,és lehúzta a tangámat,majd jelezte hogy ki szeretne nyalni..Viszont én már nem birtam az ágaskodó farka látványát,és magamra húztam.Mindketten hangosan felnyögtünk,aztán elkezdődött az egymás fülébe való suttogás,ami később már majdnem orditássá fajult:"Oh ezaz basszál szét,érezni akarlak a lucskos pinámban,csináld még,keményebben nyomd tövig...
Szétbaszom a pinádat te kis ribanc,uhh de jó forró vagy,televerlek gecivel....
Uh igen akarom,most élvezz élvezz....stb.
Aztán már megszólalni sem tudtunk,csak rámborult és hallgatuk egymás lihegését,nyögését.
Váratlanul kihúzta és felült az ágyon,én pedig a számba vettem a lüktető farkát.Megkérdezte:Na kell a gecim?
Teli szájjal csak nyögni tudtam,de ő nem hagyta hogy befejezzem,a földre rángatott,és hátulról kezdte dugni a nedves pinámat.Tudtam hogy ez a póz hamar kivégzi,engem kéjes fájdalom járt át,de hagytam,hogy uralkodjon felettem.Kirántotta a farkát és a popsimtól a fejemig beteritett gecivel.A hajamra is jutott bőven.
Totál kifáradva feküdtem az ölébe,ő pedig csókolgatott és simogatott még egy ideig...
Sajnos,ilyenkor hamar elszalad az idő,igy mennie kellett,ezt az éjszakát azonban soha nem fogom elfelejteni.
Hacsak ránézek az ágyra látom magunkat ahogy vadul szerelmeskedünk..
#15   2014. 01. 10. péntek 14:49
junior10 junior10
AAlkor jol meg lettél baszva
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2014. 01. 10. péntek 12:57
Sziasztok!
4 napja történt.Végre hosszas várakozás után összehoztam egy forró éjszakát a leghelyesebb benzinkutas sráccal.
Alig vártam hogy ideérjen,éjjel fél egykor hivott hogy jön.Szexi piros tangában vártam,piros topban,mert tudom hogy nem szereti a sok ruhát.Ahogy megjött,már a konyhában vadul magához húzott,és éreztem na meg láttam is,hogy merev a farka.Csókolgatni kezdte a nyakamat,és csak annyit súgott a fülembe:"Ma éjjel rendesen meg leszel baszva".Ennyi elég is volt,totál nedves lettem.Gyorsan levetközött,és lerángatta az én felsőmet is.Csókolgatni kezdte a melleimet,én pedig halkan,majd egyre hangosabban a nevét nyögdécseltem.Leültett az ágyra,és lehúzta a tangámat,majd jelezte hogy ki szeretne nyalni..Viszont én már nem birtam az ágaskodó farka látványát,és magamra húztam.Mindketten hangosan felnyögtünk,aztán elkezdődött az egymás fülébe való suttogás,ami később már majdnem orditássá fajult:"Oh ezaz basszál szét,érezni akarlak a lucskos pinámban,csináld még,keményebben nyomd tövig...
Aztán már megszólalni sem tudtunk,csak rámborult és hallgatuk egymás lihegését,nyögését.
Váratlanul kihúzta és felült az ágyon,én pedig a számba vettem a lüktető farkát.Megkérdezte:Na kell a gecim?
Teli szájjal csak nyögni tudtam,de ő nem hagyta hogy befejezzem,a földre rángatott,és hátulról kezdte dugni a nedves pinámat.Tudtam hogy ez a póz hamar kivégzi,engem kéjes fájdalom járt át,de hagytam,hogy uralkodjon felettem.Kirántotta a farkát és a popsimtól a fejemig beteritett gecivel.A hajamra is jutott bőven.
Totál kifáradva feküdtem az ölébe,ő pedig csókolgatott és simogatott még egy ideig...
Sajnos,ilyenkor hamar elszalad az idő,igy mennie kellett,ezt az éjszakát azonban soha nem fogom elfelejteni.
#16   2014. 01. 11. szombat 13:01
junior10 junior10
Tegnap is sikerült össz hozni egy jó sex csatát imádott feleségemmel volt benne minnden ami szem szájnak ingere
#17   2014. 01. 14. kedd 11:39
X Törölt felhasználó (867228) VIP
Sziasztok!
