Sziasztok Zalaegerszegről valaki?
Sziasztok Zalaegerszegről valaki?
Női rucist fehernemust harisnyát sztreccs rucist keresek kor alkat nem szamit
Ma 11 és 14 között a képen látható szettben pucsítok és várom hogy aktívak belém ürítsenek.
Ma Szeged valaki ?
Travi ringyó vagyok. Ingyenes szex. Ma este Újpesten az erdőnél valaki megszoptatna vagy megbaszna? Idősek, nagyon macisok előnyben. Arcomra, számba élvezhetsz! Írj privit és tali!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Női ruciba kényeztetném magam egy bi.pasi elött aztán őt is! Kölcsönösség jó dolog!
veszprém és környékén keresek transzit!olyat aki engedi,hogy játszak a farkával.titkos találka.diszkrét vagyok!
Travi ringyó vagyok. Ingyenes szex. Ma este Újpesten az erdőnél valaki megszoptatna vagy megbaszna? Idősek, nagyon macisok előnyben. Arcomra, számba élvezhetsz! Írj privit és tali!
Keresek rendszeres használatra (Bp és környékén) egy kis transzi ribancot. Akihez beugorhatok amikor kedvem tartja és szopathatom vagy dughatom aztán mehetek tovább a dolgomra. Olyat aki élvezi az alárendelt szerepet és tudja a helyét.
Sziasztok! Vasárnap délután, estefelé keresek Pécsen nagyfarkú aktív transzit aki szereti ha leszopják. Átutazóba vagyok helyem nincs csak kocsiban.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, koradélután terveznék kicsit repterezni. Normális, ápolt, aktív pasikkal ismerkednék az erdős részen. Passziv cd vagyok.
Nagy csocsu es faszu shemale van gyor vagy kornyeken
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Győr és Móvár környékén keresek
Sziasztok
Június 26an Szegedtől nem messze lesz egy BiSwinger buli, valakinek nincs kedve velem jönni?

Június 26an Szegedtől nem messze lesz egy BiSwinger buli, valakinek nincs kedve velem jönni?

Gyöngyös vagy környékén keresek transzit diszkrét kapcsolatra
Privát ment.
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 16:44

Egy transzi/shemale szaftos popsijába beakasztanám. Ha valaki elém tárulkozna, írjon.
Egy transzi/shemale szaftos popsijába beakasztanám. Ha valaki elém tárulkozna, írjon.