Ma valaki!
Most televágatnám egy nem tull vastag kukival a tangás szexi szűk farpinám/szájpinám vagy fordított felálás is érdekel. Transzik előnyben. Bp- vagy szűk köre. Hely kellene vagy szabadban
Most televágatnám egy nem tull vastag kukival a tangás szexi szűk farpinám/szájpinám vagy fordított felálás is érdekel. Transzik előnyben. Bp- vagy szűk köre. Hely kellene vagy szabadban
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni ! Helyem van !
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Heves megyében transzi aki ismerkedni egy 23 éves sportks helyes sráccal van ? Helyem van kocsim van
Balatonfüred környékén kukolhatok vagyunk szabadban/lakásban férfi/nő/párok be is lehet szállni!Ugyavn ez fordítva is érvényes.Egymás előtti elélvezt is érdekelne.Privatban írjatok!
Szabolcs megyei aktív aki szeretne most valamit ,???én passzív
Sziasztok! Transzit keresek Budapesten kalandozni.
Egy vékony,sportos,jóképű srác
Egy vékony,sportos,jóképű srác

Sziasztok 23 éves Gyöngyös srác keresi transziját akár fizetne is érte helyem van
Veszprém nem lenne,meg ismernélek!
Sziasztok,
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket, rucik át kedvelő pasi vagyok.
Szívesen ismerkednék
Baranya, Somogy, Tolna,
Utazni tudok helyem nincs
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket, rucik át kedvelő pasi vagyok.
Szívesen ismerkednék
Baranya, Somogy, Tolna,
Utazni tudok helyem nincs
Faszt szopó, ingyenes, travi kurva vagyok! Ma éjszaka, 02-04 óra között, megszoptatna vagy (és) megbaszna (gumival) valaki Budapesten, Népligetben?
Csajosan leszek, szoknya, harisnya, paroka, smink, bugyi nélkül. Padon vagy bokorban, vagy el is vihetsz kocsiddal bárhova, ha vissza is hozol.. Arcomra, számba élvezhetsz. Idős, nyugdíjas vagy macis, nagyon ducik előnyben! Írj és megbeszéljük! Ingyenes szex!

Pár vagyunk keresünk lányos fiút harmadiknak max25 éves korig. Kamusok kíméljék! Ma este!
Sziasztok
Shemale hölgyet keresnék Nyíregyházán, Budapesten. Helyem sajnos nincs.
Shemale hölgyet keresnék Nyíregyházán, Budapesten. Helyem sajnos nincs.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
Most keresnék veszprém és környékéről, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Ha érdekel irj privátot!!!!!
Sziasztok heves megye környéke van e shemale vagy transzi aki kalandozna velem hely van kocsi is 23 éves sportos helyes srác vagyok akár fizetnék is érte
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék travi, cd vagy transz emberrel békés megye, és környékén.
Szívesen ismerkednék travi, cd vagy transz emberrel békés megye, és környékén.

Sziasztok,
Szívesen ismerkednék
Baranya, Somogy, Tolna,
Utazni tudok helyem nincs!
Szívesen ismerkednék
Baranya, Somogy, Tolna,
Utazni tudok helyem nincs!
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.