Sziasztok! Nőies megjelenésű, szép farkú shemale/transz hölgyekkel ismerkednék tartós szexkapcsolat céljából. Belső leveleket várok.

Sziasztok! Nőies megjelenésű, szép farkú shemale/transz hölgyekkel ismerkednék tartós szexkapcsolat céljából. Belső leveleket várok.

jol hangzik ,kezdö bi vok,privi?
(Ez egy válasz bsz.88.gg üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 30. hétfő 11:35

Sziasztok! Kezdő CD keresi aktív, férfias, hellyel rendelkező partnerét rendszeres alkalmakra.

Hy.Északkelet Magyarországon található csini travi?Igényes pasi vagyok.Irj rám ha vagy.
Sziasztok! Kezdő CD keresi aktív, férfias, hellyel rendelkező partnerét rendszeres alkalmakra.

Kíváncsi heteroként keresem partnerem. Hellyel rendelkezem és utazni is tudok. 18-35 év közötti,igényes,diszkrét partner jöhet szóba.
Dömsöd környékéről valaki?
Szia! Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 24. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 24. kedd 12:15

Törölt felhasználó (1997012)

Sziasztok! Olyan pasit keresek, akit szintén izgatnak a shemale, ts lányok. Akivel el lehetne járni hivatásos csajokhoz is együtt, finom hármasra.
Sziasztok! Olyan pasit keresek, akit szintén izgatnak a shemale, ts lányok. Akivel el lehetne járni hivatásos csajokhoz is együtt, finom hármasra.
Noi rucis bi ffit keresek
Szegeden vagy környékén keresek, helyem nincs de utazni tudok

szia! engem érdekelne
itt érsz el: waraegys@gmail.com
(Ez egy válasz tangaspopsi üzenetére (2018. 04. 17. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 17. kedd 22:21

Sziasztok. CD fiukent (tehát noi rucit veszek fel) keresek aktiv fiut/fiukat vagy bi párt ahol mindkét fél kedvére tehetek. nagy méret előny de nem feltétel.
Sziasztok!
Igényes csajos kinézetű pöcsös csajjal ismerkednék (leginkább szexelnék)
Ha van ilyen, akkor várom pm-ben a jelentkezést.
Szabolcs és Hajdú megye kizárólag!
Igényes csajos kinézetű pöcsös csajjal ismerkednék (leginkább szexelnék)
Ha van ilyen, akkor várom pm-ben a jelentkezést.
Szabolcs és Hajdú megye kizárólag!
Sziasztok! Kecskeméten ismerkednék Transz / Shemale csajjal, esetleg normális bi férfival.

Sziasztok. Párokat kukkolnék Budapesten, beszállás nélkül, csak nézni, kiváncsi vagyok. Ha van ilyen és engedi, irjon privátban.
Sziasztok. CD fiukent (tehát noi rucit veszek fel) keresek aktiv fiut/fiukat vagy bi párt ahol mindkét fél kedvére tehetek. nagy méret előny de nem feltétel.
Fiatal, duci bisex srác keres partnereket. Lányokat-fiúkat egyaránt,párokhoz is szívesen csatlakozok!!! írj bátran mindent meg tudunk beszélni

Szolnok környékén ismerkednék
18éves srác partnert keres magának! Budapest, sülysáp, nagykáta, tápiószecső és szomszédos városok/falukból! Nem gond ha kezdő vagy, ha szűz az sem baj. Elsősorban hölgyet keresek, illetve férfit is titkos vágyaim megéléséhez!
KÉPPEL RENDELKEZŐKNEK VÁLASZOLOK CSAK!

Noi rucist fehernemust keresek ozd 50 km-es korzetwbe ill harisnyast sztreccs rucist