Sziasztok! Kedden (01.28) Celldömölkön leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, intelligens párt, hölgyet vagy transzneműt bármilyen felállásra. Lényeg hogy jól érezzük magunkat! Én 32 éves jó megjelenésű, közvetlen, intelligens, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran.
Miskolc környékén lehet találni csini transzi??? Igényes pasi ok.
.
Sziasztok!Ma délután, estefelé Veszprém és Győr között bi pasi vagy pár?Helyem van, csak gyere is el!Olvass adatlapot!
Szia. Esetleg ma?
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2025. 01. 24. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 14:32

Bicskén autóval jár valaki ma 18:30 és 19:30 között benne lennék egy autós kalandban. Passzív vagyok
Bicskén autóval jár valaki ma 18:30 és 19:30 között benne lennék egy autós kalandban. Passzív vagyok
Budapesten ma. Szeretnék női bugyit venni és így szopatni. Jó ha rajtad is az van

Ismerkednék korombeli srácokkal, képek az adatlapomon, privát üzenet várok
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Női rucist fehernemust keresek
Sziasztok! Holnap (01.21) Győrben vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt, hölgyet, esetleg transzneműt. Igényes, csinos, intelligens emberek jelentkezését várom. 32 éves, jó megjelenésű, odaadó pasi vagyok, írjatok bátran.
Aktív partnerem keresem aki passzívat keres csak!
Rólam: Hosszú sötét szőke hajú, 25 éves nőies srác
Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan jelölj
Rólam: Hosszú sötét szőke hajú, 25 éves nőies srác
Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan jelölj

Hello olyan érett pasikat keresek akik szeretik a sisssy femboy fiukat akiknek tetszik hogy egy fiatalabb fiu nonek kepzeli magát és szivessen lenne ebben a szerepben apa-femboy kapcsolatra gondolok tapasztalt pasit keresek aki tudja hogyan kell szűzességet el venni mert még szűz vagyok üdv!
Sziasztok. Csinos, ápolt passzív CD keresi aktív partnerét Hajdú-Biharban. Kezelj nőként!
Helyed legyen.
Helyed legyen.
Sziasztok! Ma estére keresek szép transzit. Helyszín nálam is, de menni is tudok.
sziasztok.kiváncsi heteroként szeretnék valami újat ki próbálni.ki tudja mi alakul.
szóval szivesen ismerkednék tényleg nőies,nem magas,lehetőleg normál testalkatu személyel.keszthely környékéről.diszkréció adott,és elvárt.részletesen privátban.
szóval szivesen ismerkednék tényleg nőies,nem magas,lehetőleg normál testalkatu személyel.keszthely környékéről.diszkréció adott,és elvárt.részletesen privátban.
Péntek vagy szombat este transzival ismerkednék glory cafe-ban!
Női rucist fehernemust harisnyast keresek kor alkat nem szamit
adatlapom szerint keresek a környékről
Keresek olyan illetot aki oroginal shemale es nagy mellei vannak
Vagy transz lehet de nagy mellekkel akar felcsatolhato is lehet de kitetel nagy mell ha tudsz ilyet vagy magadra ismersz kerlek irj ram
Vagy transz lehet de nagy mellekkel akar felcsatolhato is lehet de kitetel nagy mell ha tudsz ilyet vagy magadra ismersz kerlek irj ram