Székesfehérvár és környékén keresek transzit.
Helló! Nógrád megyéből keresek vékony alkatú full aktív férfit vagy ilyen tagú párt!
Irj..
(Ez egy válasz passzv89 üzenetére (2017. 09. 24. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 24. vasárnap 09:40

Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik
passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran. De ha csak beszélgetni szeretne valaki a témában az is írhat nyugodtan.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik

passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran. De ha csak beszélgetni szeretne valaki a témában az is írhat nyugodtan.
Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.

Diszkrét, ápolt biszex pasiként titkos partnere(i)m keresem, Ajka-Pápa-Cell környékén. Utazni tudok, helyem nincs, hasonló farok és szőrtelenség előny. Travik, hölgyek párok is.. Formás farok, kerek popsi, formás cici fétis adott. MA este, írj és hozzuk össze!
Sziasztok Ajka környékén valaki?? én nöi rucis.

Keresnék egy fiatal, csinos shemale-t aki esetleg megdugná szűz hátsómat is.
Privát leveleket várok.
Privát leveleket várok.
Shemaleval vagy biszex férfival vagy biszex párral ismerkednénk szex céljából. Legyél gáláns s jól jársz velünk az ágyban. Nő 161/62/33 éves (nagy cicis), Férfi 166/71/43 éves, mindketten enyhén biszexek vagyunk. Kor nem számít, csak a szimpátia (idősebekkel is szívesen ismerkedünk). Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. E-mail: ttbudapest@gmail.com
Pesten oktogon környékén keresnék finom transz vagy shemale -t
titkos együtt létre
vágyom rád írj légy csajos és szeress szeretni ha érted édes :P 30 vagyok

Kecskeméten szopnék traszit
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 04. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 04. hétfő 17:50
Törölt felhasználó (803349)

Esetleg Miskolcon?
Női rucist fehernemust harisnyast sztreccs rucist melltartó bugyit felöltözne elottem
Esetleg Miskolcon?
Kecskeméten transzit keresek
shemale-t dugnék.
Szegeden keresek transzit
Veszprém vagy környéke?
Sziasztok! Valaki most bp-en ki avatna be egy kezdöt? Csak aki talàlkozna!
Mosonmagyaróvár? Ott tartózkodom 2 napot estétől aktuális!!!

Csongrád megyében van valaki?