Tavaly nyáron kint voltunk Horvátba.Egyik forró estén párom és én kint iszogattunk apartmanunk erkélyén.Én fürdőnaciban az asszony tangás bikiniben jó feszes pólóban,amiben nagy mellei majd kicsattantak.Eltelt egy kis idő amikor a szomszéd kijött egy szál gatyában.Össze is néztünk párommal,amikor már volt is a fejünkben egy kevés,hívjuk át őt is,persze azonnal jött is,amikor kedvesem oda lépett hozzá tangába.Eltelt egy két óra,amikor oldódni kezdett a hangulat.Asszonykámnak nagyon melege lett és megkérdezte,ugye fiúk nem zavar,ha lekapom a pólómat,engem természetesen nem,mert nem vagyunk az a prűd lelkek,nekem egyből állt a farkam a nagy melleitől,hegyesedő bimbójától.Szomszédunk nagyon zavarba jött ettől,azt se tudta merre nézzen,azért annyira még sem,mert a gatyája majd kicsattant a farkától,amit persze az asszony rögtön észre vett,hogy mind a ketten rendesen állunk.Srácnak be kellett szaladni a mosdóba,mi ezt gyorsan ki is használtuk,megbeszéltük,hogy ha benne van a hármasban akkor próbáljuk ki,mert régóta szerettük volna.Nagyon jó hangulatban folytattuk az iszogatást hármasban,amikor asszonykám nem bírta tovább,hogy a gatyában van még az álló farkunk,megkért minket dobjuk le,pia hatására egyikünknek se kellett kétszer mondani.Se szó,se beszéd felpattant a székből és szó szerint a farkunknál fogva vezetett be a szobába,az ágyig se értünk el vadul szopni kezdett mind a kettőnket.Kis idő múlva felváltva kinyaltuk csicsogó nedves punciját,majd engem az ágyra lökött rácsüccsent a farkamra és lovagolt rajta,persze a szája addig televolt a szomszéd farkától.Kis idő múlva mind a kettőnket érezni akart egyszerre,meg is kapta,betömtük neki popsit punci,vadul löktök neki,hatalmas orgazmusok jöttek páromnak közben,teljesen kikészült úgy meg keféltük,a végén amikor már nem bírtuk tovább rávertük a nagy melleire.Reméljük lesz még ilyenben részünk ; )
#18   2014. 01. 15. szerda 09:44
Nyalka Nyalka
Hmm izgi történet! Rendesen fel izgattál! crazya finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2014. 01. 10. péntek 12:57
Sziasztok!
#19   2014. 01. 19. vasárnap 09:04
junior10 junior10
Kurva jót sexeltünk ismèt tegnap este el kezdtem nyalni a finom puncit ès èpp hogy be nyaltam a forró nedves punciba
eggyböl jött a spricc közben monta a felesègem hogy hoz gumit ès miközben felàlt az àgyrol rá húztam a farkamra èm már lovagolt is közben a szèp puncia már priccolt is a hasamra nekem se kellet több el is èlveztem pár perc aszás utàn már ös el èlvezett.Kis idö mulva ki mentünk a konyhàba ès ott is kezdtem izgatni mell szopàs nyak csók ès màr verte is a farkam ès közben màr a szàjàba is vette szopot volt amikor mèlyen a torkàba nyomta sajàt magànak ès kèlyesen nyögött utànna kèrte hogy tegyem be neki be dül a kanapèra ès el kezdtem baszni közben a popsit is újjaztam kis idœ mulva màr èlvezünk is.Vàrjuk a ti èlmènyeiteket is
#20   2014. 01. 19. vasárnap 10:12
shámán shámán
Egy hét szex szünet után tegnap elmentem a csajomhoz éppen egyedül volt otthol.igen ki voltunk éhezve szia szia puxi puszi és már nyaltuk faltuk egymást az ágyban.délutan 14:00 lehetett az ágya az ablak allatt van.kis szopatás után miszionárius pozban dugtam meg az enyhén borostás kis punciját. nagyokat nyögött közben. már nagyon kellett neki smile anyira élvezkedtem,hogy el is felejtettem,hogy ha valaki nagyon akar akkor akár be is láthat a szobába még ha nem is mindent de ki lehet venni mi folyik.a csajo is elfeledkezett rola én meg kis perverz modon megkértem fordulj meg és pucsicsál .!elöször nem akart de oszt rá ált a pozra.lehajtott fej popsi ki. én dugom már nagyon sikongat élvezi közbe emberek fel le járkálnak az abalak allatt.megfogtam a fejét végül nézzen ki az ablakon meg is hökkentt rendesen mikor ott két cigán gyerek tekingett be fele smile gyorsan farkam ki a puncibol elé álltam oldalra,hogy had lássák a végét és kis szopás és élveztem is szájába arcára smile nagyon gecis lett a drága: mno utánna kaptam is fejmosást smile de nagyon jo volt smile

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 262db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 20. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!