Noi rucist harisnyast keresek kor alkat nem számít
Szolnokon vagy környéken keresek CD/TS-t.
Sziasztok! Ráérő passzív CD / ID Budapesten. Csak csinos CD/TS érdekel...
Igényes transz, cross lányt basznék szopatnék ma este. Aztán tiéd lehet a csajom.
Szegeden keresünk párommal aki 25 éves karcsú lány 3 mashoz ts hellyel rendelkezőt 37 éves kortol 50 éves korig!
Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes. Ligetnél, padnál, bokornál. Arcomra, harisnyámra mehet.
Sopronban keresek egy kanos fiut aki szeretne egy cd - t popoba kefelni. Most ráérek, ki ugrana fel. Pucsitva várlak dugasra készen. Képek adatlapomon, többit privátban.
Sziasztok! 27 éves, nőies, női fehérneműs, helyes arcú CD-ként keresnénk tőlem idősebb, (35-40+) domináns férfiakat Borsod és Szabolcs megyékből.
Sziasztok esteleg ha szeretnél 44 éves nöi pasival csevegni irj privátot adok elérhetöséget aktiv pasik jelentkezését várom
Kecskeméten tud vki transzt,shemale-t?
Sziasztok! 17-kerben keresnek ma egy vekony szortelen vagy cd fiut aki lecumizna!
Sziasztok pest vagy fejèr megyèben szívesen ismerkednèk igènyes travival
Budapestiként keresek csajos travit, aki szereti ha nőként bánnak vele
Elő szilveszteri keféléshez várnék belevaló pasikat, ma belvárosban. Csajos, női fehérneműs jól b.szható cross vagyok..
Sziasztok! Most valaki egy kis szex élőben?
Kecskeméten megnéznék egy igazi csöcsös shemale-t és vagy egy pasit aki felvenne egy fekete harisnyát én simogatnám a harisnyás lábát ő meg kiverné közben!
Sziasztok 13 keruletben keresnek transzit neha osszefutni 22 eves vagyok
Sziasztok Pest és Fejér megye Vonzáskörében szívesen megismerkednék egy dekoratív transzival !

Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban ma.
Sziasztok fiatal vékony transzit keresek ismerkedésre és ha úgy alakul szexre. Szolnok és környéke várom leveleket.