Miskolcon helyel rendelkezö sexpartnert keresek
Ma délelőttre keresek partnert akinek felvehetek női ruhát,combfixet és szexi bugyit, aki szopizna szoknyába persze a viszonzás nem marad el.
Sziasztok. Transznemű, igényes, igazán lányos, nőies,társam keresem

Sex partnert keresek ma délutánra Miskolcon....Hely kell
Nógrád megyéből keresek full aktív férfit! Hely jó lenne!
Noi rucist sztreccs rucist tangast mmeltartost keresek
Bekes megyeben travi, shemale?
Szeged és környékén keresek

korrekt
(Ez egy válasz passzv89 üzenetére (2017. 12. 11. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 11. hétfő 20:19

Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik
passzv89@freemail.hu email címre írjatok bátran
Leginkább egy hasonlóan kezdő srácot keresek, akivel felfedezhetjük a férfi szexet, aki kipróbálná,
milyen amikor egy srác simogatja ott lent, veri neki és leszopja, aztán akár bele is ülne a farkába és ha jó mindkettőnknek, mehet a szex kifulladásig.
Férfias full aktív pasikat keresek, akik nem akarna szopni, csak szopatni és nem akarják, hogy őket megdugják, csak ők akarnak dugni. Kor 50 alatt. Testalkat mindegy, sportostól a macisig vannak helyes pasik

Kezdő passzív 28 éves srác vagyok. Van műkukim 3 db, amiket rendszeresen használom, viszont szeretném már egy pasival is kipróbálni. Nem vagyok szőrtelen, átlagos testalkatom van, szeretek női ruhába bújni, de mivel nem vagyok szőrtelen nem mondanám magam nőiesnek, ezért se crossdresserként hirdetek, de ha szeretnéd, felhúzok pár szexi rucit.

Dec. 14.-ére keresek dugható,szopatható pasit!!!
Noi fehernemust harisnyast sztreccss rucist keresek a hetenn delelotre
Transz,Shemalecsajt keresek aki kielègothetek akár több ször is egèsz hètre keresek
Szexet, szopást néznék, akár támogatásért is. Esetleg több. Ma! mavagysoha@gmail.com
Sziasztok Ajkán ?valaki?

sziasztok 42év biszex pasi vagyok aktiv pasit vagy párt keresek aki leszopatna és megdugna
Női fehernemust keresek aki beköltöznek vetkozne
Ma éjjelre Szabolcsból uni vagy aktív aki találkozna helyem van Nyírbátor kk bi uni combfix tanga szerető pasi vagyok
Helló, ma estére keresnék Dunaföldvár Kiskőrös és Solt környékén pasit travit autós Kalandra, kölcsönös szopásra, én még kezdő vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni! Én 29 éves vagyok 178 cm magas 100 kg borotvált intimmel.Privátban írjatok
Biszex, transz/shemale tagú párral ismerkednénk kölcsönös örömszerzés, szex és barátság céljából. 33/43 éves pár vagyunk. Kor nem számít, csak a szimpátia (fiatalabbakkal és idősebekkel is szívesen ismerkedünk). Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Élvezzük együtt a szex gyönyöreit!