Békéscsaban keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Sziasztok!
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek valóban nőies, csini cd/travi/transz partnert Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek valóban nőies, csini cd/travi/transz partnert Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Travi vagyok. Csajosan vagyok, most kora hajnalban valakit leszophatok vagy megbaszna Budapesten? Kocsidban is ok. Számba, arcomra mehet. Ingyenes szex. 4 óráig üzenj és tali!
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Beszállnék vágyakozva
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 17:56

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.Este a Gárdonyi nudin taliznánk bi párokkal s pasikal.kb 20 órakor érkezünk.
Sziasztok! Szombat este tartandó privát gangbang bulihoz keresek aktív, normális, intelligens, jó méretű, potens pasikat. Egy szexi travi barátnőmmel lennénk ketten. Helyszín: Gyöngyös. Privátban keressetek. Pux. Tami
Egy szexi transzba/cd-be beakaszthatom farkamat?
Pesten ismerkednek transzal kezdőként
Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.Este a Gárdonyi nudin taliznánk bi párokkal s pasikal.kb 20 órakor érkezünk.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Passzív partnert keresek minden jóra
Jelentkezést várom levélben.
Előnyök: fiatalabb vagy nálam, szeretsz szopni, és el is jössz
a megbeszélt talira.

Jelentkezést várom levélben.
Előnyök: fiatalabb vagy nálam, szeretsz szopni, és el is jössz
a megbeszélt talira.
Óvár környékén esetleg lenne valaki?
hello! Ma este nem leszel ott?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 07. 09. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 15:14

4 korul m0 ecseri kihajtonal autombol pucsitok szopoalarcban. Szo nelkul uritessz mesz.
Szia.Írtam.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:40

Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami
Szia! Nem jött meg
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Tami!Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:40

Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami
Győr környékén TS/CD?
Sziasztok!