Noi rucist fehernemust harisnyast magasarkust sztreccs rucist keresrk kor alkat nem szamit
Sziasztok! Párokat néznék szex közben, de akár be is szállnék ha szeretnék! Heves megye, Gyöngyös, Pest megye és Budapest környékén keresek! Kor testalkat nem számít, írjatok bátran levelet!
Zalaegerszeg melett 23eves EGYEDULALLO SRACKENT keresek ma estére hölgyet part vagy fiut ..helyem van. Privá
Valaki ma meg dugna szolnok mellet egy crossdresser csajszit az írj bátran

Sziasztok! Április 13-15, valamint 19-22 között fogadnék egy szexi lányt, hölgyet, párt, travit zuglói otthonomban, ottalvással. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok!
Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt, travit! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt, travit! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
sziasztok Bács megyében transzi?
Jó lenne szexelni egy transzival
Valaki ma meg dugna szolnok mellet egy crossdresser csajszit az írj bátran

pécsi crossdress ismerkedne
keress bátran,írj üzit
keress bátran,írj üzit
Szegeden vagy környékén van valaki?

Szia!
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2018. 03. 25. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Valaki(k) Tatán/a környéken ?

Sziasztok. Van valami "lányka" Tata környékén ?

Ajka-Pápa-Cell környékén keresem diszkrét, ápolt partnerem, már mára! Autó van, írj, ha van minimum intim képed, és elég tökös vagy

Sziasztok Nagyatád környékén keresgélek.
Miskolcon párokal padikal ismerkednék!!
Crossdresser vagyok.imádok szopni,nyalni,ráülni a faszra.kedvencem ha beleélveznek a számba!
Holnap (03,25) keresem a Partnerem Tatán

Leszarom az idöt ha holnap is ilyen lesz az idö mint ma, nyéken leszek valamikor és a kocsiban (napozok) akarom mondani szopatok :P