Kis kiegészítés: szexi travira nagyon vágyom, már vagy 2 hete nem voltam eggyel sem

Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek

Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Sziasztok!
Szolnokon van nőies shemale, transzi?
Szívesen meglátogatnám.
Szolnokon van nőies shemale, transzi?
Szívesen meglátogatnám.
Kezdőként és aktív félként keresek hoszú távra,nőies,transzit,shemale-t ,fejér és környező megyékben.Kamusok kíméljenek!
Sziasztok vas zala megyében esetleg szep travi ?
Ma éjjelre Szabolcsból uni vagy aktív aki találkozna helyem van Nyírbátor kk bi uni combfix tanga szerető pasi vagyok
Ismerkednék leginkább sportosabb testalkatú pasival, aki kíváncsi, milyen lehet egy lánynak öltözött fiút dugni.
Rendszeres alkalmakra keresek!!!

Rendszeres alkalmakra keresek!!!
Hello. Ma este szopnék Debrecenbe. 22 éves,sportos,ápolt,diszkrét srác vagyok. írjatok
Miskolcon helyel rendelkezö sexpartnert keresek
Ma délelőttre keresek partnert akinek felvehetek női ruhát,combfixet és szexi bugyit, aki szopizna szoknyába persze a viszonzás nem marad el.
Sziasztok. Transznemű, igényes, igazán lányos, nőies,társam keresem

Sex partnert keresek ma délutánra Miskolcon....Hely kell
Nógrád megyéből keresek full aktív férfit! Hely jó lenne!
Noi rucist sztreccs rucist tangast mmeltartost keresek
Bekes megyeben travi, shemale?
Szeged és környékén keresek

korrekt
(Ez egy válasz passzv89 üzenetére (2017. 12. 11. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 11. hétfő 20:19

Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik
passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik

Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.

Dec. 14.-ére keresek dugható,szopatható pasit!!!
Noi fehernemust harisnyast sztreccss rucist keresek a hetenn delelotre