Sziasztok! Bocsánat, de a csütörtöki szexrandi elmarad. Jövőre folyt.köv. Pusz. Tami
Sziasztok!Ma estére keresek normális partnert(kkt) érzéki szexre,határ a csillagos ég....!Hajdú-Bihar
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs
Dél-Dunántúl
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs
Dél-Dunántúl
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Farkincáját használni szerető TS lányt keresek!
Sziasztok! Most 30.-ra, csütörtök koradélutánra keresnék, aktív, normális, kultúrált pasit, akinek lenne kedve egy fincsi szexre velem. Helyem megoldott lesz a 13. kerületben. Fotó, vidi az adatlapomon. Pusz! Tami
Sziasztok.Ma este 18óra körülre keresek párt,bi pasit Veszprém környékén.Helyem van!Írjatok
Sziasztok! Baráti, haveri alapon keresek kapcsolatot Budapesten vagy Miskolcon. Sportos családos negyvenes vagyok így a diszkréció adott, és elvárt. Szeretném átélni a csodát! Próbáljuk meg együtt

Sziasztok!
Nagyon régi vágyam egy gyönyörű élvezetes aktust létesiteni,egy szép formás Transz,shemale Nővel
Nagyon régi vágyam egy gyönyörű élvezetes aktust létesiteni,egy szép formás Transz,shemale Nővel
Női rucis pasit keresek akinek van helye
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Szopni imadot keresek kor alkat nem számít
Valaki ma? Van helyem bp
Női rucis pasi senkit sem érdekel?Győr
Sziasztok!
Ma délután kinek ülhetek az ölébe? Ingyenes travi ri@ngyó vagyok. (smink, paroka, ruci, combfix, szoknya).Szop@ok, dughatsz is gumival, ha akarsz. Ha szereted, smár, tapi, fist is mehet. Hely megoldott Bp-en. (idős, nyugdíjas, macis, nagyon ducisok előnyben).
Ma délután kinek ülhetek az ölébe? Ingyenes travi ri@ngyó vagyok. (smink, paroka, ruci, combfix, szoknya).Szop@ok, dughatsz is gumival, ha akarsz. Ha szereted, smár, tapi, fist is mehet. Hely megoldott Bp-en. (idős, nyugdíjas, macis, nagyon ducisok előnyben).
Sehol egy TS vagy shemale aki bevállalni engem???
Csak a hitegető képgyülytők vannak itt is??
Szörnyü :-(
Csak a hitegető képgyülytők vannak itt is??
Szörnyü :-(
Sziasztok!Péntek délutánra vagy estére keresek bi pasit vagy párt.Helyem van Veszprémben.Uni/passzív szerep érdekel!Í!
Hölgyek,urak,párok sexpartnere lennék szombat este!
Domináns hölgynek, párnak vagy több aktív pasinak nagyon örülnék!
Domináns hölgynek, párnak vagy több aktív pasinak nagyon örülnék!
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Budapesten transzit,samalet keresek