Jo napot.
A jövőhétre keresek egy igazán belevaló pöcsös lányt.
Aki imád keményre szopni, és ha már jó kemény akkor …
Feleslegesen nem utazok mert hitegető van sok.
Csak ha valóban kell ami.
A jövőhétre keresek egy igazán belevaló pöcsös lányt.
Aki imád keményre szopni, és ha már jó kemény akkor …

Feleslegesen nem utazok mert hitegető van sok.
Csak ha valóban kell ami.
Egy transzi/shemale szaftos popsijába beakasztanám. Ha valaki elém tárulkozna, írjon.
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Igazán Nőies partnert keresek !
Travi ringyo vagyok, ingyenes. Ma este valaki megszoptatna vagy megbaszna az ujpesti nudi erdonel. Idősebbek, macisok előnyben. Számba, arcomra mehet. Írj és tali!
Sziasztok! Fiú - shemale páros keres harmadikat! Kizárólag lányos passzívat!
Kecskemét környékén valaki?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok Zalaegerszegről valaki?
Sziasztok Zalaegerszegről valaki?
Női rucist fehernemust harisnyát sztreccs rucist keresek kor alkat nem szamit
Ma 11 és 14 között a képen látható szettben pucsítok és várom hogy aktívak belém ürítsenek.
Ma Szeged valaki ?
Travi ringyó vagyok. Ingyenes szex. Ma este Újpesten az erdőnél valaki megszoptatna vagy megbaszna? Idősek, nagyon macisok előnyben. Arcomra, számba élvezhetsz! Írj privit és tali!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Női ruciba kényeztetném magam egy bi.pasi elött aztán őt is! Kölcsönösség jó dolog!
veszprém és környékén keresek transzit!olyat aki engedi,hogy játszak a farkával.titkos találka.diszkrét vagyok!
Travi ringyó vagyok. Ingyenes szex. Ma este Újpesten az erdőnél valaki megszoptatna vagy megbaszna? Idősek, nagyon macisok előnyben. Arcomra, számba élvezhetsz! Írj privit és tali!
Keresek rendszeres használatra (Bp és környékén) egy kis transzi ribancot. Akihez beugorhatok amikor kedvem tartja és szopathatom vagy dughatom aztán mehetek tovább a dolgomra. Olyat aki élvezi az alárendelt szerepet és tudja a helyét.
Sziasztok! Vasárnap délután, estefelé keresek Pécsen nagyfarkú aktív transzit aki szereti ha leszopják. Átutazóba vagyok helyem nincs csak kocsiban.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, koradélután terveznék kicsit repterezni. Normális, ápolt, aktív pasikkal ismerkednék az erdős részen. Passziv cd vagyok.