Szegeden vagy környékén keresek ilyen személyt

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Transzit vagy crossdressert keresnék Budapest környékén alkalmi együttlétre!
Gyöngyösön keresek megbizhato partnert aki helyel rendelkezik. Nem a hatarban hanem lakásra gondoltam.privát leveleket várok!
Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek könnyed kapcsolatra shemalet!
Sziasztok! travi lányokkal ismerkednék! 40-es pasi! utazni tudok! minden megoldható!
Van itt olyan címben szereplő aki Gyöngyös +50km-en belül van?
Sziasztok.Ma pár vagy bi pasi Veszprémben?Helyem van!Irjatok privátot!!
Hello Hajdúszoboszlón cd travi van?''irj priviben H igen
sziasztok! transzit keresek azonnal! minden lehetséges! utazni tudok! email: emmerich@t-email.hu Irjatok, ha érdekel! 40-es pasi.
Transzit keresnék Nyíregyházán!
Sziasztok! Budapesti lány?

Sziasztok!Tolna megye és környékéről van valaki?

Hello Németorszàgbol travit keresek Baden würtenbergben. Stuttgart környékén
Pasit keresek akit nyalhatok,szophatok és ujjazza a fenekem miközben beleélvez a számba.
Én is így vagyok
(Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2019. 09. 10. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Kíváncsiságól kipróbálnám,persze ha nőies

Valaki Győr?