Nőiruhás férfiként (crossdresser) 05.08. Vasárnap este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Aktiv sex partnert keresek sex kapcsolatra.
Teljesen szortelen full passziv vagyok.
Mezokovesd-Eger-Miskolc vonalon keresgelek.
Teljesen szortelen full passziv vagyok.
Mezokovesd-Eger-Miskolc vonalon keresgelek.
Ts vagy cd most hellyel pesten ? Vagy tangás férfi?
vas-zala megyében keresek nöi rucis- kezdöt..!!
Noi rucist fehernemust keresek kor alkat nem számít
Noi rucist harisnyast keresek imadjon szopni
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Travi ringyó vagyok, ingyenes! Ma éjszaka 01 óra után valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben? (pad, bokor).
Sziasztok Ajkán valaki barátkoznak egy női fehèrnemüs passzivval?
Van Budaörsön TS ? álom, édes álom ...
Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Kezelj nőként, ha akarod smárolás, tapizhatsz, ujjazhatsz is. 01-04 óra között elérhető vagyok. Travi ringyó vagyok, ingyenes. Népligetnél, padnál, bokornál ok vagy kocsidban is jó. Mélytorkozom, tág és síkos leszek. Írj és tali ma éjszaka!
En benne vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 01. vasárnap 00:15
Törölt felhasználó (1101502)

Valaki 02 öra körül a Néligetnél tali? Kocsidban is ok vagy padon.
Valaki 02 öra körül a Néligetnél tali? Kocsidban is ok vagy padon.
Valaki szoptatna vagy baszna travit?
Sziasztok.Borsod,vagy környékén,szeretnék találni egy csini transzszexuális pasit.Igènyes,sportos jó pasi vagyok.Nagyon izgat a dolog,ès ki szeretnèm próbálni.Irj,meglátogatlak.
Valaki ma megszoptatna vagy megbaszna travit Bp-en? Délután, este vagy esetleg éjszaka? Hely megoldott ma estig.
Miskolci lányos harisnyást tangába szopatnék
Sziasztok, vékony szőrtelen travi/cd/ts/femboy témában ismerkednék, nagyon izgat, még nem volt részem ilyen élményben.
Zuglóban vagy a 15 kerben lenne egy csini ts akihez mehetnék?
Sopron és környékén keresek olyat aki szívesen beöltözik és engedi és szereti popóba is. Nem baj ha teljesen csajnak nézel ki