Szeged környéki shemale vagy transszal ismerkednèk vagy lányos fiúval. 26 éves aktív vagyok.
sziasztok. adatlapom szerint keresek
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sóskút Öreghegyen szopnék akár dughatsz is helyem is van 16:39ig
Sziasztok! Most csütörtökön napközbeni szexmaratonra keresek hellyel rendelkező csini cd/travit Bp-n.
Női fehernemust ketesek jatekokra
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet...
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek travit, női ruhát, tangát viselő fiút.
Sziasztok! Szerdai (11.20.) napra, délelőtti időpontra keresnék full aktív pasikat. Csajos cd vagyok, fotók az adatlapomon. Helyem van
Privátban üzenjetek. Köszönöm.

Balaton déli partján ismerkednék, ápolt biszex srác vagyok, képek az adatlapomon irj privát üzit
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok
Szegedről van itt valaki, szívesen ismerkednék, szopnek

Továbbra is keresnék szopni szerető max 30 éves partnert vékony lányos fiú vagy travi,cd személyében!
Természetesen más is alakulhat...
Bp Dél-Pest és környéke!Hellyel előnyben.Legyél ápolt,jó fej,szeresd a szexet!Diszkréció adott és elvárt!
Természetesen más is alakulhat...
Bp Dél-Pest és környéke!Hellyel előnyben.Legyél ápolt,jó fej,szeresd a szexet!Diszkréció adott és elvárt!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Travi vagyok. Valaki ma megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Hely megoldott. Számba, arcomra mehet.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat , vas megye, utazni tudj ! Irj..
Looking for trans or shemale, write me in private with pictures please. In Budapest!
Sziasztok! Érdeklődő fiatal femboy vagyok.. ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet/ várom párok jelentkezését inkább.. nem mindig femboy vagyok szeretek fiú beszálló is lenni. Fiatal egyetemista srac

Mikor érsz rá dugni egy jót :P
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 11. 13. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 11:01

Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem
Bp belváros

Holnap valaki délelőtt noiben!?? Irj privatban