sziasztok! Szabolcsbol keresek lányt vagy párt.szeretem a nöi rucikat.
Ajka-Pápa-Cell-Győr környékén(!), olyan vékony/szőrtelen srácot keresek, aki titkos barátot keres extrákkal, imádom a hölgyeket is, szóval, párok, szexi travik is írjanak, MA? Én utazm, v vmi semleges helyet belövünk és ott. Kommunikatív légy, akkor könnyebb
Csókok Nektek!

Sziasztok kivel huncutkodhatnek?
Heves megye és környéke bi aktív férfit keresek, lehetsz kezdő is.
Noi rucist fehernemust sztrecs rucist keresek kor alkat nem szamit
én és haverom keresünk, NŐT, biszex párt, vagy travit egy kellemes hétvége eltöltésére a börzsönyben!
solo pasikat, és melegeket NEM!
solo pasikat, és melegeket NEM!
Ma este egy crossdresser fiúval szexi pasit keresünk csoportos kamozásra.
Miskolcon sexpartnert keresek
Noi rucist fehernemust keresek
valaki meg dugna a héten Budapest 10 kerület fele
Noi rucist keresek
Veszprémben lenne valaki?
Valaki ma meg dugna szolnok mellet egy crossdresser csajszit az írj bátran

Hetfo pentek kozott keresek travit noi rucist harisnyast meltartost tangast magasarku cipost nokent kezelnelek
Sziasztok! Nőies megjelenésű, szép farkú shemale/transz hölgyekkel ismerkednék tartós szexkapcsolat céljából. Belső leveleket várok.

Sziasztok! Nőies megjelenésű, szép farkú shemale/transz hölgyekkel ismerkednék tartós szexkapcsolat céljából. Belső leveleket várok.

jol hangzik ,kezdö bi vok,privi?
(Ez egy válasz bsz.88.gg üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 30. hétfő 11:35

Sziasztok! Kezdő CD keresi aktív, férfias, hellyel rendelkező partnerét rendszeres alkalmakra.

Hy.Északkelet Magyarországon található csini travi?Igényes pasi vagyok.Irj rám ha vagy.
Sziasztok! Kezdő CD keresi aktív, férfias, hellyel rendelkező partnerét rendszeres alkalmakra.

Kíváncsi heteroként keresem partnerem. Hellyel rendelkezem és utazni is tudok. 18-35 év közötti,igényes,diszkrét partner jöhet szóba.