Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Travi vagyok. Ma délután/este azopok, illetve baszhatsz is az újpesti nudi erdőben. Számba, arcomra mehet. Írj előtte privit és tali!
Sziasztok! Van itt esetleg olyan fullos travi aki ma délután este talizna? És tényleg talizna! Autóm van... Bp és környéke.
Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Főként a 40 feletti korosztály érdekelne. Ha a femboyosabb kinézet izgat valakit, az is megholdható, írjon aki szeretne ismerkedni

sziasztok!
Miskolcon szopatnék!
Miskolcon szopatnék!
Hollandiában valaki?
Sziasztok!
Dunakeszin kalandoznèk mostanában. Teljesen aktív, fèrfias fèrfi vagyok.

Üdv mindenkinek!
Pénteken este találkoznék egy cd-vel, travival. Helyem sajnos nincs
Pénteken este találkoznék egy cd-vel, travival. Helyem sajnos nincs
Budapesten ellátogatnék egy szép és csínos csajszihoz, akár már most tudok indulni..

Reptérnél most transzi vagy cd van kint?
Valaki éjszakára Ózdon vagy környékéröl?
Szigetszentmiklós környékén keresnék csinos Transzit
Üdv mindenkinek szívesen talalkoznek olyan aktív úrral aki beoltoztetne csajszinak Győrben vagyok
Valaki eljonne velem 13-ker be egy travihoz most?
4 korul m0 ecseri kihajtonal autombol pucsitok szopoalarcban. Szo nelkul uritessz mesz.
Sziasztok!
Győr környékén TS/CD?
Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami
Szia Tami!Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:40

Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami