Sziasztok Ajka kkén barátkoznék én nöi fnemus vagyok.

nyiregyhazi hellyel rendelkezö shemale,travi lannyal fiuval.ismerkednek.keresek szexkapcsolat celjabol..anyagiaktol mentesen..32eves nyiregyi független hetero vagyok..popsim még szüz,,laju85@citromail.hu cimen elérheö vagyok.irjatok..
Női tucat fehér nemust keresek
ismerkednék transzneművel, nem beöltözött pasival, hanem aki nőnek is érzi magát. Ellsősorban borsod de tudok utazni
Női ruhás pasit szopnék Szabolcsból!
Miskocon sex prtnert keresek
Sziasztok valaki a mostani oràkba, minden finomsàgra? Csak bp
maszázst??
Kedd estére Pakson partnert keresek.
Sziasztok! Én egy duci pasi vagyok SUB-MAZÓ hajlammal!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Ma este valaki ismerkedne bajàn?? smile imàdom ha jol érezzük magunkat! Irj
Szeged és környékén ismerkednék ilyen hölgyel vagy pasival!
Nincs egy fiatapl Shemale itt aki megdugna egy szűz pasi?
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2017. 06. 25. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 25. vasárnap 18:57

Keresnék egy fiatal, csinos shemale-t aki esetleg megdugná szűz hátsómat is.
Privát leveleket várnék.
Privát leveleket várnék.
Keresnék egy fiatal, csinos shemale-t aki esetleg megdugná szűz hátsómat is.
Privát leveleket várnék.
Privát leveleket várnék.
hellyel rendelkezö nyiregyhazai travit?shemale??keresek minden jora benne lennek..hetero kivancsi fiatalember vagyok...anyagiaktol mentesen kufi85@freemail.hu cimen elérhetö vagyok..sziasztok

zala (Ez egy válasz Kíváncsi srác90 üzenetére (2017. 05. 13. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Kaposvár környékén esetleg aki szívesen hord női fehérneműt? (én nem hordok) Kor, alkat nem számít
Én 26 éves vagyok, még soha nem voltam pasival, de érdekel a dolog.
Kaposvár környékén esetleg aki szívesen hord női fehérneműt? (én nem hordok) Kor, alkat nem számít
Én 26 éves vagyok, még soha nem voltam pasival, de érdekel a dolog.
Illetve keresem shemale partnerem.....
Soproni CD travi vagyok..keresem Úrnőmet....
De vàrom kisfarkú fiúk üzenetét is....
30-7606830
16 után
De vàrom kisfarkú fiúk üzenetét is....
30-7606830
16 után
Hello kecskeméti travit vagy női ruhás pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok vas zala megyéből travival ismerkednék